Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zenebohoc

tag

válasz coyote55 #2506 üzenetére

Szia Coyote55!
    Telefont szeretnék venni.
    Egy független U600-ra esett a választásom.
    Átböngészve a fórumoldalt bizony támadt némi kétely bennem.
    Valóban olyan lassú a kamera, hogy a kézremegés miatt homály lesz minden kép?
    Nyilván a legjobb, gyermekbetegségektől mentes példányra pályázok. A két paranccsal (#1111# és #1234#) megkaphatom a szoftververziót és a firmware-verziót. A hozzászólásokból nem derült ki, hogy melyik a legtuttibb verzió? Tudom én vagyok béna, de kérlek segíts abban is, hogy mikor, milyen menűbe kell a két kódot beírnom? Abból az alaphelyzetből induljunk ki, hogy van egy simm nélküli telefon a boltban. Szerencsére tápot kap és be tudom kapcsolni. Innen indulva kéne bepötyögnöm a kódokat és kiolvasni a verziószámokat.

Köszönettel várom segítséged.
    Természetesen a többi hozzászóló tanácsát is.

U.i.:
    Fényképezésben viszont otthon vagyok. Korábbi hozzászólásodban olvastam az ISO-magyarázatot. Sajnos téves. Az ISO a gép érzékenységét állítja be a fényviszonyoknak megfelelően. Az analóg világban a filmek DIN és ASA megfelelője a digitális ISO. Minél kevesebb a fotózáshoz rendelkezésre álló fény, annál magasabb ISO értéket kell beállítani, (vagy állít be a gép automatikusan). Magasabb ISO esetén a kép zajosabb lesz.

Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)

Új hozzászólás Aktív témák