- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
mi van, ha elsőnek nem 8 órát töltöm, hanem csak mondjuk gépre feldugom 20 percre?? ugyesemmiugyesemmi????? (és gépen persze tölti)
-
icons
addikt
vagy rakjam gyorsan be tölteni? vagy micsi?? nem akartam rögtön tönkrevágni
-
golyani
őstag
hát én mivel hú új teló dugjuk gépre és akkor koppantam h láttam h ott is tölti magát aztán szórakoztam vele és felraktam töltőre azon meg mikor azt mondta h teljesen feltöltve levettem.
utána még vagy 3x dugdostam gépre meg vakuztam fényklépeztem zenéltem szórakoztam vele most vmi 85%-on lehet, de el kellett raknom. sztem cask nme akkora probléma majd köv töltésnél felrakom egy egész estére... -
icons
addikt
válasz golyani #1758 üzenetére
én is így voltam vele, aztán jaja, bazzzz ez töltiii... , de akkor remélem télleg nem lesz baja...nagyon remélem, hogy nem csökken a teljesítménye, mert gyári aksi 6e, utángyártott már van 3e-ért, de azért mégis inkább gyári (vagy vissza, hogy nem mükszik az aksi oylan erővel, pedig jófiú voltam, és töltöttem rendesen )
-
Dare2Live
félisten
olyan volt itt már vkinek, hogy nekállta k750e ''recsegni''
nem a beszéd hanem ha megfogom, ha megnyomok egy gombot ha minimálisan is de megszorítom keményen recseg. Mintha hibásat kaptam volna: vmi gagyi alkatrész/anyag/összeszerelés problémásat.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
tkazmer
addikt
válasz Dare2Live #1762 üzenetére
Ez csak összeszerelés, nekem azóta recseg, hogy kicserélték benne a joy-t, előtte semmi baja nem volt. MAjd ha lejár a gari, lehet meghúzom kicsit a csavarokat...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Bubee82
őstag
Hali!
Ma én is szert tettem egy ilyen gyönyörűségre Szeretnék csatlakozni a klubhoz Ez az első SE telóm
Nem tudom miért írják annyian h a gyári fülessel annyira gagyi lenne. Nem vok vájtfülű, de azért tudom h mi a minőségi hangzás. Nekem nem tűnik annyira gagyinak. -
-
-
Motion_Blur
félisten
Egy olyan oldalt szertnék, ahonnan le tudok szedni különböző alkalmazásokat. Valaki mondott nekem egy külföldi oldalt, de nem tudtam megjegyezni, állítólag ott többszáz alkalmazást lehet letölteni.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
busman
veterán
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #1772 üzenetére
A Super C nevű progival szoktam avi fájlokat átkonvertálni 3gp-be. Most egy 100MB-os .avi videot nyomtam át és 47MB lett belőle.
A bitsűrűség 2000 kb/s volt, 25fps. A hang 44kHz, és 128 kb/s. A video kb. 3-4 mp után elkezd akadozni, majd egy idő után hang nélkül gyakorlatilag diavetítést ézek. Ugyanezt a helyzet egy másik videoval is, amit szintén így konvertáltam.
Túl nagy lenne a bitsűrűség? Plz help!
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
busman
veterán
-
Peat;)
veterán
válasz Motion_Blur #1773 üzenetére
Nagyon alacsony bitsűrűséget tud a telefon, videora nem való sajna. Már meg nem mondom mennyi volt a határ ahol nem volt probléma.
-
harry
veterán
válasz Bubee82 #1767 üzenetére
Na, végül megvettem, most tesztelem. Eleinte elég fura volt zúgott és és kicsit zajosnak tűnt, de aztán rájöttem csak azért, mert úgy akartam használni, mint a másikat, csak a fülbeillesztve. Szépen be kell nyomkodni majdnem az agyamig. Nem is érezni, hogy a fülemben van, olyan mintha a hangfalszetten zenélnék. Minőségre is, nagyon durva a basszus és a magasakat is szépen visszaadja. Mindemellett elég üvöltő hangerőt lehet elérni vele. Ha valaki gyakran zenál annak tudom ajánlani, 4k-t megér. Ugyanakkor utána meghallgattam egy számot a másik fülessel is de olyan egetverő különbséget nem vettem észre. Szóval mintha nem maradna el annyira a gyári a hpm-70 től, mint ahogy azt vártam volna. Mondjuk mellette szól a minőség mellett a változtatható füldugóméret, másik fülest is rakhatsz rá, kényelmesebb (nemigazán érezni, hogy a füledben van), és (legalábbis sztem) szebb is Negatívum lehet talán, hogy a füles kábele elég vékony, remélem nem fog megtörni, illetve kicsit kényemetlen (fura érzés, hogy ennyire be kell nyomni a fülembe, de gondolom meg lehet szokni, illetve megnézem másik gumikarikával is).
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Osama
tag
Akit érdekel, jó a k750i-hez a HPM-82-es füles! Sőt! Kötelező darab! Ára kicsit húzós, de marha jó, hogy nem kell a zsebben matatni, ha zenét hallgatok... Na mondjuk kicsit szarok a gomb elhelyezkedések, de megszokható... meg kicsit furán késik a reakció, de az is megszokás kérdése... viszont marha jól seikerült a headset méretezése! Éppen jó a kábel hossz, és nem lóg összevissza, körbe a kabát alatt.
Ali
-
icons
addikt
memkártyára jár egyáltalán vmennyi gari, ugye? (mmint kellene?)
-
harry
veterán
Az nem ugyan az mint a hpm-70 csak távirányítóval? A vezérlést megoldottam úgy, hogy tokban tartom, és így pont kényelmesen el lehet érni play gombot, hangerő/léptetéshez meg fenyitom a tok tetejét, szóval így is egész jó bár téli nagykabátban talán nehezebb
-
harry
veterán
válasz Bubee82 #1787 üzenetére
Nem tom, vmi gagyi (1,5k) aminek az oldalát kivágtam és így be lehet dugni headsetet de ez így nem túl szép, majd megnézek egy gyári tokot mert asszem van amelyik direkt úgy van kialakítva, hogy lehetssen headsetet is használni.
-
Fecsy
tag
Újabb bizonyíték arra,hogy a k/d750i kamerája milyen dolgokat tud művelni...
A #2085-ös hozzászólást nézzétek....
[link] -
KBear
tag
Én is csináltam egyszer egy hasonló beállításos szitakötő képet. Messze nem tudtam ilyen makro csodasnak megalkotni... ,pedig ellőttem vagy 20 képet rá... ,és nem a k750-esemmel készült, hanem egy elég jó (igaz csak automata) digigéppel.
Fura...XBOX (360, ONE) gamertag: KBear2112
-
busman
veterán
Melyik a legfrisebb szoft mostanság?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
vicces
addikt
A kép tájolása: 1
Fájl módosításának dátuma és ideje: 2005:08:27 18:32:15
Képkészítő eszköz gyártója: Sony Ericsson
Képkészítő berendezés modell: K750i
Használt szoftver: Adobe Photoshop 7.0
Záridő: 0.000625
F-érték: 2.8
ISO érzékenység: 100
Záridő (APEX): 1.11072
Expozíció korrekció: 0
Fénymérés mód: 1
Fényforrás: 9
Vaku: 0
Utófeldolgozás: 0
Expozíció módja: 0
Fehéregyensúly: 1
Digitális zoom: 1
Témamód: 0
Tárgytávolsági tartomány: 3
azért volt ott utómunka fotosoppal
[Szerkesztve]:)
-
MODERÁTOR
-
macikos
addikt
válasz Viktor0610 #1796 üzenetére
Ja, ezért jó a 2MPixel, mert van benne lehetőség utólagos feldolgozásra, de egy K700i 640x480-as képével már nemsok mindent lehet kezdeni.
Jah, amúgy holnapután meglesz a K750i-m
[Szerkesztve] -
vicces
addikt
nekem is már megvan egy ideje.
kezdem megszokni. először el akartam adni, de csak a k800-as jöhetne utána számitásba, viszont az nagyon nagy
ugyhogy asszem maradok ennél.
még egy kis idő és el fog tűnni a t-mobilos firm remélem:)
-
MODERÁTOR
-
vicces
addikt
válasz Viktor0610 #1799 üzenetére
tudom, nagyon csábitó, ezért is érintetlen még, de sajnos én a panonos kártyámat szeretném használni majd vele.
illetve a pannonos előfizum januárba jár le. 2 év, kiváncsi leszek milyen lehetőségeket fog kinálni ez a szolgáltató. de semmi jóra nem számitok. esetleg akkor benevezek majd egy pannonosra:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Mio C520 GPS + 2GB kártya eladó
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs