Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Túldimenzionáljátok ezt az egész kérdést
Framaroot, megcsinálod, amit kell, Triangle Away lefut, utána unroot framában, aztán su-ban teljes unroot. Ennyi. Nyoma sincs sehol annak, hogy bármit is csináltál volna. Én kicseréltem a bootanimot is (persze megvan a backupban a T-s).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
Én anno 1x átírtam a hosts fájlt (értelemszerűen rootolva, mert ugye kell az írási jog hozzá). Azóta nem piszkáltam (minek is? Annyi új frissítés nem kerül bele, de hát ízlések és pofonok).
Mondjuk annak nem sok értelmét látom, hogy ha rootolva vagy, mindig futtasd a Triangle-t. Az inkább csak arra van, ha gariztatni akarod a készüléket. De ízlések és pofonok
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
szabakaa
aktív tag
Na, telepítettem én is a cyanogenmod 11 mai buildjét. Első custom rom, amit telepítettem. Tapasztalataim:
- nagyon könnyű telepítés
- hibátlan sebesség
- eddig minden funkció működik (4g, bluetooth, kamera)
- testreszabhatóság szuper
- antutuban hasonló pontszám, de lényegtelen, a teló hasít
.
Azt valaki elmagyarázná nekem, hogy mi az az ART, és hogyan kell bekapcsolni?Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
glaci
őstag
válasz LouiS22 #3053 üzenetére
Ok, vettem!
Mindenesetre akkor most már értem, hogy miért volt origi pár napig, amikor véletlenül adtam neki egy FR -t. (Pedig root -olva volt.)
Azután meg miért lett újra módosított egy idő után. (Gondolom akkor frissített az AdAway.)
Trükkös ez a Samu. (Ezek szerint van valami ellenőrző összeg a system -en és ha az változik, akkor látja, hogy módosult! Cseles!)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
fireman3
tag
válasz szabakaa #3054 üzenetére
Két féle program kezelés van jelenleg. Dalvik és ART. Azt tudod, hogy egy framework felület fordította futás közben a programokat gépi kódra. Ez a Dalvik rendszer. Az ART-nál rendszer betöltés során lefordításra kerülnek a programok ill. telepítéskor. Ez hosszabb ideig tart és ezért kell újra indítani a rendszer váltáskor.
Előnye, hogy gyorsabban "dolgoznak" a programok.<Xiaomi MI 9>
-
szabakaa
aktív tag
-
fireman3
tag
válasz szabakaa #3058 üzenetére
Az OmniRom alap kernelénél működött és gyorsabb is volt minden. Sajnos ezzel a kernellel több gondom volt.
Lecseréltem Boeffla kernelre ami mindent megoldott, de csak a Dalvik maradt. Úgy tűnik egyenlőre valamit valamiért van.<Xiaomi MI 9>
-
Muki94
aktív tag
-
fireman3
tag
válasz szabakaa #3060 üzenetére
Azért váltottam, mert a képernyőzár bekapcsolása után mindent leállított a kernel. Így a zenelejátszó is "dadogni", szaggatni kezdett. Ez még megoldható volt, de a bejövő hívásnál is ugyanezt csinálta. Most minden működik kivéve az ART. A Boeffla Béta7-el a deepsleep 92 %.
<Xiaomi MI 9>
-
LouiS22
veterán
Az animfájlban (a fura kiterjesztésű .qmg) nincs hang, az az audio mappában egy külön fájlban van.
Samsung természetesen ezt is másként csinálja, mint a többi gyártó.
Értelemszerűen root kell hozzá. És mielőtt bármit csinálsz, legyen egy Titanium Backup mentésed, vagy másolj ki mindent valahova. Ne ész nélkül kezdj törölgetni.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Google és 15 másodperc alatt megvan a válasz. Ne legyél ennyire kénylemes Az imént is írtam, hogy fejből nem megy, mert hónapokkal ezelőtt csináltam.
Egy tipp: tölts le egy custom romot, nézz bele a zip fájlba, a mappastruktúrában abban is lesz bootanim. Na, azt követve megtalálod a te telefonodon is. Anno én is így tettem.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Neeem Akkor még menne fejből. De ahol az a qmg fájl van, szerintem ott van egy audio mappa és abban van a hangfájl. Talán még a nevében is ott a T-Mobile (de erre nem esküszöm meg). De ha lépkedsz a mappában, akkor le tudod őket játszani, szóval gyorsan meg fogod találni.
-
tzsolesz
nagyúr
A német 4.3-at hogy is kell rootolni? Következménye?
-
szabakaa
aktív tag
válasz tzsolesz #3070 üzenetére
3.07es odinnal, legújabb verziójú cf autoroottal. Nekem valamikor nőtt a knox számlálóm, bár vagy négyszer elrontottam. Lefut az odin, újraindul a teló, majd mielőtt! elindítod a supersut rögtön frissíteni kell play stroreból. Aztán supersu indít, knox kilő. Ennyi.
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
BigBlackDog
veterán
SIII-hoz/LTE-hez létezik olyan fém akkumulátor fedél, ami olyan vékony, mint a gyári?
Pár napja jött meg a korábban rendelt bronz színű fém akkufedél, ami szép is, meg tetszik is, de jóval vastagabb, mint a gyári fedél. Így se a flip tokba, se a dokkolóba nem fér bele a telefon. Úgyhogy amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan eladósorba is került. -
Prien
addikt
válasz BigBlackDog #3073 üzenetére
Milyen dokkolót használsz? Nekem 3000mah akku+akkufedél+ehhez való Diztronic szilikon tpu gond nélkül belemegy a gyári asztali dokkolóba.
A kevés is több a semminél.
-
LouiS22
veterán
válasz BigBlackDog #3076 üzenetére
A fém fedél milyen viszonyban van mondjuk az NFC-vel? Azt próbáltad?
-
LouiS22
veterán
válasz BigBlackDog #3079 üzenetére
Én is erre tippeltem látatlanban.
-
tzoli79
tag
Sziasztok !!!
Ki próbáltam az új CM11-20121228-NIGHTLY android 4.4-et, valami csúcs, hasít mint vaddisznó.
Kíváncsiság képen lefuttattam az ANTUTU-t közel 20000 pontot adott.
Eddig nálam ez rekord, a gyáritól kezdve mindenféle custom romon kipróbáltam már ez idáig a leggyorsabb rom, de érzésre is. A leglassabb rom a gyári volt, ha jól emlékszem 14000 körül pontozott. -
Muki94
aktív tag
válasz tzoli79 #3083 üzenetére
Egyszer belekóstol az ember,hogy mégis mit jelent az, amikor a telefon a hardverhez méltó sebességgel pörög, abszolút nem vágyik vissza a malmozós gyári Csamcsung romra.
Boeffla kernellel ki kelet kapcsolni 2 magot, így kevesebbet eszik a proci, a sebesség pedig változatlan marad.
Antutuval ne foglalkozz, abszolút nem mérvadó (bár az I/O és RAM műveletek számai jelentősek!).
Amint stabil lesz a kamera, semmi érv nem fog szólni a gyári 4.3 mellett.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
-
szabakaa
aktív tag
-
tzoli79
tag
Nem foglalkozok az antutuval csak a rom-ok közötti különbségre voltam kiváncsi.
Boeffla kernelt én is alá tolnám csak nem merem mert ART módban használom a cm11-et, enm tudom hogy a boeffla támogatja e.Prien: nekem idáig bőven kibírt 1napot, az nekem bőven megfelel, általában mindegyik rommal elment eddig
[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
Ennél a cm11nél pedig még a gyári 4.3 is smoothabb. Szokásos semmire nem jo cm
-
félisten
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Plazmacucci #3089 üzenetére
Így van, és ráadásul minden működik. Én még próbából sem raknék fel egy olyan romot, amiben nem működik minden 100%-san. Szerintem nem éri meg.
-
adise
őstag
válasz Plazmacucci #3089 üzenetére
Nekem is megy vissza a gyári nemet fw. Hiába van itt art meg minden az appdrawer megnyitasa es a lapok közti váltás is remeg. A ChromenaK viszont örülnek ha vmit kezdenenek vele. Chrome béta jobb, de a stock browsert nem éri utol sebessegben, igazabol a lapok közti váltás es a jelszavak miatt tetszik a chrome. Es a görögetes ne l eltűnő cím sor.
-
félisten
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok
Ha van egy "módosított" (cwm recovery +root) s3 lte 4.1.2- vel T-s. Rá lehet-e rakni a 4.3-as romot? Melyik odin kell hozzá?
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
fireman3
tag
válasz Plazmacucci #3092 üzenetére
Mondjuk fele annyi memóriával beéri. A sebessége nagyobb (pl játék) programnál mutatkozik meg.
<Xiaomi MI 9>
-
félisten
-
félisten
4.3 alatt az sms megjelenik a lockscreenen, de ha rákattintok csak üres ablakot hoz be. Bug vagy fícsör?
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
fireman3
tag
válasz Plazmacucci #3096 üzenetére
Bug. Az omnirom changelog-on ma olvastam, hogy a samsung javította és a 30-i nighlyba be is rakták. A stock romban hogy kerül bele??
<Xiaomi MI 9>
-
félisten
-
félisten
Lehet, hogy juzer error, de ha bedugom a fülest, elindul a zene a poweramp lejátszóval, és feloldja a képernyőzárat... Nem találtam rá konkrét beállítást.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest