Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arty

    veterán

    pár hónapja (5-6) vettem egy galaxy S-t, valami februári Semaphore kerneles 4.0.3 volt rajta (fogalmam sincs milyen rom, eléggé alap ICS-nek nézett ki mindene)

    mivel perfektül működött nem mertem hozzányúlni (így /efs mentésem sincs), ám a napokban feltettem rá egy vncserver apk-t, nem tetszett, de leszedés után nem tünt vszeg el teljesen a telefonról, mert furcsaságok voltak, mindenféle (keret sokszor pirosan be-bevillant, lassult a telo, stb)

    tegnap nyomtam egy rebootot és a bootanim kb 10-15 perc után sem tünt el és nem állt fel a telefon. próbáltam akkut kivenni, visszatenni, sim és sd nélkül bebootolni, semmi.

    mit tehetek? mit kellene tennem?
    ha a telefon még feléleszthető, de gondolom elvesztek minden adatot, szeretnék nyerni is: mondjuk ezt a tsunami2-s jelly bean verziót a 4.0.3 helyett ;)

    az #1-et elolvastam, de nem sikerült magamra vonatkoztatnom :( mivel mindenhol belső tárról megy a frissítés és ugye működő OS nélkül azt nem érem el, stb stb stb.

    tehát odáig oké, hogy kell ODIN, kell samsung driver és elkezdhetek kísérletezni, hogy recovery módban indítsam(???) a telefont (bill kombókkal)... (idáig oké? tovább esetleg? köszelőre, ha valakinek van pár szabad perce...)

    "ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák