Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Skynet

    senior tag

    Sziasztok!

    Nagy nehezen hozzánk is elért a DVB-C lehetősége. Viszont akadt vele egy kis problémám.
    Akár hogyan nézem, nem találok lehetőséget csatorna lista rendezésre a TV-n (ue46es6100), ez 2014-ben tényleg így van :F kell egy usb pendrive és egy gép ahhoz, hogy beállítsam melyik csatorna hol legyen?

    Persze, oké tudom van a Samsung Channel List Editor és a SamsChannelEditor. Előbbi nem működik, utóbbi viszont igen. Míg csak analog csatornáim voltak, ezzel bűvészkedtem, tiszta sor...

    Most viszont teljes a káosz --> Analog és Digitális csatornáim is vannak egyik csatorna csak analog másik csak digitálisban megy, van persze ami mindegyiken megvan, illetve van amiből van SD és HD minőség is + analog.

    Addig eljutottam, hogy kigyomláltam a kódolt digitális csatornákat és a dupla-tripla csatornákat. Viszont nem jövök rá, hogy ha pl. a csatorna lista "összes"-re nyomok, akkor hogyan tudom rávenni a TV-t, hogy mondjuk 1. analog 2. digitális 3. analog 4. analog 5. digitális 6. digitális.....

    Össze vissza számoz nekem mindent, többé kevésbé ezeket helyre tudom tenni a fent említett progival, viszont vagy az analogokat látom egymás után pl. 1-4-7-12 számokkkal, vagy a digitálisokat, de nemtom hogy mondjam, hogy értsétek, vegyesen nem megy normálisan sorban, ahogy pl. fent leírtam.

    Próbálkoztam azzal, hogy ne legyen digitálisban és analogban is azonos csatorna szám, tehát a digitális 2-vel indul, az analogban pedig van 1-es, de nincs kettes, gondoltam majd így sorba tudja tenni az analog és digitális csatornákat, de sajnos ez sem igazán sikerült.

    Pls. segítsetek, mert megőrülök :U

Új hozzászólás Aktív témák