Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scarf

    csendes tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni!

    A napokban vettem egy 32 colos K5100-as TV-t, aminek a médialejátszó-funkciójával kapcsolatban érdeklődnék, mivel nem vagyok otthon nagyon a dologban.

    Magával a TV-vel nincs gond, csupán a médialejátszóval kapcsolatban akad 2 bosszantó dolog. Csodát természetesen nem vártam, de kiindulva a J6200-as tapasztalataiból, abban reménykedtem, hogy fog tudni annyit, hogy ha megállítom valahol a film közepén, akkor attól a ponttól tudja majd folytatni a lejátszást később, ha esetleg közben át kellene váltani a pendriveról az adásokat nézni, aztán vissza a pendrivera az adott filmhez - de sajnos azt tapasztaltam, hogy nincs benne ilyen lehetőség - vagy csak én nem találtam meg.

    A másik, amit szeretnék valahogyan elérni, az a feliratok hátterének sötétre módosítása, mert a betűk méretben még megfelelnének, de mivel rikítóan fehérek, világosabb felületen nagyon nem könnyű elolvasni őket.

    Nyilván a belső lejátszó tudása olyan amilyen, szóval nagyon nem reménykedem, hogy megoldható így belsőleg, de hátha tudna nekem valaki segíteni!

    A Samsung honlapján egy firmware frissítés van, esetleg érdemes-e azt feltenni, hátha tud valami újítást hozni (és nem csupán ebben, hanem úgy általánosságban is érdemes-e?), vagy csak valami TV box lehet a megoldás, hogy ezeket a dolgokat orvoslni lehessen?!

    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák