- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
[Moderálva.
Ez nem az a topik és nem aza a fórum...
Viktor0610]„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
harry
veterán
Sokszor szoktam zenét hallgatni, egyelőre csak a gyári fülessel, de ezzel is meg vagyok elégedve, szerintem szépen szól, és a navigáció sem bonyolult (itt pl arra gondolok, hogy van gyorsbillentyű lejátszás/szünethez, számléptetés, hangerő állítás a telefon oldalán, amiket könnyen el lehet érni).
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
MODERÁTOR
-
kp78
addikt
válasz Viktor0610 #1003 üzenetére
Bocsi.
Amúgy ha vki állandóan linkeket kér játékokhoz, meg minden máshoz, az sem épp közvetlenül a telefonnal függ össze. Én is cshangnak kerestem, de szerencsére már megvan.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
matyiGo
aktív tag
Kössz mindenkinek a válaszokat! Asszem meg lettem győzve
Irány a bolt! -
harry
veterán
Használ valaki külön csatlakoztatható vakut? Úgy hallottam hasznos cucc, egyik ismerősömnek van és úgy csináltunk egy-két képet, és hát volt különbség. Esetleg másnak tapasztalat (pl mennyivel fogyaszt többet), képek? Nem tudom megéri-e, mert ilyesmi árban van a hpm70 füles is, amit talán jobban kihasználnék.
-
rolcsibácsi
őstag
én is szeretnék venni vakut de mindenhol a sablonduma van h persze vedd meg mert ugyan a led is jó de ettől szinte fényképező lesz....
én nemsoká veszek egyet 4000ért (gyárit) ha érdekel honnan csk írj.
hpm 70et meg gsm boltban is 5k körül osztogatják.
azt nem tudja vki hogy gumitömlőket lehet e szerezni hozzá legális úton
szerintem pár napon belül beszámolok a vakuról....
[Szerkesztve] -
rolcsibácsi
őstag
nem értem hogy miért van az hogy a régi w800amon sem és most a k750i w800softos telón sem, miért nem gördülnek ide-oda a médialejátszó ablakán a számcímek ha egyszer nem fér ki a cím? bezzeg a k750es szofttal/médialejátszóval láttam az egészet.
(persze ettől még jobb most -
harry
veterán
válasz rolcsibácsi #1008 üzenetére
Még gonolkodom rajta, de egyelőre megvárom a beszámolódat. Gagyibb fényviszonyok mellett biztos nagy a különbség, csak nem tudom eldönteni, hogy ki tudnám-e használni.
-
MODERÁTOR
-
harry
veterán
válasz Viktor0610 #1011 üzenetére
Néha megyünk haverokkal kirándulni, vagy hasonló alkalmakkor általában csak telefont viszem fényképezgetni, ilyenkor jóljöhet. Hétköznapra elég a gyári felszerelés, komolyabbra pedig ott a digit.gép. Mert amúgy valóban komolyabb képeket csinál.. Majd lehet elkérem ismerősömtől a vakut és csinálok egy kis tesztet.
-
ifsnow!
csendes tag
Sziasztok!
SE k750i-t szeretnék venni. Az érdekelne hogy a különböző szolgáltatók mennyire variálják át a menüt? Vodánál elég jó áron van csak arról azt hallottam, hogy nagyon lebutítja a telefont a Live!-os menüvel... Igaz ez?
köszönöm a segítséget előre is!örökké fogok élni! eddig sikerült... :)
-
kp78
addikt
válasz ifsnow! #1013 üzenetére
Szerintem már nem nagyon kapsz a vodánál, hacsak elfekvőben nem találsz vmelyik boltban. A listán persze fent van, de az nem jelent semmit.
Amúgy szerintem egyáltalán nem gáz a live menü, és az újabbak már nincsenek lekorlátozva mp3 téren sem.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Greg.
csendes tag
Sziasztok!
Én is ilyen telefon vásárlásán gondolkozok. Igazából még szóba jött a k800i is.
Mi a véleményetek a két készülékről? Megéri a k800i-t választani?
Nekem 1 nagyon megbízható telefonra lenne szükségem, amihez hozzátartozik a jó akku is...!
Én T-Mobile-os vagyok. Nem tudjátok, h belenyúlt-e a szolgáltató?
[Szerkesztve] -
-
kp78
addikt
Van benne egy web 'n walk menü, talán egyéb módosítás nincs benne.
Valamelyik k800 tesztben épp trémobilost teszteltek.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
DeSanto
őstag
Segítenétek?
Hogyan lehet beletenni a D750i-be a k750i vagy W800i software-t?
Már a keresővel próbáltam ebben a fórumtémában keresni de nem sikerült rátalálnom
Segítene valaki?
Nagyon-nagyon szépen köszönöm -
MODERÁTOR
-
harry
veterán
válasz Viktor0610 #1020 üzenetére
Viszont úgy tudom k750nél nincs ilyen, azzak talán menne.
Itt van egy leírás, amivel úgy tudom meg lehet csinálni [link]Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
taylorp
senior tag
Sikerült vennem egy K750i-t, potom 35e Ft-ért. Az lenne a kérdésem, hogy honnét tudnék frankó témákat, játékokat letölteni rá? Persze ingyen és bérmentve.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Peat;)
veterán
válasz Viktor0610 #1020 üzenetére
Az eredeti gyári softtal nem csinálta, meg is lepődtem milyen jól, tűélesen szól, amit trémobil utoljára jóváhagyott szoftver az meg csinálja..képzelheted frissítettem hogy szebb képeket készít a kamera mert ezt írkálták, és tényleg aztán elkezdtem hallgatni azt hittem tönkrement..de írták mások is hogy az a soft hibás, na hát ez 5 hónapja volt kb..azóta tré mobil nem támogatja a telefon szoftveres frissítését így seus azt írkálja h ez a legújabb erre a telefonra. Garanciából 1 év letelt már, ha eddig nem volt gond utána sem lesz, nem dobálom a cuccaimat. A kopó alkatrészekre meg tojok ha tönkremegy inkább kifizetem a pár száz, 1-2k ft-ot mint a 30-40k-s mp3 lejátszót nem?
A sistergést utcán már nem hallani de engem akkor is zavar, nem csak zajos helyen szeretném hallgatni, főleg hogy a méregdrága cuccok sem szólnak annyival jobban hogy megérje egy külön mp3 lejátszót vennem, ezért dühít a dolog, hogy hardweresen teljesen ok..mostanában meg sokat használom ezt a funkciót. -
MODERÁTOR
-
Peat;)
veterán
válasz Viktor0610 #1025 üzenetére
vagy vki beírja azt a pár karaktert rohadt megeröltető módon változik ez a ph, régen nem ilyen volt
-
MODERÁTOR
''változik ez a ph, régen nem ilyen volt'' ez a Mobilarena, ha nem tűnt volna fel...
Egyébként a kereső és a fórum szerkezete (korábbi hozzászólások) azért van, h. használjuk azokat, nem? Ennyi erővel a keresőt töröljük, a fórumot meg alaítsuk át chat-oldallá, nem?
(Nem, nem akarok belemenni egy ''változik a Ph!'' meddő vitába, mert ez nem az a topik.)Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
DeSanto
őstag
válasz Viktor0610 #1032 üzenetére
Csak sms miatt kár.
Amúgy amerikaiakkal melózok így nem probléma az angol -
Peat;)
veterán
-
MODERÁTOR
-
Nimda
addikt
válasz Viktor0610 #1036 üzenetére
Vissza biztos nem fogja...(próbáltam)
Egyébként nem árt figyelni,azoknak akik szoftot cserélnek: Csak az EMEA 4 magyar...az EUROPE és társai,nem...
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
Nimda
addikt
válasz Viktor0610 #1038 üzenetére
Szerencsés kivételek...
-
Cyberslider
őstag
Mi a különbség a W800-as ill a K750-es soft között? Csak a flight mód? Vagy van más is,ami miatt ''érdemes'' átalakíttatni? Mert ahogy elnézem mindenki ezt szeretné. Miért?
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
DeSanto
őstag
válasz Cyberslider #1040 üzenetére
Én azért hogy eltűnjön a szolgáltató menüje.
Amúgy meg jobban tetszik a gyári menü mint a szolgáltatós. -
Peat;)
veterán
válasz Viktor0610 #1036 üzenetére
A seria oldal szerint csinálom, itt az a lényeg hogy az első bekapcsolásig a telefont a seus másnak ismeri fel-->így lehet frissíteni más softtal. Csak nem talált újabbat, gondolom újra kell rakni seust mert az egy bugözön sajnos. Miután visszakapcsoltam ugyanolyan mint volt egyébként, azért sony-ericsson ezért is szimpatikus, nehéz elrontani, na meg rengeteg mindent lehet ezekkel a telefonokkal csinálni házilag egyszerűen pl. egy samsunghoz viszonyítva.
-
harry
veterán
válasz Cyberslider #1040 üzenetére
Ott a honlap, amit linkeltem [link]:
Pros
* Louder music volume; built-in speaker and headphones
* The WALKMAN media player; better organised music
* Call quality seems to be slightly better
* Low-light camera shots better (with camera mod)
* Handset worth more; higher resell value
* Free upgrade
* Several other technical updates
Cons
* You lose the activity menu, as this button is now used for the WALKMAN screenTheoretically, this damn thing oughta work now.
-
Cyberslider
őstag
Köszönöm!
Ezt az akciót meg tudják nekem csinálni mondjuk egy gsm boltban,vagy aki ért hozzá? Mert én nem
Az activity menü pontosan mi? Bocsi a sok kérdésért,de nekem nincs ilyen telóm,csak szeretnék venni,és ''felkészülök''https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
Peat;)
veterán
No sikerült nekem is w800-asra frissíteni, és a magyar nyelv is megmaradt a seria.hu leírtak szerint megcsinálva. Akinek d750-e van annak szerintem megéri a dolog, trémobil politikája miatt.
-
harry
veterán
válasz Cyberslider #1046 üzenetére
Ez a kis joystick fölött lévő középső gomb, mely megnyit egy menüt, aminek 3 része van. Első az Új események (itt jelennek meg nem fogadott hívások meg hasonlók, ha jól tudom). Második egy Saját menü, ahova a gyakran használt dolgokat pakolod, én itt tartom a Profilokat, Naptárt, Számológép, stb. A harmadik a Könyvjelzők, ide értelem szerűen web címeket rakhatsz. A három menüpont között a joy-al lapozhatsz balra-jobbra, alapártelmezettként a Saját menüt mutatja.
Na ez, a W800nál, vmi lejátszónak a gyorsgombja. De pl k750nél is lehet létrehozni ilyen hivatkozásokat, pl beállíthatod, h joy-jobbbra = lejátszó, vagy bármi mást.Theoretically, this damn thing oughta work now.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Ingatlanos topic!
- Xbox Series X|S
- Monitor hiba topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest