Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AirBooms

    addikt

    válasz Jakuu #9398 üzenetére

    Tök mindegy, hogy büdös-e, vagy sem. Nekem egész életemben Asus lapjaim voltak, többé kevésbé elégedett voltam velük. Mondjuk a mélypont az Asus rampage 2 Extreme volt, a csúcs pedig a Rampage 3 Extreme. Egyszer kipróbáltam egy Gigát (X58 UD7), hát behánytam, és egy Foxconn BloodRage-et (ami nem nekem való volt, hiszen hardcore tuningosoknak készült). Ezen kívül volt még anno egy-két Abitom (az IC7-re emlékszem). Most pedig Asrock Fatalitym van, s mivel sosem kell vele foglalkoznom, azt kell mondanom, hogy bizony piszok jó kis lap! Nincsenek zavaró hibái, együtt lehet vele élni, sosem akarom bütykölni a bios-t, mert csak egyszerűen teszi a dolgát. Pedig bizony 4,9 GHz-en megyeget benne a 2600K, tehát nem éppen átlag userként használom.
    Az Asrockkal együtt vettem egy Giga P67-et is, itt van mellettem, unokaöcsém használja, szinte éjjel-nappal nyúzza. nagy baja nincs, csak hetente egyszer tuti kell csinálni egy bios-resetet, aztán megy minden tovább...
    Szóval hülyeségeket nem kell beszélni. Asrockot perzse hogy nem fog favorizálni egy Asus, Giga, vagy MSI tulaj - ellenben, ha gondja támad (márpedig van ilyen szép számmal), akkor egyszer váltani fog. Persze nem feltétlenül Asrockra. Nem is kell. Mindenki használja azt, ami jól működik. Az asrock topikban van bizony baj az Asrock lapokkal is. De én szinte ott csak read only vagyok, s azt látom, a többség vagy kezdőként vett olyan lapot és ebből ered a hiba, vagy user error van.
    A legnagyobb hülyeség benyögni egy fórumba egy ilyet, amit te tettél... Minden alap és indoklás nélkül!

Új hozzászólás Aktív témák