Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    The 100 S04

    A héten ledaráltam a részeket. Nagyjából a szokásos színvonalat nyújtotta, az eleje unalmas, aztán a vége felé kezdenek beindulni a dolgok, és a zárás is korrekt volt.
    Viszont az évad közepén 1-1 rész többször is felbosszantott, és fogtam a fejem a rakás hülyeségen. Egy csomó minden teljesen életszerűtlen az egész sorozatban, még az emberek egymással való viselkedése is.

    Egyik pillanatban még meg akarják ölni egymást, leszúrja, fojtogatja, másik pillanatban meg már puszibarátok, mintha mi sem történt volna, sőt még szex is előfordult (szerencsére nem mutatták)*. Meg az a sok felesleges dráma, vinnyogás, vergődés a semmiért, meg amikor megideologizálják a hülyeségeiket.

    Azon is eldobtam az agyam, amikor Raven – aki joggal mondható a legintelligensebb létformának a komplett populációból – jön a demagógiájával. Amikor Luna csontvelőjéből kellett leszedni, hogy megmentsék a komplett emberi fajt, és végül erőszakkal tették, benyögte Raven, hogy olyanok vagytok mint a Mount Weather lakosai. Hát anyád, hol volt ez a két dolog egy szinten? Felesleges hangulatkeltés volt.

    Na és még nagyon sok ilyen, ostoba, bugyuta baromság volt fillerként belerakva a sorozatba, a 13 részt le lehetett volna karcsúsítani max. 10, de tartalmas részre.

    A klános, trikru meg ilyen meg olyan kru grounder agymenésnek is remélem végleg búcsút inthettünk. A fentiekkel egyetemben ez is borzalmasan zavart a sorozatban, egyszer el is gondolkodtam hogy félreteszem egy időre, mert nagyon nem pálya egy sci-fiben ez a jelmezes törzsi elmebaj. Főleg, több száz évvel utánunk, teljesen életszerűtlen és logikátlan, hogy a fejlett, és igen modern tech. világba született több generáció akik egész életükben a kis steril környezetükben éltek és boltból vették a kaját, majd ilyen lebutult szinten visszatérnek a karddal harcoláshoz, meg bőrkészítéshez stb. Hát persze...

    A vallás részét viszont szépen lejáratták megint, konkrétan hülyét csináltak vele belőlük. A modern technológiát elutasítják, holott pont az menti meg az életüket. Ezért sem tudom komolyan venni ezt a törzsi bohózatot.

    Sok potenciál van a sorozatban, csak ezekkel a dolgokkal elhúzzák, elnyújtják hogy még több évad lehessen. Mondjuk a bunker részét szívesebben néztem volna, hogy élnek a porciózott kajából, napfény nélkül a föld alatt stb.

    Az űrhajóval kapcsolatban meg remélem hogy valami elnyomó, eddig ismeretlen zsarnok népségtől van, über high tech cuccokkal, akik habozás nélkül simán begyűjtik/lelövik a kardos hülyéket ;]

    *Az viszont tetszik, hogy majdnem az összes nő, ultra fullosan néz ki. Végre beértek a kis gyerek tinik, és belevaló csajszik lettek :DDD

    [ Szerkesztve ]

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák