Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    (emlekezetbol, elozo het vegen vegul megvolt a magyar sorok X skandinav barati sorgeek kor mashup)

    MONYO Franky Four Fingers 2016
    Szep szine van. Dominal a barley es barley winehez kepest picit edes es valamennyire szenszavas. Az alkoholt elfedi.

    Szvsz a legjobb magyar sor amit ittam es a tarssor Boristol vette el a szubjektiv cimet. Gyakorlatilag egy meglepoen edes kifejezetten jo angol barley wine, ami igy legalabb masfel ev allas utan a csucsan van. Frissen lehet nagyon komlos, ahogy pl a szinten nagyon UK vonalas Tom Hardeyt se szabad frissen inni, mert szetesik. Ratebeer ertekeleseket elnezve legalabb egy evig a palackozastol tartogatni kell.

    Nagyon ajanlott. Az este legerosebb magyar sore, osszesitettben viszont a "o maradt egy kis sorom karacsonyrol, kertek?" 3 fonteinen golden blend (4-3-2es geuze) kibontasa igazabol nem volt fair.

    Mad Scientist Liquid Cocaine
    Gyakorlatilag egy komlosabb IPA, de a BrewDog Hardcore IPA / Omnipollo Nebuchadnezzar / Oppigårds Thurbo Double komlodominanciajat meg nem meri bevallalni. Picit citrusos / mandarinos, viszont igy egy honappal a best before elott mar kezdett feljonni a fureszpor a hatterben, szoval kezdett megoregedni. Az alkoholt nem teljesen fedi el.

    Ajanlott, a 9%os alkoholt leszamitva elmenne ivosornek, DIPAkent meg egy jo kozepes

    Balkezes GreyJoy
    A Liquid Cocainetol kiegyensulyozottabb, lazabb es sokkal leanebb, a ketto kozul meg mindig ezt tartom jobbnak. Az alkoholt elfedi, de ezt se erdemes fel evnel tovabb tartogatni mert nem szereti.

    Ajanlott. Kieg: anno JackHammerbol egyszer vettem egy 24es csomagot ami kitartott egy evig, ott nem jelent meg a fureszpor, szoval egy DIPA adott esetben kibirja a best beforet. NEIPAt en is probalom azonnal meginni.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák