Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
Gigabyga
aktív tag
válasz Everman #2402 üzenetére
"Androidon már azért hackelnem kell, hogy memóriakártyára tudjak telepíteni"
Nekem egy szaros magicem volt,512Mb-al televolt minden szar progival,és nem telt be nem tudom mi értelme memkarira telepíteni..Meg csak várni kell rá Froyo-ra és meglesz az örömöd..
"Látszik, hogy az életben nem láttál még iPhone-t csak fotóról"
Miért kell ahoz Nyálfón,hogy valaki ezt tudja ha visszatudod tenni az eredeti-t akkor nincs gond?Összes okostelefonon mit hackel az ember ez a gond..És tapasztalatból mondom Jailbreakelt nyálfónnál,hogy beszart valami a hacknél és hiába basztad rá a régit visszanyalt a fagyi...25e volt a szarvíz...
"Ennek nem sok értelme van.
Ha már rádugod akkor nem mindegy, hogy egy alkalmazásban bepipálod, hogy mit töltsön rá át, vagy kézzel másolgatod?"Több értelmét látom ha rádugom a készüléket és háttértárként nézegethetem a dolgokat,mint szinkronizálgassal...
"Persze, ha majd egyszer a Google sync nálad is letörli az összes névjegyedet, mint nálam Desire-n, akkor még visszasírod a szinkronizálást a saját gépeden."
Ezért tárolok mindent a simkártyán..ami meg olyan fontás szám,hogy nem tudok élni nélküle azt vagy fejből tolom vagy sinuszba benne van..
Utolsó értelem kifejtésed nem akartam már bemásolni,mert fölös lett volna...azért mert a névbe van 1 szám attól csak és csak annyi éves lehet...ez szerintem nem függ össze de gratulálok nem találtad el
De mondjuk az se értem,hogy honnan tudod egyáltalán hogy az én accom? nem értemDe ha Nyálfónra vered akkor miért itt vagy és fejtegeted a fölös érveidet?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest