Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Skynet

    senior tag

    stefi68: "Nekem a 1029 van fenn és azzal már bekapcsol automatán." Azt szerettem volna feltenni én is, mert arra nem volt panasz a fórumban, a 1032-ről meg semmi infót nem találtam, hogy mit javítottak vagy mivel bővült. A samu oldaláról is csak a 1032 tölthető le, le is szedtem, csak elkevertem a kis pendriveomat, a telómat meg pendrivenak használni TV frissítéskor nem biztos, hogy jó buli :B Inkább maradtam az online update-nél, amiből pedig megint csak 1032 verzió lett.

    sandró60: egy ue46es6100-ról van szó, nem vettem észre semmit, hogy változott volna bármi csak, hogy a beállításaim ahogy voltak mind elvesztek és persze végre működik az auto ki-be kapcsolás. Ezen kívül lehet csak hallucinálok, de talán picit gyorsult a smart. Egy dolog van amiben nem vagyok biztos, mióta a smart alkalmazásaim is "default"-ra álltak, hogy volt-e nekem első bekapcsoláskor Skype alkalmazásom a 1027 FW-el. Töröltem le pár app-ot, de tettem is fel és most nemtom, hogy a skype-ot töröltem-e, már ha volt egyáltalán...

    Tegla80: nem szoktam ok nélkül frissítgetni, de más már nem jutott eszembe, sőt az FW-el tényleg el is felejtettem foglalkozni az utóbbi ~1 hónapban mióta megvan a tv. Szólt az elején, hogy van újabb, jó most nem kell... Amiket írtatok és amiket próbáltam sajnos nem jöttek be, én igazából azt hittem valamit nagyon eltoltam a beállításokban és ugye korábban írtam is, hogy nyomtam egy gyári beállítás visszaállítást is, de akkor se ment. Előtte persze lefényképeztem minden beállítást minden menüben, a tv csatornákról volt mentésem szóval az nem volt gond. Csak a beállításos képeket a telóból reggel töröltem, másoknak FW update-el nem veszett el semmi (csak nekem az éjjel update folyamán :DDD ) így aztán optimistán (a reménytelenségbe) nem is fotóztam le minden beállítást újra. De most legalább faszán megy az auto ki-be kapcsolás is.

    Szerk.: Más --> Elvileg a héten lesz egy Logitech Wireless Combo MK520 cumóm, nem a TV-hez veszem, de azért majd írok, hogy működik-e vele, hátha valakit majd érdekel a jövőben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák