Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz ABal #3413 üzenetére

    "lehet, hogy végre elkezdték olvasni a fórumokat, és rájöttek, hogy már csak egy lökés kell a badás közösségeknek, hogy végleg felszámolódjanak"

    Egyrészt a felhasználók nagyon szűk szelete aktív fórumokon. Másrészt az eladások a lényegesek, nem a fórumok látogatottsága, aktivitása; ha a W3 nem fogy, az sokkal többet fog jelenteni a Samsungnak, mint az, hogy a W1 felhasználói elvándorolnak. Le se szarnának minket és a csalódottságunkat, ha a W3-ra elég jelentkező lenne. Teszem hozzá, igazuk is van.

    Az elmúlt 2 év alapján azt mondom, az SDK-t sokkal jobban elrontották, mint magát a rendszert. Szánalmasan gyenge a szoftveres támogatás, és a firmware oldal ebben a legkevesebb. (A felhasználók nagy része azt se tudja, mi az a firmware frissítés.) Nincsenek húzó szoftverek, egyáltalán, nincsenek szoftverek: nincs különösebb oka annak, amiért a badát kellene választani a másik 2 (3?) nagy rendszer helyett. Amikor megvettem, számomra a W1 legnagyobb erénye a pöpec hardverhez képest nyomott ára volt, és szerintem sokan voltunk ezzel így. A W1 hardveresen a mai napig tökéletes lenne. Ehhez képest a W3 már nem is különösen olcsó.

    100%, hogy legközelebb nem badás telefont veszek, és ez mindenek felett a szoftverkínálattal függ össze. A bétás 2.0-val is baromi jól elvagyok, gyors, szép, épp elegendő módon testre szabható, ennyi nekem megfelelne memóriaelfogyással és trágya hívásinfóval együtt. De hogy nincs egy normális alternatív böngésző, nincsenek alternatív naptárok, nincs egy tisztességes ingyenes/olcsó navigáció, nincs egy korrekt kottaolvasó program, nincsen squezebox-irányító, és még sorolhatnám, azt inkább nem nyelném le még egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák