Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    válasz abéla #8960 üzenetére

    Elosszor is elnezest ha a kelletenel jobban szemelyesebb hangvetelure sikeredett a neked szolo hsz-m. Hidd el nem gazoltal a lelkembe, ne vedd szemelyeskedesnek de nem tudnal. :)

    Ebben a hsz-edben viszont megint van 1-2 "boszmeseg". Mi az hogy az az amator ha fokozatosan emeled az orajelet es a feszt ill ha akkor adsz neki egy kis plusz kraftot ha instabil? Te erted mit irtal? Visszaolvastad? Vagy Te bizonyara ugy tuningolsz hogy megdobod rogton 1.6V-al "oszt kesobb mar nem kell emelni" ?! Szoval ezt az igen erdekes kijelentesed nem ertem.

    Gamekbe vga limit ja, mi mellett? Egy 6600GTvel biztos... De elmondom h pl egy hd6990es siman cpu limitet csinalt egy 920asnak 3.7Ghz-n. ;) Meg a gyorsabb cput mindig lehet merni jatekokban is csak nem mindig van ertelme! Ha nekem nem hiszel kerdezz itt mast.

    A teszt amit belinkeltem valoban nem a jo oldalra mutat mert ott tenyleg nekem mond reszben ellent de felteteleztem h le tudod nyitni a tartalmat es kicsit jobban atfutni a tesztet h atfogo kepet kapj. Nem igy lett mindegy. En is sokszor atsiklok dolgok felett. :)

    A furmarkal kerlek aruld el mire celzol mert nem ertem a "problema kort" de sztem Te sem.

    A cpu "betorese" alatt ertetted hogy en mit ertettem? Mert a reagalasodbol nem ugy fest... :U

    [ Szerkesztve ]

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák