- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
birq
tag
Szevasztok!
Nemtom hogy csak én vagyok olyan béna hogy nem találom a beállítást, vagy másokat nem zavar hogy a telefonkönyv keresztnév, vezetéknév sorrendben írja a neveket??
üdv: Attila
-
kavicssli
addikt
Jogos a kérdés!Ez engem is érdekelne meg az hogy a képeket amikor nézegetem miért nem lehet kirakni full képernyőre és úgy lapozni!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sandormaster
aktív tag
Nekem rendesen vezetéknév és keresztnév sorrendben tárolja és nem állítottam semmit
Viszont a teljes képernyős képváltás nekem se megy, illetve nem tudom hogy lehet. -
daveed_14
tag
java-t lehet telepíteni t-s u600ra, tapasztalatból tudom. viszont teljes képernyőn ne lehet lapozni a képek között, vissza kell venni a méretet, és utána nézheted tovább a képet, majdmegint nagyíthatod ki. ez nem sony ericsson..
..." I keep dreaming you'll be with me"...
-
Kimmuriel
aktív tag
Word, Excel, Powerpoint és PDF fájlokat tud kezelni a teló?
-
Sandormaster
aktív tag
válasz Kimmuriel #2655 üzenetére
Én próbáltam Wolrd-öt Excel-t meg PDF-et és azokat mind kezelte elég korrektül, de mindjárt megnézem a Powerpointot is...
Mod: kezeli a Powerpointot is, lehet keresni is a doksikban
Az other files-ba bemásoltam őket és rámentem és megnyitotta a beépített file viewerrel[ Szerkesztve ]
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz Sandormaster #2657 üzenetére
Tényleg tudja kezelni? Hú, ennek nagyon örülök! Na most már tényleg szereznem kell egy ilyen telefont!
-
kavicssli
addikt
válasz Sandormaster #2657 üzenetére
na ne! Eskü? Akkor sorry hogy az előbb badarságot irtam!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
daveed_14
tag
e900tól midnen samsung megnyitja a dokumentumokat. rem. a javatelepítés sikerülni fog nektek.
..." I keep dreaming you'll be with me"...
-
coyote55
őstag
A java engem is érdekelne
Memento Mori!
-
Kimmuriel
aktív tag
Vannak a telcsin időzíthető profilok?
-
MODERÁTOR
-
nemma
addikt
-
MODERÁTOR
-
Sandormaster
aktív tag
Atttelhetetlenek, profil az NINCS
-
MODERÁTOR
-
kavicssli
addikt
Hétvégére ha minden jól megy a logoutra készitek egy irást ami az U600-al való fényképezésről fog szólni! Beállitásokkal,tapasztalatokkal és rengeteg rengeteg fotóval! Remélem hasznos irás lesz!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Sandormaster #2675 üzenetére
Már most túrom a netet az okosságokért! Makróképektől kezdve ISO beállitás minden benne lesz! Sok munka van vele de nem szeretném elkapkodni!
Tényleg a képernyőn levő képet kilehet valahogy menteni?
-
kavicssli
addikt
válasz Sandormaster #2677 üzenetére
ahogy elnéztem szerintem fotózták!De ne legyen igazam!
-
kem
addikt
Köszönöm a leírást mindenkinek!
Ott akadtam el másodszor, hogy a telefon alján nem jöttem rá, hogy az a csíkos műanyag is levehető. De szépen kitisztítottam alkoholos fülpiszkálóval a nagyrészét. Remélem működni fog rendesen ha összerakom. Valaki használt már körületek olyan finom polirpapírszerűt amivel el lehet tüntetni a karcokat a kijelzőről?szerk: smileycsere
[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
Kimmuriel
aktív tag
Egy ismerősöm vett ilyen telefont, és annak rettenetesen karcos volt a kijelzője. Ezért úgy döntött, hogy ad neki polírozógéppel... Hát, a kijelző sokkal szebb lett, viszont egy helyen túl sokáig tartotta rajta a polírozógépet, és az erős súrlódástól egy picit megolvadt a kijelző műanyag borítása, és azon a helyen keletkezett rajta egy hupli. Úgyhogy nem lehetetlen a dolog, de nagyon óvatosan kell vele bánni! Ja, és a navigyűrű pereméhez véletlenül se érj hozzá, mert ha abba belekapsz, az nagyon csúnya lesz!
-
MODERÁTOR
-
kavicssli
addikt
válasz Viktor0610 #2681 üzenetére
igen sejtettem mert azt tudom hogy van symbianos progi ami jpg-t készit a kijelzőről!
Na ezt még kikell találnom hogy hogyan is legyen!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
coyote55
őstag
válasz Viktor0610 #2681 üzenetére
Bocsi, de ellent kell mondjak neked, van olyan progi, amivel elméletileg le lehet fotózni a kijelző képét, legalábbis D900-ra volt.
Egy orosz csoda, ami nekem semmiféle ráhatásra nem volt hajlandó működni
Képeket viszont láttam, amit az oroszok csináltak vele
A varázsigét nem tették közkinccsé sajnos, amivel működikMemento Mori!
-
MODERÁTOR
válasz kavicssli #2682 üzenetére
kavicssli:
Amennyiben a kijelzőképekre gondolsz, teljesen egyszerű.
Lefényképezed, esetleg elfordítod, hogy vízszintes legyen, kivágod a kijelzőképet, majd átméretezed (lekicsinyíted) a felbontásnak megfelelően.coyote55:
Tudtam, hogy a módosított D900(i?)-firmware részét képező képlopó programot valaki említeni fogja, egy pillanatig terveztem is említeni, mint kivétel, aztán letettem róla... Nem kellett volna.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
-
Monique104
tag
Sziasztok! A kérdésem az lenne,hogy hogyan lehet a fotókat nagyitani? Amikor visszanézem az elkészült képeket, a baj szélén a kijelzőnek van egy + jelzés, de valahogy nem akar müködni. Billentyükombináció kell hozzá? Mert az opciókban nem ajánlja fel a nagyitás lehetőségét, és a kézikönyvben sem találtam erről információt.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is. -
nemma
addikt
válasz Monique104 #2686 üzenetére
Hangerőgombokkal?
-
kopaszbarack
csendes tag
Hello!
Eredetileg egy samsung e900-ra akartam beruházni, de amikor megláttam, hogy az U600 1000 SMS-t tud tárolni.... elájultam, nekem nagyjából ez az egyetlen ami fontos egy telefonban, a 200-al (a legtöbb sajnos csak ennyit bír ) nagyon nem vagyok kibékülve. Nem érdekelnek a profibbak által lejegyzett problémák, hidegen hagy a Java, nem akarok játékot letölteni, zenehallgatásra is inkább mp3-at használok...viszonylag jó minőségű kamera, elfogadható design, kellemes kinézetű menü, és nagy sms tárhely- ennyi kell, és fogalmam sincs erre a célra melyik jobb. Ha valaki tud segíteni, azt szépen kérem, tegye! *boci szemek, bambi meg shrek macska,...* köszi
(az u600 az e-hez képest jóval nagyobbnak (szélesebbnek tűnik, de lehet, hogy az e900 annyival kisebb, hogy még ekkora "nagyobbodás" is bőven a tökéletes rubrikába esik...) -
davverka
csendes tag
Sziasztok
Nemrégiben volt alkalmam fotózni a masinával, szerintem nagyon nagyon szép képeket lehet vele csinálni . A memkártyára 100Foto után csinál egy ujjabb könyvtárat és abba teszi a többi képet! A két könyvtár tartalmát utánna egybe ömlesztve is lehet másolni a sz.gépre!
Viszont a memkártyáról ha megnyitom a képet akkor nem lehet lejátszani illetve a következőre léptetni egy gombal, hanem mindig visszakell menni a fájlkezelőbe és onnan megnyitni!
Tervezgetem, hogy veszek hozzá egy tvkábelt, mert sokszor van, hogy a családdal a nagy TV-n nézzük a családi fotókat, ilyesmi... .Valaki próbált már TV-kábelon keresztül fotókat nézegetni? Mennyire lassul be tőle a teló?
Esetleg van olyan lehetőség, hogy a képeket autómatikusan levetítse a tv-re?Nekem ez teljesen újdonság, de ha kirakom TV-re a telót, akkor ugyanazt látom a TV-n is mint a telón (menük, sms , zenelejátszó ) ? Esetleg a teló kijelzője kikapcsol és csak a TV-n fogom tudni vezérelni? (energiatakarékossági okokból nem lenne hülyeség!)
[ Szerkesztve ]
Sony Ericsson Xperia X8 - Android 4.0.4 ICS E15i - nNa-ics2 kernel
-
Monique104
tag
válasz kopaszbarack #2689 üzenetére
Szia! Huha, 1000 sms Lényegében ez nekem is fontos szempont. Most 1 hetes a telefonom, de még nem tapasztalatam ki azt a sokrétü használhatóságát, és tudását amire képes. A kérdésem az lenne, hogy a Telefonba magába fér bele az 1000 Db, vagy ki kell menteni Sim-re az üziket amiket tárolni akarok.? Ilyen lehetőséget is felkinál a készülék az opcióknál.
-
nemma
addikt
válasz Monique104 #2691 üzenetére
A telefonmemória tud 1000sms-t tárolni, a SIM-kártyádra 25db üzenet fér el.
-
nemma
addikt
válasz Monique104 #2693 üzenetére
Nincs mit, örülök, ha segíthetek, úgyis rég volt sikerélményem
-
kavicssli
addikt
240*320 animált gif képeket honnan érdemas leszedni a telóra? persze valami igényes gifekre gondoltam!
-
kavicssli
addikt
válasz coyote55 #2696 üzenetére
Nem is ismertem ezt az oldalt de nagyon jó dolgok vannak rajta!Ezer köszönet!
A teszt fagyasztva mert rohadt sok melóm van és otthon nincs igazán időm ezzel foglalkozni!
-
Monique104
tag
Sziasztok! A kérdésem a következő lenne. Nem tudom hol kell állitani a telefonon azt, hogy ha bejön egy hivás akkor ne csak 2x csörgesse meg, hanem folyamatosan hosszabb ideig. Igy időm sincs arra hogy a telefonhoz érjek. Ha valaki tudja hogy ezt milyen menüpontban lehet állitani, akkor megköszönöm a segitségét.
-
MODERÁTOR
válasz Monique104 #2698 üzenetére
Amennyiben nem használod a hangpostát, mondd le.
Illetve a "Menü → Hálózati szolgáltatások → Hívásátirányítás" részen kapcsold ki a átirányít, ha nincs válasz vagy hasolnó névre hallgató lehetőséget.
Xiaomi 13T
-
kopaszbarack
csendes tag
Szia Monique! Neked hogy megy az sms írás? Mert olvastam egy-két helyen, hogy a 7-nél és a 9-nél bajok vannak, valahogy rosszul rendezték el a gombokat és sokszor a #-et vagy a *-ot nyomják meg. (amúgy még mindig őrlődöm az e900 és e között, sok rossz kritikát olvastam erről a készülékről, ha tudsz légyszi segíts, hogy megalapozottak-e a vádak amik a csúszka minőségét meg eleve magát a telefont ahogy van lehúzzák? )
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest