- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jsk
senior tag
Egy srácon keresztül, akinek van kint kapcsolata. Az árak szállítással együtt:
Cloudwater - A Path Untravelled 4200 HUF
Boundary - HR 3400 HUF
Cloudwater - Persistence Is Utile: Bitter Chocolate Edition 4500 HUF
Cloudwater - Black Is Beautiful 4400 HUF
Cloudwater My Continuous Improvement #3 Blueberry & Maple Syrup 4900 HUF -
Dilikutya
félisten
válasz #49155328 #21846 üzenetére
Perlenbacher szerintem betonszar sör. Mindegyik, amihez volt szerencsém. Hiába olcsó, ami szar, az szar, árában is.
Argus is 1-2, ami iható.
Lidl saját márkást csak a kraftokat szabad venni, 300 Ft környékén azok viszont jók, IPA, APA, meg az angol ale is. Utóbbi nekem különösen tetszik.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kökény
aktív tag
Igaz nem tőlem kérdezted,de leírom a szigorúan szubjektív magánvéleményemet.A EQ this is strata egy korrekt/jó főzet, a strata komló jellegzetességeit szépen mutatja.BYM-al összehasonlítva jön a kérdés, hogy melyikkel?Mert nálam egy Bright Liestól jobb az EQ, de egy ten/eleven-nél már elgondolkoznék, és ha a sokat előcitált ár/érték arányt vesszük, akkor nincs kérdés, BYM a jó választás, de ezeket az amcsi söröket sztem nem azért vesszük meg, hogy utána le tudjuk azt írni, hogy nem jobb egy magyarnál, hanem örülünk, hogy kapni nálunk is és elmondhatjuk, hogy kóstoltunk egy top amcsi főzdétől(most abba ne menjünk bele,h amcsiba mennyire top v nem top az EQ) Egyébként, hogy almát az almával hasonlítsam össze, akkor pont nemrégiben ittam Deya saturated in Strata-t, nos attól nem jobb az EQ, sőt... és ott 3000 vs 5000 forint
-
lektaab
újonc
válasz kökény #21856 üzenetére
éppenhogy megelőztél hasonló véleményen vagyok én is
BYM-ot én csak csapról szoktam kóstolni, mert ekkora fanuk nem vagyok, hogy vadásszam a vásárlási lehetőségeket Népszerűek, mert nagyon juicy, a legkezdőbb ízlelőbimbók is értékelni tudják, de nekem egy kaptafa eléggé.
Az EQ-nál intenzív volt végig a mango/ananász íz meg az illat, ahogy melegedett új karaktereket mutatott, és az is nagyon kellemes volt, nem esett szét egyáltalán. Alkohol nem érződik benne, és veszélyesen könnyen csúszik
Ár értékben ezt nem érdemes nézni sztem, egyet megkóstoltam, a többit majd a haverok elmesélik milyen volt -
looser
addikt
Éppen a BYM Evermind-ját van szerencsém fogyasztani. Ez a sör 1000Ft/0,3l. Döbbenetesen jó darab és ez az ár tökéletes. Erre gondolok, amikor károgok itt az árakról.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Aranypatkány
tag
Mikori CAN-ek amúgy a Beerselectionos EQ-k?
-
jsk
senior tag
válasz Aranypatkány #21862 üzenetére
Július közepe.
-
jsk
senior tag
válasz Aranypatkány #21864 üzenetére
A Csakában nem csak 4 féle van? BS-ben 8 féle. Ugyanazok. Szerintem rendeld meg a Fluctuationt, a többi nem éri meg az árát. Ma ittam az egyiket, max. 4-es.
-
jsk
senior tag
válasz Aranypatkány #21866 üzenetére
Nem tudom még, talán a hétvégén megiszom. Most a Lupo Lab-ot ittam. Nem volt rossz, de nem is kiemelkedő.
Az a baj, hogy már annyi mindent ittam/ittunk, hogy már okoz földöntúli örömet egy átlagos EQ, pláne közel 5000-ért.
Talán majd ez: Other Half Triple Motueka Chroma vagy ez: Other Half HDHC Can't See Me
Mondjuk az árukat ezek sem fogják megérni. Úgy, hogy az egyiket már én is harmadolom két kollégámmal. Csinálok nekik egy gyenge 9%-os átlag alkoholtartalmú kóstolót Jöjjön vissza egy kis pénz.
-
jsk
senior tag
válasz Aranypatkány #21868 üzenetére
Nekem eddig mindig minden rendben megérkezett, de megértem amit írsz. Üvegesnél én is parázok. Viszont most már ritkán rendelek. Magyar srácoktól vásárolok, mert így nincs kockázat a részemről.
-
kökény
aktív tag
Valaki kóstolt már farmhouse ale-t? Kinek mi a véleménye erről a stílusról? Aztán én is leírom, hogy mit gondolok róla
-
[CsuCsu]
őstag
válasz kökény #21872 üzenetére
Ha saison-re gondolsz, eleg nagy a szoras. Van olyan, amit kiontok, van amit pedig imadok. Itt is tobbnyire az a szituacio, hogy ami jo hordoban volt es hagytak erni, az finom. A Hill Farmstead leghajpoltabb sorei saison-ok (Ann, Art, stb) peldaul. Europaban talan csak a Mills Brewing es Burning Sky csinal figyelemremeltobb saisont, a tobbi kuka. Nekem epp most jon par uveg Side Project top saison.
@Dilikutya
Az a BYM jo sor es siman hozza a UK kozepvonalat, foleg azon az aron. Csak sokan nem allandoan ugyanazt akarjak inni, hanem uj dolgokat probalni, es Magyarorszagon nem sok egyeb valasztas van, ami hozza a BYM szintet. Kulfoldi (nyugati) arazast egyebkent ezert szoktam vedeni - kulfoldi koltsegekkel (munkaero, berlet, stb) keszult cucc attol meg nincs tularazva, hogy a hazaihoz kepest dragabb, es ugye IPA teren tobbnyire UK/USA viszi a zaszlot, ha a BYM mar unalmas.@Aranypatkány
Nekem eddig osszvissz egyszer volt olyan sorom, ami serult, egy random EU webshopbol. Pedig nalam sok csomag megjar. Amikor USA-bol jon a cucc, en megkovetelem a styrofoam csomagolast. Ha tudod kitol rendelsz es ok hogyan csomagolnak, nagyobb annak a kockazata, hogy ellopjak / elvesztik a csomagot, semmint osszetorik. De az is ritka, ha nem valami lof*sz futart hasznal az ember.[ Szerkesztve ]
-
-
Aranypatkány
tag
Hop Hooligans sörök milyenek? Főleg az IPA-k és egyéb szétkomlózott főzeteik érdekelnek...
-
jsk
senior tag
válasz Aranypatkány #21878 üzenetére
Változó. Amiket ittam 3.75-4.25 között. Különösebben nagy energiát nem érdemes beleölni a beszerzésükre. Mad Scientist szint.
Érdemes figyelni a román Bereta webshopját. Ott fent szoktak lenni a friss főzetek.
-
crocy
tag
ez a [Ride the Vibes] csaprol nekem izvilagilag tökre bejön.
tudtok vmi hasonloat ajanlani? -
kökény
aktív tag
válasz Aranypatkány #21878 üzenetére
Nekem bejöttek, jsk jól mondja, rendelj a bereta oldaláról HH, Beretát Owlt stb meg van ott Deya, Wylam, CW és a többi
-
kökény
aktív tag
válasz Aranypatkány #21887 üzenetére
Csak azok a Finbackek nyár eleje óta ott vannak, szval lehet nem annyira frissek már
-
Aranypatkány
tag
Nektek már eszetekbe jutott, hogy vannak sörfőzdék, akik a "minél hamarabb megivós" sörökre, gondolok itt a NEipára nem a CANned dátumot írják rá, hanem a "szavatossági időt," akár egy évre rá a főzés után is? Ez így hiteles lehet?
És ezt problémának tartjátok vagy nem?[ Szerkesztve ]
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Hoegaarden-t szeretnék venni, nagyobb multikba van?
(tegnap hibátlan kombót adott a sake-val. Még másnaposan is kívánom és indulnék érte) -
Dilikutya
félisten
válasz Aranypatkány #21889 üzenetére
Szavatossági időt mindenképpen fel kell tüntetni. A palackozás/főzés ideje meg ugye opcionális, sokan nem is tudják, mi a jelentősége. Persze ettől még elférne a dobozon.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
[CsuCsu]
őstag
válasz Aranypatkány #21889 üzenetére
Ez egy erdekes kerdes. A sor nem romlik meg, csak elvezhetosegebol veszit. Abbol a szempontbol nem problema, hogy egy NEIPA egy ev mulva is fogyaszthato mindenfele kovetkezmeny nelkul, csak a komlo kimegy belole. A problema az, hogy sokan azt gondoljak, a szavatossagi ido lejarta elott teljes erteku termeket kapnak, ami nem igaz - foleg gond ha teljes aron aruljak. Azert nem rak ra senki 4 hetes szavidot, mert akkor torvenyileg meg kene szabadulni tole a lejartakor, ezt pedig a legtobb uzlet nem meri bevallalni. Igy a fogyasztok informaltsagara utaznak.
-
looser
addikt
Eljárogatok edzeni (konditerem, lightosan) és néhány hónapja rákaptam arra, hogy az edzést követő szauna végén egy alkoholmentes sört elfogyasztok. Vannak "jobbak", mint pl. a Heineken 0/0 vagy a Dreher 24, de most belefutottam a Pennyben egy Königsbrau alkmentbe. Rettenetes kritikákat kapott, de egy tálcával elhoztam, általában kitart a következő akcióig (130->100-ra szokták leértékelni a szupermarketek a sajátmárkás alkment söreiket), kíváncsi vagyok, mert igazából a sima csapvíz is állati jól szokott esni, ha még egy kis íze is van, akkor részemről oké. Már túlvagyok pár -brau -berger variánson, különösebben egyik sem volt rossz, főképp íly felfokozott állapotban. A Cloudbreaker micro ipájánál is alacsonyabb alkohollal még beleférne, ízben főképp, árban már kevésbé. Tényleg, ilyesmit készítenek valahol a világban?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Jhonny06
veterán
A Brewdoggal mi történt? Most láttam Facebookon, hogy bezártak végleg. Ennyire betett a COVID? Sajnos egyszer sem jutottam el.
-
jsk
senior tag
válasz Jhonny06 #21898 üzenetére
Igen, bezártak. Az árazás alapján teljes mértékben a külföldi turistákra építettek. Nincs turista, nincs bevétel. Magyarok max. a kajáért mentek oda. Komoly külföldi főzdék csapfoglalását sem sikerült ide szervezniük. Ha minden igaz, akkor Mad Scientist taproom lesz a helyén.
-
F-ECT$
titán
Spar-ban: Monkey Temple (Mad Scientist) - én ma láttam először.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - 1 év garancia (AV1)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Drone - bontatlan - 2 év garancia
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest