Hirdetés

Aktív témák

  • ForRedGlory

    félisten

    válasz Padam #6836 üzenetére

    Hát ez akkor viszont érdekes. Mármint hogy KIES frissített és ez lett a vége... Én T-hez vinném be akkor is, bár Ők is annyit fognak tenni, hogy beküldik Samsung szervizbe. Gyári állapot visszaállítást (hülye kérdés lesz tudom) de gondolom a recovery consolból csináltad? (hang fel, home és bekapcs gomb)

    icecave: Pár hete én sem tudtam miket beszélnek itt, de amikor megvettem a Galaxyt, ráhasaltam a témára és amit tudni kell ezekről, megtanultam. Nem is fogod érteni, amíg nincs androidod. Amúgy nem kell tőle félni, nem harap :)
    Viszont érdekes ehhez a telefonhoz való viszonyom a HTC HD2 után. Amikor megvettem a HTC HD2 telefont, és először bekapcsoltam a 4.3-as kijelzőt, leesett az állam... Idővel viszont kezdett unalmas lenni a menüje. mondjuk úgy: szerelem volt első látásra. Amikor a Galaxyról olvastam, mindenki agyon dicsérte a telefont, a kijelzőt, és amikor megvettem, bekapcsoltam, elmaradt az a "wow" dolog, mert lehet túl nagyok voltak az elvárások. Mondjuk nem csalódtam akkor sem benne. Szóval elején voltak kétségeim, de második, harmadik nap óta egyre egyre jobban imádom, sőt... mindig mutat valami újat. Nem volt iPhone-om, így össze sem tudom hasonlítani, de engem ez ezerszer jobban meggyőzött.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák