Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • melan

    senior tag

    Üdvözletem! Hamarosan TV-t szeretnék venni 50" körüli méretben, és nem is tudom miért, eddig csak Samsung és LG-ben gondolkodtam. Ahogy olvasom a fórumot, meg a teszteket, rá kell jöjjek, hogy a Sony-nak szebb a képe, és ez nagyon fontos lenne nekem is. A kérdésem az, hogy sokan ajánlják a 805C típust, hasonló nekem is megfelelne, de jó lenne, ha kezelné a DTS-t is. Tudnátok ajánlani megfelelőt?

    Továbbá olvasva a fórumot úgy tűnik, hogy a Sony tv-k jók, de lutri, hogy jót fogsz e ki, vagy gyári hibásat... ezt erősíti, hogy Black Friday-en vett sógorom egy sony tv-t, és az USB ahogy van, nem működött rajta, egyik sem. Nagy nehezen kicserélték, de csak egy LG-t tudott venni, mivel minden azonos tv szériahibás volt, és véleménye szerint a tv képe igencsak elmarad a sonyétól.

    Szóval 50" körüli méretben kellene, elsősorban filmnézésre, ami egy Rapsberryről megy, tehát HDMI-n keresztül. Vagy LANon keresztül közvetlenül NASról. A hang jó lenne, ha összehangolható lenne az LG soundbarommal, de optikain keresztül is megfelel, ahogy eddig, a CEC működik, ha jól olvastam... Mit ajánlotok kb 250ezerig?

Új hozzászólás Aktív témák