Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz Jakuu #9418 üzenetére

    Az ilyen "elárulom, elmondom neked" szövegből Dunát lehetne rekeszteni. :DDD
    Józan észről hallottál már?
    Régebben csak és kizárólag Asus deszkák jöhettek szóba nálam, így ez volt a felhozatal
    Asus P2BF
    Asus Tusl2-C
    Asus P4P800E-Deluxe
    Asus M2N32SLI-Deluxe
    Asus P5K Deluxe

    Mindegyiknek volt gyenge pontja, ha nagyítóval kerestem, de nem fikázom, mert jó deszkákat gyárt még a hibák ellenére sem szólom le.
    Gigabyte-nak is vannak problémái, de vagy a túl gyors tempó miatt elkövetett tervezői bakik, vagy a satnya támogatás végett (Bios). Ennyit erről.
    Még P4-es korszak tájékán jókat röhögtem a helyi kiskerekben az Asrock lapot ajánló eladókon... tévedtem. Nagyon olcsó deszkák voltak és az olcsó piaci szegmenst védték le nem is rossz minőséggel.
    A felső kategóriába, ha jól tudom igazán az LGA1366-os foglalat megjelenésekor tört be.
    X58-as deszkáknál pedig csak Extrém tuningban volt különbség a többi gyártó deszkáihoz képest. Zoli ha jól emlékszem az egyedüli, aki megszívta ezzel a márkával, ellenben pár Maximus és Crosshair topik nyitása után lehetett olvasni lehangoló hsz-kat nem is keveset.

    Mi az amivel kevesebb ez a deszka a többitől?
    USB3 támogatás nem NEC chipen keresztül történik, hanem egy újabb fejlesztésű chip végzi a feladatot, amivel valószínű szoftveres gondok vannak.
    Fikázni mindegyik lapot lehet, ha belegondol az ember, de felesleges. Nem fog utána jobb deszkákat gyártani attól, hogy leszólod... menj helyezkedj el náluk és mutasd meg hogy kell csinálni. :P

Új hozzászólás Aktív témák