Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz Black Dragon #28258 üzenetére

    ( house of cards S4 téma )

    Nézheted így is, meg úgy is:

    Nézheted úgy hogy ahogy az életben is mindig történik valami váratlan, így simán hihető hogy a választások alatt is történik valami amit nem tudnak kontrollálni és muszáj vele megbirkózni. Ilyen az ICO. (de éppen az tetszett eddig az egészben, hogy a viszálykodás pártokon és a fehér házon belül ment, nem a taktikai szobában megy a szájkarate, hogy kit bombázzanak majd le) A másik dolog, a netes-téma pedig az egyik alappillér az évadnak, hiszen mindigis a manipulációról szólt az egész sorozat és ez nagyban befolyásolja a téteket. Plusz ez jó konfliktus forrás lesz a köv. évadra. Szóval amellett, hogy érdekes téma ez a netes cucc, még ügyes húzás is a készítők részéről.

    Viszont nézheted úgy is, hogy mekkora köcsögök, hogy húzzák a story-t (egy kerülő út az autópálya mellett). Simán megcsinálhatták volna, hogy az ICO-t csak a fináléban emlegetik fel, ha egyáltalán szó lenne róluk és inkább csak a kövi. évadban vezetnék be ezt a szálat és most csakis a választásra koncentráltak volna. Érthető ez a hozzáállás is.

    Szerintem azért választották azt az utat amit (1. bekezdésem), mert így "színesebb" a sorozat és az egymás megfúrásán kívül "láthatjuk", hogy még mennyi más teher van. Amúgy korábbi évadban pedig a Petrov vonal nem zavart? :)) Valamilyen szinten az is szituációs szobás mellék-szál ha úgy nézem (Jordan valley)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák