Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeusHun

    őstag

    Üdv!

    Nos, a kétkedő bottereknek van egy jó hírem.
    Ma játszok nagyban Eos-on és lám, ki jön velem szemben? Egy iRocK. Ez még nem is furcsa. Na de ő bannolva lett. Még rá is csodálkoztam akkor, hogy pedig őt mennyit láttam Hotanban.
    Aztán nézem és még 2 másik gyerek is visszakapta a karakterét.
    Azóta persze ha megnézed a silkroad hivatalos oldalán a hírek közt a "heti botbüntetési listát" akkor nem a nov 4-eit hozza be hanem az október 28-ait (de ha azt nézed akkor jobb felül van egy kis legördülő lista, ott kiválasztod 4-ét és már kereshetsz is).
    A silkroad hivatalos oldalán található fórumban elkezdett pár ember írogatni, hogy milyen dolog ez és érdeklődnek, hogy miért kapták vissza amúgy kitiltott felhnevüket.
    Mint olvasgattam a kisgyerekek elkezdtek "chargeback"-kel (PayPal-nál van ilyen opció. Ha ezt használod visszakapod az összes arra a számlára addig elküldött pénzedet. Tehát aki évek óta fizet, az jó sokat kap vissza. Ezt is ban-nal büntetik, csak ugye ha már amúgy is ki vagy tiltotva mit tudnak csinálni veled?) fenyegetőzni és ettől a joymax olyannyira megijedt, hogy inkább visszaadta az accountokat. Sok user chargeback, sok lé vész el.
    A listáról egy kép: http://img519.imageshack.us/my.php?image=botlistcj4.png
    Ha felmentek Eos-ra találkozhattok iRocK pajtással (ha megint összefutok vele csinálok egy képet).

    Az eszmei mondanivaló: joymax képes megijedni pár gyerektől akik kisírták anyucitól/apucitól az 5$-t és chargeback-kel fenyegetőznek. Értsd: a banlistáról is van menekvés.

    Rainforest Alliance Certified signature

Új hozzászólás Aktív témák