- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Bazsee71
őstag
válasz Viktor0610 #2156 üzenetére
A lényeg, h sztem nem csinál rosszabb képeket, mivel néztem a tesztben is a képeket, és az enyém is tud ilyen szépeket. Az tény, h fényre érzékeny, de hát egy ekkora optikától mit lehet még elvárni? Nekem nagyon bejön ahogy van...
-
Paul14
tag
Hali.Hétfőn végre meglessz ez a teló és azt akarom kérdezni hogy az akksival hogy legyen mert mindenki mást ír h ennyit töltötte meg annyit.Mit javasoltok?
-
MODERÁTOR
-
Flashback
addikt
Lehet hogy volt már kérdés, sajna a kereső nem dobta ki. Szóval: AZ exponáló hangot le lehet valahogy venni? Vagy némitani??
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
tkazmer
addikt
Én kb 2.5 órát töltöttem, de mivel türelmetlen voltam, már 38 perc után bekapcsoltam. A teló már több mint 1 éves, és az akksujára semmi panaszom nem lehet, egyedüli gond, hogy a töltési idő egy kicsit megemelkedett az utóbbi időben, de az üzemidejével 100%-osan meg vagyok elégedve
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
kymco
veterán
Azt hiszem az itt olvasottak alapján lecserélem a T630-as telómat egy ilyenre.... A 630-sal is meg vagyok elégedve, strapabíró, megbízható, a hsz-k alapján ez is az.... jövő héten remélem meglesz...
www.refujvaros.hu
-
MODERÁTOR
-
kymco
veterán
válasz Viktor0610 #2169 üzenetére
Na jó, a joy nm a legjobb, de ezt alig használom.... Ahhoz képest, hogy ezzel két éve nincs gondom, előtte egy motorola havonta lefagyott, és 1 év után meghalt, és még előtte egy siemens hagyott cserben egy év után.... a kolléganőmnek pedig a nokiájával voltak végig garanciális gondjai mostanság..... megtanltam értékelni a megbízhatóságát, és azt, hogy túléli a gyermekeim nyüstölését is
www.refujvaros.hu
-
Peat;)
veterán
Azért nem vmi strapabíró fizikai szempontból..működni működik kifogástalanul, semmi baj vele, én is ajánlom de gyerekeket azért nem bír ki szerintem. Pl az akksifedél hajlamos az elkopásra és lötyögésre(akksi meg könnyen kiesik ha már nincs fedél), kamerafedél is. Na meg a joy ha vki azzal játszik.
De softveresen szerintem a legerősebb telefon, semmi baj vele, gyors és nincs nokia szerű bedöglés, meg motorola szerű tötymörgés meg samsung szerű korlátozzuk ezt azt játék. -
Bazsee71
őstag
válasz Viktor0610 #2169 üzenetére
Nekem az előző telóm T610, és azt kell, h mondjam, h az strapabíró! (A K750i-mről majd még kiderül.) Jópárszor leesett, landolt tócsában is, zsebből kiesve csúszott a havon, egy versenyen egész napos esőben ázott, csorgott is róla/belőle a víz, szóval nekem mindent túlélt! A fém ház ott van nagyon, sajnos meglátszik rajta, h nem voltam jó gazdája, de minden tökéletesen működik. Három év után még mindig hihetetlen jó az akksija, és a joystick-kal sem voltak soha gondok.
Apunak 3 és fél éve megvan, az övé hibátlan esztétikailag, és azzal sem volt semmilyen téren gond. Ezek után biztos, h ezeket a telókat soha nem adjuk el, mert ilyen minőséget nemigen találni. -
MODERÁTOR
-
tkazmer
addikt
válasz Viktor0610 #2173 üzenetére
Hát azért a wapolás,(elsősorban ugye a szöveggörgetés) ami szerintem megfelelő használat, igencsak megviseli a joystickot...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
válasz Flashback #2175 üzenetére
Az érdekes, nekem is független, és nincs hangja, illetve az a kattogás van, mivel azt az AF csinálja, de a pityegés, meg az a csattanás vagy micsoda az nincs...
-
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 2Gb-os memory sticket, a formázás fontos dolog, mármint, hogy Fat vagy Fat32?
Az a baj, hogy másolok rá, sok cuccot, de csak 200 megáig jó. A telefon csak annyit bir lejátszani, megjeleníteni megjeleníti, de többet nem, kiírja, h file hiba v. vmi ilyesmit. Se a formázásnál nem írja ki, hogy baj lenne, se scandiscnél, akkor most mi lehet, szar a kártya?
Kidobtam rá 15k-t. Egy Vaterás ürgétől vettem, aki nincs fent már, pedig igért rá fél év garit. Jah, s egy ismerősöm is tőle vett, neki bevált. Mondjátok szépen, torkos borz lettem?
Üdv!A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
MODERÁTOR
-
Tybee21
senior tag
válasz Viktor0610 #2178 üzenetére
hogy érted, h telefonnal formázzam meg?
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Tybee21
senior tag
válasz Viktor0610 #2180 üzenetére
kösz, most próbálok rá másolni, rem. bejön
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Bazsee71
őstag
válasz Viktor0610 #2173 üzenetére
Legfeljebb ha baja lesz, majd beviszem szervízbe, és kapok helyette egy K790i-t!
-
Tybee21
senior tag
válasz Viktor0610 #2180 üzenetére
Hát továbbra sem, 375 mb-ot másoltam rá, de ha a végére megyek a zenékenk (ez 1 album volt) akkor kiírja, hogy a hang nem játszható le, mondjuk utána a gép sem játsza le, ha onnan akarom futtatni, nem értem. Most fut rajta a scandisc, de feltünően lassú.
-
MODERÁTOR
-
Tybee21
senior tag
válasz Viktor0610 #2186 üzenetére
ahhoz mit szólsz, hogy telerakom a kártyát, s utána végigfuttatom a scandiscet, akármennyi időbe is kerül, vezethet eredményre, szerinted?
még, ha nem is lenne teljesen jó, legalább egyrésze használhatóvá válna, lehetséges?
[Szerkesztve]A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
MODERÁTOR
-
Tybee21
senior tag
válasz Viktor0610 #2188 üzenetére
épp ez az érdekes, h a gép felismeri, hogy 2Gb-os a kártya, képes is rá másolni akár 1 Gb-ot mert azt már próbáltam.
-
MODERÁTOR
-
Tybee21
senior tag
válasz Viktor0610 #2188 üzenetére
Rem. fent leszel késöbb még, mert most el kell mennem, de majd estefele leszek még, ha minden igaz...
Köszi a segítséget!A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Tybee21
senior tag
válasz Viktor0610 #2190 üzenetére
látni látja a gép, h 2 Gb-os, de nem bírja lejátszani, csak ami 128 mb-ig van rajta ezért érdekes, h látja a gép... mostmár tényleg mék...
-
Nightmare
senior tag
-
Tybee21
senior tag
válasz Bazsee71 #2193 üzenetére
ez az egészben a legrosszabb, hogy nem is volt használt, origi csomagolásban kaptam kézhez, de vateráról...
jut eszembe, senki nem ismseri a vaterás memory777-et?A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
macikos
addikt
válasz Bazsee71 #2193 üzenetére
Ez kb. olyan, mint hogy valakinek sehogy se akar rendesen működni a géppel való USB-s összekötés. Ott valószínűleg, az oprendszerrel van vmi, driverekkel, stb. Erről pedig a user tehet.
Viszont magánembertől úgy nem vennék semmi pénzért memóriakártyát, hogy 1 darabot hírdet, esetleg még használt is.
Viszont én is szemezgetek egy 2GB-os MS Pro Duo-val 10e-ért.
Majd esetleg jövőhéten megveszem és majd megírom a tapasztalatokat. -
Tybee21
senior tag
válasz Nightmare #2195 üzenetére
elég jó képeket csinál, egyébként így van, ha kevés a fény, akkor zajos lesz a kép. Próbálj mindig elegendő fényben fényképezni.
igazából, csak nappal nyilt terepen csin jó képet, de szerintem azok tényleg jók.
kicsit poros a billentyűzetedA pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest