- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Ez hülyeség... én csak előre utalással fizetek már nagyon régóta belföldölön... külföldre meg paypal-al... sosem volt komolyabb problémám... megbízható helyről kell rendelni ilyen egyszerű.... ebay/vatera-n van értékelési rendszer, így utána lehet nézni az eladónak...
Utánvétellel ugyanúgy kaphatsz egy féltéglát, az semmit sem véd és ráadásul míg sima regisztrtált postával feladják +1.000 Ft-ért, addig ugyanez utánvétellel +3.500 Ft, egyszóval rohadt drága!
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Ricko
tag
Nekem ma jött meg aliexpressről, sj4000 vámmentesen. 0527-es firmware van rajta.
-
gerexd
csendes tag
válasz maj-viktor #2257 üzenetére
Amúgy 800 forintért hozza ki a futár a kamerát.
-
DreaD88
tag
Eleinte lehet, hogy én is tartottam tőle, már nem is emlékszem...
Én legalább 6-7 éve kezdtem ,azóta ebayen van 562 vásárlásom, és egyéb oldalakról is van 100-200 között.
Ebből a sokból egyetlen egyszer fordult elő, hogy nem érkezett meg a rendelt áru (aliexpress, egy bringapumpa). A rekord irónikusan 88 nap volt egy csomagomnak dealextreme-ről (egy airsoft szemüveg).
Mostanság ebayről is és aliról is 13-20 nap (beleértve a hétvégéket, mindent) jönnek meg a csomagok.Példa utánvétes átverésre... öcsém vett egy xbox-ot apródon utánvéttel. Meg is jött neki a szép nagy doboz, benne egy rozsdás lábassal. És ami a vicc, a postás még vissza se ért a postára az utánvéttel, már ott volt lent öcsém, hogy ez a helyzet és megy feljelentést tenni, tartsák vissza a pénzt. Mondták természetesen h nem tehetik, de a feljelentést persze megtette, azóta volt lent párszor a rendőrségen, azóta sincs semmi. Pedig van egy cím és név ahova visszament a pénz. Ez Magyarország, úgy k*rnak át ahogy akarnak. Lásd a mostani esetet is az SD28-cal!
Szóval szerintem nyugodtan rendelhetsz külföldről is, sőt... Eddig ha gond volt, mindig nagyon segítőkészek voltak a kínai eladók is, mindig megoldódott valahogy, ha vmi nem volt frankó.
De azért én is megszoktam nézni h milyen eladó, 0-ástól azért nem ajánlom a vételt."INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)
-
maj-viktor
őstag
Ez is hülyeség... semmit nem érsz vele... rendőrség ki fog röhögni, ha 50E Ft alatt van a károd... nem is nyomoznak, mióta felemelték 20E-ről a határt 50E-re, hogy javítsák a statisztikát... Csoportos átverés kell, legalább 3-5átverttel, így ~200E-s kár, hogy érdembe elkezdjenek nyomozni...
-
gerexd
csendes tag
-
maj-viktor
őstag
Akkor vagy belföldi megoldás... apróhirdetés (olx, jofogas) vagy vatera - teszvesz...
vagy külföldről rendelve... DHL gyorsfutárral... megbízható helyről, de ezt vámolják-áfázzák!
(külföldről csak PayPal-al tudod megrendelni, hogy biztosítva is legyél, nincs utánvétel... de itthon se nagyon már - mert dráááága!)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Cuccok
tag
válasz maj-viktor #2266 üzenetére
Az azért inkább 1.690Ft utánvét nélkül.
-
maj-viktor
őstag
naponta/hetente adok fel csomagokat.... 1.000 Ft alatt a fenti "opcióval"... úgyhívják... vaterafutár...
50E-ig értékbiztosítva - 2kg alatt - elsőbbségi 1munkanapos szállítással - neten nyomonkövethető ragszámmalhttp://www.vaterafutar.hu/#mpl
(bocsánat, nincs is 1.000 Ft, "csak" 950 Ft)
(és nem... nem kell hozzá vatera regisztráció!)[ Szerkesztve ]
-
nbence94
tag
sziasztok! videószerkesztés ügyben kérném a hozzáértők segítségét
1. milyen programot ajánlanátok sj4000 nyersfájlok vágására, amivel veszteség nélkül, ugyanolyan tökéletes minőségben kapom vissza a fájlt? nem kellenek extrák, csak vágás + zene + feliratok.
2. a képen látszik, hogy mindegyik fájlomnak a bitsűrűsége más, ez normális?
kép ^3. valamint szintén a képen van a movie maker "Nagy felbontású megjelenítéshez" beállításai... ha ezeket így hagyom akkor ugye elvileg nem fog tömöríteni, és ugyanolyan lesz a minőség? (sajna csak 1600x900-ason tudom nézni, így nekem nem tiszta, hogy romlik-e a minőség)
4. ugyanez a kérdés az AVS Video Editor beállításaihoz is, ha felnyomom a bitsűrűséget 15e-ről pl. 24e-re, akkor ugyanolyan marad a képem, mint ha nem szerkesztettem volna vagy teljesen fölösleges ilyenekhez hozzányúlni ???
kép ^5. AVI, MPEG, WMV, MKV melyikbe ajánlott menteni? vagy ez is mindegy, csak a felbontás, és a bitsűrűség legyen jó?
előre is köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz nbence94 #2271 üzenetére
Veszteség nélkül sehogy sem fogod megkapni... vagyis de, de akkor tömörítetlenül kell megcsinálnod és több 10gigás fájlokat kapsz... semmi értelme!
Tömöríteni kell... xViD a legelterjetebb, de újabban már a FullHD korba x264-el szokás... (bár én még mindig XViD-et használok) a videót... a hangot meg LAME MP3-ba... sztem 192kbps alá hangnál ne menjük... MP3-ba a 320kbit/s a max.
Az x264 eljárás jobban tömörít, így kisebb méretű lesz és jobb minőségű, mint xvid esetén!
FullHD (1080p) videó 15.000kbps-es tömörítés teljesen jó, mert mint láthatod a nyers felvétel is hasonló körüli...
720p-nek a 10.000 is elegendőA DVD 5000 kbps körüli... a DVDRip xvid filmek meg 2.000 és 1.000 közöttiek! xvid esetén!
hang meg lehet 320kbps, bár mivel mono és alapból szarul tömöríti a kamera a hangot, egy 192kbps-es is elég... (bár ilyen számokkal tényleg csak a hozzáértők foglalkoznak, illetve aki pl. VirtualDub-al vág, stb.)
Aki bebassza egy kész progiba SonyVegas, vagy amit te is raktál, ott automata kiszámol - megcsinál mindent a progi!
A nyers felvételnél nagyobb bitsűrűséget felesleges használni, mivel attól nem lesz jobb a minőség... ugyanolyat kell használni vagy kicsit kisebbet, ezért is írtam a 15.000-t!
avi - wmv - mkv, általában attól függ "milesz", hogy mivel, hogy tömöríted...
ha xvid, akkor .avi
ha window media video, akkor .wmv
ha matrjoska... x264, akkor .mkv <--- HD-knál ez az elterjedt!
.mpg, ha MPEG2 MPEG4-el tömöríted (ilyen az xvid is)Az ilyen kész progiknál kiválasztod a FullHD-t és kész... a többit tudja a progi!
De hogy tömöríteni tudj, telepíteni kell a filtereket - codec-eket a gépedre... xvid - x264 - lame mp3...
google keresés és letölthetőek... ingyenesek[ Szerkesztve ]
-
bazsi11
csendes tag
Jéé mit látok Előre lépés a mobilx-nél,de a név még mindig ugyan az...
Ckksziám:acmell sd28
-
szabieable
aktív tag
válasz maj-viktor #2272 üzenetére
már az x264 a legelterjedtebb
a lossless vágáshoz szét kell szedni audio és video streamre a mov-ot, elvileg az mp4demux tudja, innentől már az mkvtoolnixal lehet darabolgatni timestamp/frame alapján. sajnos ugyanezt a hanggal is meg kell csinálni, vagy a h264 és audio streamet összerakni egyből mkvba és együtt "vágni" így nem történik kódolás csak szétdarabolod a fájlokat. pro: gyors, nincs minőségromlás mert csak a konténer cserélődik, kontra: nem lehet 100% pontosan framenként vágni
az xvidet ha lehet hanyagoljuk a mai világban és ne is ajánlgassuk, sokkal okosabb, egyszerűbb és gyorsabb az x264el kódolni, ráadásul még akkora szakértelem se kell hozzá. az xvid felett eljárt az idő, főleg HD videóknál.
Aki tömöríteni szeretne annak tényleg az x264 -crf kapcsolót ajánlom, ha nem vagy pixelvadász egy crf 18-19 bőven megfelelő beállítás a home videókhoz, cserébe a 15mbps helyett lesz egy vbr videód ami kevesebb helyet foglal ugyanolyan minőségben.
A movie maker jó otthoni ökörködésre, de mivel elég fapad a kimenetet illetően meg a wmv-t amúgy se szereti a jónép így az csak kezdeti szárnypróbálgatásokra jó sajnos.
Mivel a htpc-m egy kis brazos e350 én a 720p@crf 20at preferálom aac 192 hanggal.
Ha lesz időm azért megnézem mit tud a mac vágás ügyileg és mire képes az iMovie de majd csak nyaralás után -
szabieable
aktív tag
válasz nbence94 #2271 üzenetére
4. teljesen felesleges az eredetinél nagyobb bitrátát megadni, azzal csak a méretét növeled, minőségbeli változás nem lesz tőle A win sztem rosszul számolja az avg bitratet a fájlokhoz, úgy rémlik, hogy constant bitrátát használ a kamera, így fix 15mbps lesz a videód.
Kódoláshoz mpeg2 helyett h264, frameratenél pedig 24p/23.976. De ez nagyban függ a megjelenítőtől, hogy min szeretnéd visszajátszani ésatöbbi. Ha a legelterjedtebb platformokra szeretnél kimenetet készíteni akkor konténernek mp4/mkv, video codecnél h264, audio codecnél ac3/aac -
maj-viktor
őstag
válasz szabieable #2274 üzenetére
Ahogy írtam HD esetén természetesen a x264 már a javasolt és én is csak "maradiságból" ragaszkodok még az xvid-hez... (pl. régebbi asztali játékosok lejátszása miatt, régebbi gyengébb gépek, stb.)
-
gerexd
csendes tag
válasz maj-viktor #2268 üzenetére
Csak tudod, hogy pénzt szerezzek a paypalomra az is 4-5 nap lenne nem az utalás,hanem amég megoldom hogy legyen utalva oda.
-
maj-viktor
őstag
Bankkártya rákapcsolva és azonnal lehet róla utalni... kicsit olvass utána jobban a témának és nem beszélsz "hülyeségeket"... (ráutalás is pár nap, de ott a top-up, ami pár óra jóesetbe, bankkártyás kapcsolás meg azonnali - webkártya esetén még a biztonság is duplán megvan oldva!)
-
smarci2000
tag
Sziasztok!
A lehető legolcsóbban szeretnék egy ilyen kamerához hozzájutni, találtam is egyet.
http://www.aliexpress.com/item/Action-Camera-1080P-Full-HD-SJ4000-Diving-30Meter-Waterproof-Camera-Helmet-Camera-Underwater-Sport-Cameras-Sport/1955719891.html
Szerintetek megbízható?
A választ előre is köszönöm! -
JoinR
őstag
Hello!
Én is rendeltem egy kamerát Ebay-ről ( innen ), így nincs VÁM se ugye, mert EU-ban van (mondjuk UK helyett Malmöből küldték, de az nem érdekes
Nagyon elégedett vagyok vele, megjött 2 héten belül, 05 27-ei firmware-rel érkezett, szerintem az ár/érték aránya kiváló. A töltő UK-fajta, bár nekem pont volt itthon átalakító, meg persze lehet USB-ről is tölteni.
A ~70 percet kb. tényleg tudja az akksi, ezzel kb. egy 8 gigás kártya éppen be is telik.[ Szerkesztve ]
-
gerexd
csendes tag
válasz maj-viktor #2280 üzenetére
Tudom hogy pár nap 1-2 amég megérkezik a pénz mellesleg nem utalhatok paypalról
-
maj-viktor
őstag
válasz smarci2000 #2281 üzenetére
Ez kamu... 0értékeléses ali-s eladó... azért ennyire olcsón ne akarj kijönni... már bocs, de ~90$-ért kijössz, ha vámot/áfát megúszod... az kevesebb, mint 20E Ft, egy ilyen kameráért ez az ár ajándék!
vámolva ~30E, EU-n belülről rendelve szintén ~30E, express futárral kínából vámolva/áfázva szintén ~30E, belföldön meg 35-40E Ft körüli áron juthatsz hozzá.... gyűjtőgess még! Én azt mondom!
Azaz ali-s eladó meg ~60$-ért adja... hagyjuk már!!! Meg ez is tuti kamu SJ4000 SD28 lesz! Ahogy más is "megszopta ezt" ali-s eladóval.. más meg a mobilx-el...
megbízható helyeket leírtuk ezerszer...
külföld esetén: fox & bang
belföld esetén meg: apróhirdetés (olx-jofogas) személyesen vagy esetleg vatera-teszvesz (értékelések elolvasások után)illetve webshopok: mobilx most kétséges (mert friss az ügy és bebukott pár SD28 kammal), így
flyingmodels & mcgoat .... ha jól emlékszem ez a 2webshop jelentkezett be itt is, hogy ők árulják / forgalmazzák / értékesítik a terméket... ~35-40-50E Ft körül (DE! áfás - 1év magyar garanciásként)[ Szerkesztve ]
-
smarci2000
tag
válasz maj-viktor #2284 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Ezeket néztem még:
http://www.aliexpress.com/item/SJ4000-Sport-action-camera-portable-mini-sports-DV-1280-720P-HD-resolution-20M-waterproof-camera-plus/1751389221.html
http://www.foxoffer.com/sj4000-full-hd-waterproof-action-helmet-camera-p-659.html#.U7u6JZR_ucK -
mcgoat
aktív tag
válasz maj-viktor #2284 üzenetére
furi is volt az ő áruk
Egy webáruház nem csak fotósoknak www.mcgoat.com
-
maj-viktor
őstag
válasz smarci2000 #2285 üzenetére
Én személy szerint, ha most vásárlás előtt lennék, tuti belföldről próbálnám megvenni.. .személyes megtekintéssel (hogy nehogy SD28-at kapjak) vagy EU (persze ezek drágább - de biztosabb megoldások)... de persze ha az ember ráér és olcsóbban próbálkozik... akkor Kína... viszont szinte mindent áfáznak /vámolnak a NAV-os bácsik, így ezért tapasztalatból írom... minek várjak 1-2hónapot, míg megjön, ha ugyanannyiért vagy csak kicsit drágábban 1-2hét vagy 1-2nap alatt is megkaphatom...
Szóval tegyük fel van már 30E Ft-od... akkor én még gyűjtögetnék itthoni vételhez... De mindenkinek maga kell eldönetnie és mérlegelni, mi számít neki... az idő vagy a pénz! Mert ha gyorsan akarja, akkor drágább lesz (~35-40E), ha olcsón (~25-30E), akkor viszont lassú... (akár 1-2hónap is előfordulhat Kínából)
Előző kommentből, külföld esetén, mint megbízható hely, kimaradt a geekbuy...
(#2286) mcgoat
Mármint ki!? A mobilx-esek!? (vigyázz velük... ők is olvasnak mindent... ez egy nyilvános fórum! Azért is gurultak be, mert állítólag "megrágalmaztuk őket" - pedig csak a tényket írtuk le...Amúgy ugye nem írtam rosszul, hogy te/ti is áruljátok a kamot...
(meg a monopodos kérdésemre nem válaszoltál...)[ Szerkesztve ]
-
TheCsory
csendes tag
válasz maj-viktor #2270 üzenetére
És itt úgy kell feladni,hogy kitöltöm neten és kinyomtatom és azt beviszem a postára?
-
Boonen007
őstag
válasz maj-viktor #2287 üzenetére
Nem értem, ott van heavends 10 maximum 15 nap és itt van megbízható kb. a fél fórum tőle vette EU-n belüli így nincs vám+áfa és nagyon durván 30k-ból kijön, annyit variáltok... Én is rendelek a héten és tuti, hogy tőle fogom.
[ Szerkesztve ]
-
mcgoat
aktív tag
Én nem állítok senkiről semmit, csak nem értettem az árképzést, illetve a nagy akciót. Persze kaptam egy ebayes linket a foxos ár fele volt nála a cucc.
Én egy itteni fórumtárs kérésére hoztam be ilyen kamerát, az sem titok, hogy megkapta önköltségi áron. Akkor felkerült hozzánk is a kínálatba, próbáltam a gopro-hoz képest árazni a dolgot, de ugye a " kollégák" egy mozdulattal agyonverték az árat. Én amikor kerestem a gyártót, nekem a gyártó oldaláról az jött le, hogy a foxot kell keresni, ha valaki ilyet akar vásárolni. Ők több darab esetén hajlandóak is pár dollár kedvezményt adni. Érdemes lehet csoportos vásárláson gondolkozni.
Milyen monopodos kérdésedre? Nem olvastam a napokban a fórumot.Egy webáruház nem csak fotósoknak www.mcgoat.com
-
ЯΞD
senior tag
Örülök neki, hogy megemlítetted végül a geedbuy-t mert nekem onnan várandós...
-
dani88
tag
válasz TheCsory #2288 üzenetére
Vámnál nem kell nyomtatni semmit. Letöltöd a vásárlásról a bizonylatot netbankból, meg egy számlát ahonnan vásároltad és elküldöd egy email címre. Utána feldolgozzák, kiszámolják az áfát és vagy kiviszi a postás a pénzösszeget is kérve vagy a postán kell átvenni.
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz TheCsory #2288 üzenetére
Igen... 1db A4-es lapot feketefehérbe... ennyi a feláldozás kell az olcsó "árhoz"...
(#2289) Boonen007
Azaz EU-s megoldás, amit szintén megemlítettem...(#2290) mcgoat
Jahogy a -50%-ra gondolsz!? Kell valami parasztvakítás... tipikus tvshop-os megoldás... -50%, közbe sosem volt annyi az ára, de a hülye, meglátja, hogy AKCIÓ és azthiszi de jól járt - aki nem jár utána persze, azt nem lehet ezzel átverni! (nagyon jó példa, tegnap kaptam hírlevelet... valami kuponos oldalon vagy vaterán vagy annak aloldalán, most nemtudom... Philips fejhallgató -60% és most csak 3.000 Ft de mihez képest!? Rákeresek a típusra árgépen... legolcsóbb raktáron bolt: 2.300 Ft... hol itt az akció!? De én amondó vagyok, az a hülye, vagy azt könnyű "átbaszni", aki hagyja magát!Hiába írtuk meg a mobilx-eseknek mi is, hogy a fox az első, legnagyobb és elsődleges forgalmazója, őket kéne ezügybe keresni, de ők csak azt szajkozzák, hogy nincs is gyártója az SJ4000-nek és az SD28=SJ4000-el, ami láthatóan nem teljesen igaz!
Ma napig állítják, hogy a fox, ahogy ők (a mobilxesek) fogalmaztak: csak egy kínai blog és mi miért hiszünk jobban egy kínai blognak, mint egy 12éve működő magyar webshopnak... emlékeztek!? Visszalehet keresni itt a kommentet...Nekem ez bántja a szememet... hogyha hülyére veszik az embert!
(itt jópáran eléggé utánajártuk a témának és tesztelgetjük a kamot... szóval képbe vagyunk!)Hát nem ma - mostanában írtam már...
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_1694-1694.html(#2291) ΩМΞGΔЯΞD
Nem is értem hogy hagyhattam ki.. kicsit szétszórt vagyok... pedig az egyik legkorrektebb és legbezhítóbb webshop külföld esetén!JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
mcgoat
aktív tag
válasz maj-viktor #1694 üzenetére
hát fényképezd le
Egy webáruház nem csak fotósoknak www.mcgoat.com
-
maj-viktor
őstag
Más! Kicsit off ide, de ha már most elkaptalak...
Rendeltem fotóvászont közepes méretet (te/ti, ilyet mennyiért árultok... lehet sürgős lenne és nem tudom megvárni míg megérkezik, illetve más színben is jó lenne... most szürke van úton, de elkélhet egy kék vagy zöld green-blue box-nak... közepes méret az a 1,8m széles x 3m hosszú fajta... meg ehhez állványt árultok!? ha igen, milyen áron!? (próbáltam nézni külföldről.. de eléggé hajmeresztő az ár.. főleg a posta miatt, mivel itt nincs freeshipping, ugyebár nehéz cuccos és scak futár-os találtam - vállalják)
Lesz időm - csavart is lefényképezem...
[ Szerkesztve ]
-
bazsi11
csendes tag
Végülis akkor itthon melyik boltból szabad megvásárolni? Ami 90% hogy nem a klón?
MCgoat-nál milyet árulhatnak?Köszi mindenkinek !
[ Szerkesztve ]
-
Bobyjack
senior tag
Ha van időtök fussátok át, amit a topic összefoglalóba írtam. Minden javaslatot szívesen fogadok, a múltkori autós használatról szóló részt is szívesen vettem, de sosem használtam így a kamerát, ezért nem tudok autentikusan írni róla. Ha valaki venné a fáradtságot és leírná, köszönettel venném.
szerk: Viktor, felhasználtam a blogodról az egyik képedet, remélem utólagosan hozzájrulásodat adod ehhez.
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz Bobyjack #2297 üzenetére
peersze! pláne, hogy az nem is az "én képem" mármint amire mondhatnám, hogy sajátkészítésű - saját "jogokkal"... xD
Ha a sample képet használtad volna fel, akkor jobban megszólhatnám, de akkorse szólnám meg... azért vannak - azért csináltam!
Amúgy nagyon jó összefoglaló (most hirtelen nem is tudnék mit hozzátenni...)
/szerk
DE! Máris eszembe jutott valami!
Ugyebár érthetően a GoPro-hoz hasonlítjuk... nem kérdés miért!Illene megemlíteni, hogy a GoPro gyárilag nem rendelkezik LCD-vel (persze plusz pénzért vehető hozzá), míg ez igen, cserébe viszont ez meg nem tud WiFi remote-ot, hogy okostelón-tableten lássuk az élőképet, csináljuk felvételindítást stb. DE!!! Hamarosan megjelenik az SJ4000 Wifi verziója! Ezt jólenne még beleírni!
Meg esetleg az árat finomítani... ~90$ az átlag ár a megbízható helyeken... (jelen pillanatban: fox90 - bang100 - kuponnal90 - geek90-100között a többi nagyjából - futólag átolvasva stimmel)Szóval ha ennél gyanúsan olcsóbb, akkor ott "gond van"...
Persze a kezdő ár 100$ volt év elején, azóta egy folyamatosan csökken... és 85$ körül is kapható...
ÉS még kikéne emelni, hogy ezek NETTÓ árak (áfa nélküliek), míg EU-n belül, belföldön már BRUTTÓ-ak, így nincs váratlan plusz költség... ezt írtad, de egy kicsit jobban kiemelni az első rendelőknek... ők ezzel nincsenek tisztába, csak azt látják, hogy hééé 20E-ért megrendelem Kínából, akkor ezt miért árulja itthon egy shop 40E-ért!? (segítek... ÁFA-vám-vámkezelés-boltfenntartás-magyaradók-rezsi-járulékok-haszon-stb.)Illetve én is engedélyt akarok majd tőled kérni, hogy ha kész lesz ez az összefolgaló, akkor ezt jegyezet formájába a facebook oldalunkon (facebook.com/SJ4000HUN) közzé tehessük, természetesen forrás megejelöléssel...
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz bazsi11 #2296 üzenetére
Őszintén!? Nem tudhatod... csak személyes megtekintéssel tudsz megbizonyosodni róla...
(doboz csomagolás felirat - és a többi jel, amit leírtak a fox-os linken... illetve kipróbálva a firmware frissítés)http://www.foxoffer.com/blog/2014/07/05/the-difference-between-original-and-fake-sj4000/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest