- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz balintka #17450 üzenetére
Lehet csak beszerzek majd egy gépet,játékot meg lassacskán veszek hozzá egyet-egyet.
Ezek a mai játékok egyre kevésbé érdekelnek,amik mostanába jönnek jó ha 10-ből érdekel 1cím.
Egy Gamecubera is mindig fájt a fogam,de van egy Wii-m,az elvileg gyárilag futtatja a GC játékokat csak kontroller kell hozzá.
Szerk. : Most nézem hogy GC-hez is alig kapni eredeti játékokat,amit találtam az meg jó drága.Ez a baj velem hogy hirtelen felindulásból mindig jól bevásárolok az ilyenekből.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
válasz perge666 #17451 üzenetére
Nekem is ez a tervem, mivel a gép olcsó, a játékokat meg így gondoltam, egyesével, vagy ha látok olyat ami jó áron van és tetszik, azt megveszem.
GC van nekem, nagyon újszerű, szerintem 10-20 óránál többet nem futott. Olyan 10-15 játékom van hozzá (több is volt, csak eladtam, ami nem érdekelt), a legtöbb az a Resident Evil különböző részei. És van egy 1019 blokkos ultra ritka memóriakártyám hozzá . Igen, GC-hez is drága a játék, ott a nagy gond, h a CD-k könnyen karcolódnak, míg azért egy kazetta emiatt jobb állapotban tud fennmaradni.
-
-
-
Cartevo
őstag
-
chris-v
senior tag
válasz Cartevo #17456 üzenetére
Szeretem az ilyen kamu videókat. Pl mint ez is
Kikukázott, vagy 3-10 dollár között vásárolt eszközöket kis takarítással életre keltik. Itt is hihető, be se kapcsol szinte, kipucolta, okádék módon meg forrasztotta a fülhallgató kábelét és láss csodát, működik is.
Érdekes, én sose láttam még gameboy-t eladót ami teljesen le van rugva és megvan az elem fedele és nincs eltörve semmi sem."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Cartevo
őstag
-
Sak
csendes tag
válasz chris-v #17457 üzenetére
Jah, tipikus kamuvideo, látszik a gépen, hogy kb 1 perccel korábban tették oda a szemétkupac tetejére, és hogy kézzel van összemaszatolva, olyan "sár" a szemétkupac tetején hogy van? Belül valszeg semmi retek nincs. mert nem is lehet. LOL. Az igazi piacos darabokkal van meló rendesen, már ha megéri egyáltalán foglalkozni velük... Volt pár darab ilyen gép a kezeim között.
Ha valami csinálsz, akkor azt tedd rendesen. Csak egy icipicit több ráfordítás, mintha szarul csinálnád...
-
chris-v
senior tag
Persze, van amivel érdemes foglalkozni, van amivel nem, de ahogy a feljebbi Game Boy tisztítás vidóban is van, azért ha nem kapcsol, egy kis tisztítás nem szokta megoldani a problémát.
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Sak
csendes tag
válasz chris-v #17460 üzenetére
A linkelt video több helyen sántít, fontos dolgokat hagy ki az emberünk és lényegteleneket meg feleslegesen benne hagy / arra fókuszál.... Pl. ha bekapcs után a power LED világít, akkor a legelső dolog - nekem - a kontraszt poti tekergetése lenne, ami által kiderül a kijelző állapota. Nagyon ritka, hogy power LED világít és a kijelzőn meg semmi se látszik. Emberünk hozzá se ért a potihoz. Az elemérintkezőknek a kiszedéséből csak a lényeg maradt ki, a kis rögzítő fülek visszahajlítása... PFFF... Aztán tökre fontos kirakni egymás mellé kiterítve az összes alkatrészt, a csavarokkal együtt... LOL. A kasznit / alkatrészeket megpucolni sem így kell, így időpazarlás.
A nem bekapcsos állapot általában elemérintkező korrodálás vagy bekapcs gomb koszolódás szokik lenni, de kakaóba áztatott GB is volt nálam, amin az alapos takarítás segített. A GB eléggé élni akaró masina. :-D
Ha valami csinálsz, akkor azt tedd rendesen. Csak egy icipicit több ráfordítás, mintha szarul csinálnád...
-
chris-v
senior tag
válasz ArtentoRedas #17462 üzenetére
És minden héten talál.
Végzek ma a melóba el is megyek kukázni szerintem. Láttam az erdőbe egy nagyobb szemét halmot, biztos van valami ps vagy gameboy ott"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
balintka
addikt
válasz ArtentoRedas #17462 üzenetére
Az h talál, még hihető. De h takarítás után simán olvas az olvasófej, az már nem . Mikor a TV-re köti, nem ad képet, a következő bevágáson meg indul a játék, persze, elhisszük. Nevetséges.
Odd Tinkering-nek jó videói vannak, ott szimplán csak koszos, karcos gépeket újít fel, nem "varázsol". Egy PS2 felújításnál vett új olvasófejet, és úgy bírta működésre a gépet.
-
khron78
őstag
Valaki ismeri ezt a "korrekt" eladót, Retro Gamer 74! ? Megállapodtam vele 80eFt-ra, erre kamu dumával (egy ismerősömé blabla) meggondolta magát és felrakta 110-ért. Most látom már újra árat emelt. Gusztustalan stílus. Szóval, ha esetleg valaki tudja ki ez, akkor privátba megírhatná, mert nálam tiltólista.
[ Szerkesztve ]
-
fardem
aktív tag
Rengeteg balfasz hirdetés van a vaterán pl.
Sega Master System II + Super Nintendo csomag 42000-ért. linkjét túl hosszú kiirni itt.
vagy ez is: Super Nintendo konzol+játékok 104000-ért.
vagy a pöcs ramszesz hirdetése: Nintendo Nes Street Gang játék 40000-ért ilyen állapotban vicc. -
khron78
őstag
válasz fardem #17467 üzenetére
Ja, igen. És még oda is írjak, hogy ritka.
Az. Ebben az országban már minden ritka.
Főleg a korrekt üzletelés.Ilyenkor mindig az a szöveg, mert Ebay-en annyi. Azt nem látja egyik sem, hogy az Ebay eladási árából jó, ha a 70%-át kapja kézhez az eladó. Egyébként vicc, ami itt megy. Sokszor vámmal és áfával terhelten is olcsóbban megveszek bármilyen retrót, aminek az állapota se a kukából kiszedett kategória. Itt meg úgy hirdetik, mintha nekik ez aranyárban lett volna. Közben sok életében nem látott még egyben 100eFt-ot sem. Sok retro bajnok. Gameboy micro 50eFt. Semmi nincs hozzá. Még Ebay-en is bármikor lehet venni ilyen áron. Pár éve jó, ha 15eFt-ot adott érte. A csupasz gépeket is úgy adják, mintha dobozos lenne. Vicc kategória.
[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
Azt mondja sosem használt... [link]
-
megott
aktív tag
válasz energy4ever #17473 üzenetére
Jelenteni kell a vatera felé is, hátha kijavíttatják vele.
Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
kenwood
veterán
Talaltam egy egeszen elkepeszto minosegu videot.
Alapvetoen a Street Fighter II a tema, de ez annal sokkal tobb.
Angol nyelvu.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
khron78
őstag
válasz energy4ever #17473 üzenetére
Persze! Le is tiltott...
-
kenwood
veterán
válasz khron78 #17477 üzenetére
Erdemes atnezni a korabbi negativ ertekleseit, ez a figura egy selejt. Azert a vatera is erdekes. A mokusnak van kb. 10 olyan ertekelese, amibol egy is azonnali permban kb. barhol.
Meg ahol igaza lenne ( a hulye vevo egyedul megy a hutoert), ott is olyan stilusban kommunikal, hogy isntant headshotMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
mirci18
addikt
-
kenwood
veterán
válasz mirci18 #17480 üzenetére
Pedig sok ilyen van.
Nem csalo, nem kotekedo. Nem az a celja, hogy lehuzzon, megbantson embereket.
O meghirdeti a termeket,es csak annyit akar ,hogy fizesd ki,sose lasson tobbet.
Ez 99 szazalekban mukodik is, a maradek 1%-nal, amikor elnez valamit, es tobb energiat kellene beleraknia a szokasosnal, vagy bukna az uzleten, panaszod van, akkor jon elo a valodi enjeMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
mirci18
addikt
válasz kenwood #17481 üzenetére
Én gyakorlott eladóként (vaterán lassan 1000 értékelés) nem látom értelmét.
Mit akarok? Pénzt keresni. Hogyan? Úgy hogy eladok. Gyakorta futok össze tökéletlen emberekkel vagy időrablókkal mégsem vagyok bunkó mert ebből lesz egy kis mellékes.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
kenwood
veterán
válasz mirci18 #17482 üzenetére
Ez lenne a normalis,de rengeteg ember ugy all hozza a jogos panaszokhoz, hogy "ne farasz engem a hulyegeiddel, majd eladom egy kevesbe problemas vevonek"
Es ez nem csak kicsiben,de nagyban is igy van. En mar 3 kulonbozo Spar uzletben probaltam elmagyarazni a csemegpultosnak, hogy 5-8000/kg arert szeretnek frissen szeletelt, piros teliszalamit kapni,nem pedig a szurkere aszalodott avas szemetet. Ott log mogotte 3 rud,de nem, az masik keszleten van,abbol en nem kaphatok
Nem kepes felfogni, hogy a talkaban talalhato mennyiseg altalam biztosan nem fog csokkenni, de ha vagna frisset, akkor bevetelt generalhatna a boltnak.
Nemelyik meg azt is megmagyarazza, hogy en vagyok a hulye,annak semmi baja, pedig nagyon jellegzetes,ehetetlen ize lesz amikor elkezd szurkulni.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Cartevo
őstag
Meg kéne próbálnunk ezt.
-
adalbert1
veterán
Sziasztok, hol érdemes mostanában retro handheld játékokat keresni?
Vaterán körbenéztem, hát van pár röhejes hirdetés, pl. sima Game Boy Tetris minden nélkül, csak a kazetta 10 ezerért
Beléptem egy facebookos retro csoportba, ott néha tűnnek fel hirdetések, amik érdekesnek tűnnek, még az is lehet, hogy ott veszek pár dolgot idővel.
Kacsabácsival és a playmaniaval mi történt? Mikor legutóbb kutakodtam utánnuk, úgy tűnt, hogy mindkét üzlet bezárt...
Esetleg eu-n belüli boltokat tudtok ajánlani? Én csak a konsolenkost.de-t ismerem, de ott is elég borsos árak vannak.Valakinek van IPS mode-os GBA-ja? Megérte? Nem zabálja nagyon az akksit/elemet? Kialakításban mindig tetszett a sima Advance, de a háttérvilágítás hiánya miatt sosem játszottam rajta túl sokat...
Esetleg gameboy form factor-ra átépített gba sp-je? Az is érdekes projektnek tűnik, mondjuk inkább csak olvasgatok róla, én elég fakezű vagyok az ilyenekhez , illetve volt, aki panaszkodott, hogy a custom fém ház nehéz, hideg, stb... -
Cruxz
csendes tag
Valaki cserélt már alkatrész joystickot Nintendo 64 kontrolleren és bevált neki a minősége? Melyiket ajánlanátok (ami Goldeneye-hoz is használható)?
-
-
Rezuhu
aktív tag
-
mirci18
addikt
válasz adalbert1 #17485 üzenetére
Én a helyedben úgy csinálnám hogy több fronton dolgoznék.
Én sokat adok veszek Switches cuccokat (tudom nem ezet keresel de neked is bejöhet).
Egyszerre keresek vaterán,jófogáson,online boltokban,Facebook Marketplace,Hardverapró.
Vannak keresési preferenciáim azokat lementettem egy doksiba onnan megnyitom őket és így időt takarítok meg.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Cartevo
őstag
-
adalbert1
veterán
válasz shenmuedc #17487 üzenetére
Azt megkérdezhetném, hogy neked hány órát megy egy adag AA akksival így?
Most vettem egy példányt, nekem kb. 6 óra volt elsőre közepes fényerőn és hangerőn 2db 2450 mAh kapacitású laddával (igaz nem frissen voltak töltve -és hiába alacsony önkisülésű, valamennyi vesztesség így is lehet-, és pár ciklus már van bennük).
Azért ennél egy kicsit többre számítottam, de majd tesztelem még.mirci18: hát, ahogy körbenéztem, retro cuccokból kevés érdekességet láttam vaterán és jófogáson, pár éve azért jobban pörgött (vatera biztosan).
Ebben a facebook csoportban vettem már pár játékot, illetve egy IPS GBA gépet is, így újként számomra úgy tűnik, hogy rendszeresen kerülnek fel eladó dolgok (nagyon ár alatt nem fog az ember vásárolni, ahogy néztem, mindenki tisztában van a cuccok értékével, de pl. egy ebayhez képest jóval kedvezőbb árakkal hirdetnek). -
mirci18
addikt
válasz adalbert1 #17494 üzenetére
Ne is mondd.
Manapság mivel már egyre ismertebb az internet és széleskörűbben használják egyre kevesebb új bizniszt lehet kötni olyat amivel nyerni is tudok.
Sajnos a padlásról előkotort játékok már ritkák ami olyan azt a gyűjtők pillanatok alatt elviszik. Én magam ezért álltam rá a gépek adás vételére.Annó gamecube adás vétellel kezdtem.
De mára elérhetetlen katagória.
A Wii-k ből még vannak eladó darabok de sokszor túlárazottak.
Időnként találok jó vételeket de már ritka.
Mostanában a Ds vonalra álltam rá ott gyakrabban van fogásom.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
adalbert1
veterán
válasz mirci18 #17495 üzenetére
Amúgy érdekes, mert kb. minden szombaton mutatnak be piacos vételeket ebben az említett csoportban páran, gondolom megveszik az innen-onnan összelomizott cuccokat az árusoktól, és akkor néha van benne pár egész jó fogás is.
Igazából én csak magamnak veszek dolgokat, eladni nagyon ritkán adok el.
Bementem ma egy konzolboltba, ahol azért foglalkoznak retróbb címekkel is, rengeteg PS2 játékuk volt, de nagyrészt inkább tucat címek, pl. egy GTA vagy Gran Turismo már nem volt nekik kirakva (pedig azokból is rengeteget eladtak anno). -
aya
addikt
Én csak magamnak vásárolok. De mostanság már ritkán. Szinte minden megvan amit akartam. Vagy horror áron van. Nem foglalkozok adás vétellel :)
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Sonja
nagyúr
Elég érdekes.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
gangstagergo
senior tag
Bocsánat, hogy kinevetek HA-os hirdetőket de ti láttátok ezt a Gameboy Advance hírdetést? Ennyire igénytelen, hogy lehet valaki? [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest