Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    3 Fonteinen Oude Kriek Style: Lambic Style - Fruit

    Kozepes feher hab, tultelitett nematlatszo voros testtel. Cseresznye, sav, hordo, a hatterbe nemi brett. Intenziv cseresznye, viszont az utoize inkabb hordossavas, de az eleg sokaig elall az ember nyelve vegen.

    Cukor nelkuli, de kb ez a legkevesbe savas lambic oude kriek amit ittam. Kiegyensulyozott, reszletgazdag es erezni rajta, hogy nem sporoltak a gyumolcson.

    Nagyon ajanlott. Kezdoknek egy meleg nyari napon tovabbra is a Delerium Redet ajanlanam (abban a cukor eleg sokat segit), haladoknak viszont ha szereted a lambic soroket es talalsz egy uveget mindenkeppen ajanlott. Vintage 16/17 kiadas alapjan.

    Evil Twin Christmas Eve at a New York City Hotel Room (2011-) imperial stout

    Ejfekete test keves habbal. Kave, csokolade, szilva, mazsola, medvecukor, ostya, porkolt malata, hordo. Hosszu utoiz. Illatra ostya, porkolt malata, kave es csokolade.

    2014es uveg, 2016os best beforeval. Anno ebbol a szeriabol ittam amikor kijott 2014 karacsonya elott es egy uveg beragadt a helyi kocsmaban. A topikban tobbszor elojott, hogy mi tortenik az imperial stoutokkal, megeri e oket tartogatni, mi tortenik, ha lejarnak. Ahogy emlekszem, ez a sor remek volt ujkoraban is, viszont sokkal kevesbe volt lean, egyertelmuen ereztem rajta a hamut es sokkal hangsulyosabb volt a porkolt malata, a gyumolcsos jegyek es az ostya viszont teljesen a hatterben maradt. A hamu ebbol teljesen eltunt.

    Nagyon ajanlott, ha talalnal. Ha nem, akkor hazon belul az Even More Jesus eleg hasonlo (kb az ostya helyett vaniliaval).

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák