- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenebohoc
tag
válasz coyote55 #2506 üzenetére
Szia Coyote55!
Telefont szeretnék venni.
Egy független U600-ra esett a választásom.
Átböngészve a fórumoldalt bizony támadt némi kétely bennem.
Valóban olyan lassú a kamera, hogy a kézremegés miatt homály lesz minden kép?
Nyilván a legjobb, gyermekbetegségektől mentes példányra pályázok. A két paranccsal (#1111# és #1234#) megkaphatom a szoftververziót és a firmware-verziót. A hozzászólásokból nem derült ki, hogy melyik a legtuttibb verzió? Tudom én vagyok béna, de kérlek segíts abban is, hogy mikor, milyen menűbe kell a két kódot beírnom? Abból az alaphelyzetből induljunk ki, hogy van egy simm nélküli telefon a boltban. Szerencsére tápot kap és be tudom kapcsolni. Innen indulva kéne bepötyögnöm a kódokat és kiolvasni a verziószámokat.Köszönettel várom segítséged.
Természetesen a többi hozzászóló tanácsát is.U.i.:
Fényképezésben viszont otthon vagyok. Korábbi hozzászólásodban olvastam az ISO-magyarázatot. Sajnos téves. Az ISO a gép érzékenységét állítja be a fényviszonyoknak megfelelően. Az analóg világban a filmek DIN és ASA megfelelője a digitális ISO. Minél kevesebb a fotózáshoz rendelkezésre álló fény, annál magasabb ISO értéket kell beállítani, (vagy állít be a gép automatikusan). Magasabb ISO esetén a kép zajosabb lesz.Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest