Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rumos14

    nagyúr

    agyalok a tegnapi bejelentés óta... kell egy ilyen váz, nyilván :) persze most még drága, fél misi irreális számomra, de induló árnak nem rossz! majd 2 év múlva, használtan, talán :) a jobb AF miatt az A7 kívánatosabb, na persze az ár sem mindegy.
    az obik drágák, nem kicsit... ezzel még nem tudom, mit fogok kezdeni :) lehet persze alpha obikat felrakni az LA-EA4 adapterrel, és akkor már "csak" a stabit bukja az ember, meg hangos lesz az AF videó közben. Minolta 24-85, 24-105, ezek nem rossz obik és méretre sem óriásiak. félmegoldás, tudom, de megfizethető :)
    lehet még izmozni az aps-c NEX obikkal. sajnos a SEL 50/1.8 vszleg nagyon messze van a FF kirajzolásától, pedig hát stabis, és nem kicsit olcsóbb a ZE 55/1.8-nál. a 35/1.8 meg végképp reménytelen.
    ja, azon nem kicsit lepődtem meg, hogy a Sony dobja a NEX márkanevet. lesz alpha és RX. nem kicsit megtévesztő, az alpha bajonettes obikat nem lehet felrakni az alpha vázkara :U azt hittem, a NEX egy bejáratott, kedvelt, jól csengő elnevezés.

Új hozzászólás Aktív témák