- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
Új hozzászólás Aktív témák
-
eryca
csendes tag
Hali!
Már megint zaklatnálak titeket
A u600-asra nem lehet valahol word-öt, excel-t, stb-t letölteni? Mert rárakok egy filet és felismeri, meg is nyitja. Tök jó lenne
KöszkeLegyél szíves visszaírni, ha már én fáradok vele...
-
DjAttis
csendes tag
Hali az U600 simán viszi a 2GB-s kártyát??? mert az 1 GB kártyát lecserélném!
előre is kössz a segítségetKevesebb kérdőjellel is olvasható marad az írásod...
[ Módosította: Viktor0610 ]
\!/ Dj AttiS \!/
-
MODERÁTOR
-
DjAttis
csendes tag
-
Izzé
őstag
Tegnap, 1,5 év használat után előzmények nélkül megadta magát a kijelző, folyamatos szürke kép és középen egy nagy fekete paca fogadott.
Kérdésem az lenne, hogy kicserélhető-e a kijelző, ha igen kb mennyibe fog az nekem fájni? Megéri még egyáltalán? -
mark75
senior tag
kb 8-10e a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy az U600-asban be lehet-e állítani azt, hogy egy meghatározott telefonszámról bejövő híváskor foglaltat jelezzen, tehát tiltsam az adott számról jövő hívásokat?
Én úgy tudom, hogy a bejövő hívásokat csak úgy lehet a legtöbb telefonon beállítani, hogy vagy mindenkit, vagy senkit (a szolgáltatónál beállítva).
-
Csabee.
nagyúr
üdv skacok! érdeklődnék hogy szarakszik a telefon, lehet ezt valahogy frissíteni a rendszerét?
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
az a bajom a telefonnal hogy néha elmegy a kép, de tök random módon hozza elő, és most már a legtöbbször nincs kép, ezzel mit lehet csinálni? széria hiba?
Üdv: Csabee.
-
DjAttis
csendes tag
Hali! Hát szegény U600-as telómnak valami oknál fogva megadta magát a kijelzője :S Nagyon sajnálom szegényt :S
De lenne egy kérdésem: Ha így akarnám eladni mennyit kapnék érte?
A Kijelző javítás tényleg 8-10 ezer Forint? Megéri vagy vegyek új telót?
Aki tud kérem minnél előbb válaszoljon :S Sűrgős lenne
Előre is köszönöm\!/ Dj AttiS \!/
-
totya98
tag
válasz DjAttis #3063 üzenetére
tényleg 8-10ezer Ft nekem annyiért csinálták meg
azt te döntöd el h neked melyik éri meg jobban
ha neked tetszett az u600 és örömmel használnád tovább akkor javíttasd meg ha viszont új telefont szeretnél ami többet tud (és ki is használnád amit tud) akkor értelemszerűen újat veszelnem tudom mennyit kapnál érte én alapból nem vennék rossz kijelzős telefont
Nem a részvétel a lényeg,hanem a fontos!
-
DjAttis
csendes tag
Köszi a segítséget! Holnap viszem megcsináltatni, mert valahogy nincs szívem megválni tőle!
Tényleg köszi\!/ Dj AttiS \!/
-
eryca
csendes tag
Sziasztok!
Nekem 2 éves lesz a telcsi, és lekopogom, semmi baja. Jó, most lett akksi cserélve, de garis volt.
Egy picike kérdés: hova lehet ráakasztani valami kis mobildíszt?
És hogy nekem kék van,(sapphire blue) és bordó, pink vagy fehér előlapot szeretnék. Ezt lehet cserélni? Ha valakinek van egy eladó, szívesen megveszemLegyél szíves visszaírni, ha már én fáradok vele...
-
MODERÁTOR
-
eryca
csendes tag
válasz Viktor0610 #3069 üzenetére
Köszi
Hát az a helyzet, hogy vehetnék egy új telcsit is, de ez a telcsi olyan hűséges és jó hozzám, hogy nem akarnék megválni tőle Szóval inkább lehet, hogy újítgatnám
Köszi a segítséget!Legyél szíves visszaírni, ha már én fáradok vele...
-
DjAttis
csendes tag
válasz Csabee. #3067 üzenetére
Csabee! jaja nekem is megadta magát a kijelző
Egyébként én nagyon bírom ezt a telót mert megvan benne minden ami egy telefonba kell és a maga kategóriájában szerintem nagyon jó
Én is megcsináltatom nincs szívem eladni, lecserélni mert így kaptam volna pár ezret érte. Inkább megcsináltatom Még1szer köszi a segítséget Totya\!/ Dj AttiS \!/
-
fradi81
veterán
Hello
Ha ennél a telónál az érintő gombok nem működnek, akkor az javítható kb 6000-ből szalagkábel cserével, vagy semmi köze a szalagkábelhez hanem az egész házat vagy mit kell cserélni kb 15000ből, csak mert 2 telefonosnál is voltam mostanában és ezt a 2 verziót mondták..
moto g72, Ninebot d28e
-
BearGOD
tag
Sziasztok!
lassan 3 éve (asszem) vagyok u600 tulaj!
Minden klaffol a telefonnal, és most lenne egy kis bibim.
3 napja hazajöttem munkából (kb 5km -16fokban) és amint beléptem a bejárati ajtón, nyúltam a telóért a kenguruzsebbe a bőrkabcsi alatt és éreztem hogy nedveske a drága.
Hát annyira párásodott csak be, hogy 3 gombnyomás után kifagyott, majd kikapcsolt. Gyors aksi ki, törölgetés, azt gó radiátor fölé vele. tegnap bekapcsoltam, simán be is indult a gépezet, de aztán a pin kódnál nem engedte hogy billentyűk írjanak is valamit. Visszatettem még.
Este újabb próba, nagyon kafa, írnak a gombok, aksin 1 egység, azt egyszercsak kérte a töltést, töltő rádug, töltés indul, faxa minden.
most reggel levettem a töltőről erre, gyorsan figyelmeztettett, hogy aksi merül, azt utána töltse fel az akkut képernyő és kikapcs. Jelenleg kikapcsolt állípotban se jelenik meg a töltés jel, és bekapcsolni még egy villanásra sem tudom.
Mi lehet vele? Aksi halt volna meg?
Remélem csak az, az nem túl drága. Ha más baj is lesz, valószínű váltani fogok, de ha olcsó mód van rá marad a teló, mert számomra megbízható a kütyü!
Válaszokat előre is köszönöm! -
kem
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek gondja van a telóval nyugodtan forduljon hozzám. Sajnos személyesen nem tudom megszerelni mert messze vagyok, de nagyon sok hibának tudom az okát, és tudok embert aki tud segíteni. Szervizesekre nem bíznám, mert tök hülyék hozzá... Ok, hogy ki tudják függetleníteni, de ha már forrasztani kell vagy szalagkábelt cserélni, akkor elég nagy galibát tudnak okozni...
Ezen kívül hamarosan lesz pár eladó U600-am, akit érdekel írjon.
Alkatrészt be tudok szerezni bármit.
Mennyiért lehet őket kapni manapság?Köszi!
-
Bernu
csendes tag
Sziasztok! Nekem ma jelentkezett az a probléma először hogy zenehallgatás közben a teló kijelzője csak úgy egyik percről a másikra elszemcsésedett. Alig tartott néhány percig,akkut kivettem,beraktam és megoldódott. Miután megint próbáltam bekapcsolni nem sikerült..a kijelző enyhén világit,képet nem mutat. A szalagkábellel lehet a gond?
-
Epiph
tag
Kicseréltem a szalagkábelt, most becsukott állapotban a fedél kicsit eláll (első ránézésre a szalag nyomja fel) ez idővel jobb lesz vagy valamit nejólcsináltam?
-
aktív tag
Sziasztok,
Már jópár éve magvan a telóm, de mostanában az akksi nagyon hamar merül. Vettem bele új akksit, de azzal is ez a helyzet. Vki találkozott ilyennel? Nem kapcsoltam be rajta semmit extrát h többet kellene fogyasztania.
-
ladatuning20
csendes tag
Üdv!! olyan segitséget szeretnék kérni hogy mi lehet a hibája ha világit a képernyő és feketeség van rajta néha be villannak szinek de semmi nem lett neki csinálva értem alatta kisejlző feszegetés ill törés!!
HELP!!!!!!!!! -
Flevo
tag
válasz ladatuning20 #3080 üzenetére
Van egy alkatrésznek való, egyébként ép U600-am. Jelképes áron odaadom, hátha megoldja a problémád.
-
Trabis
csendes tag
válasz ladatuning20 #3080 üzenetére
90%,hogy szalagkábeles lett!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest