Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
válasz Plazmacucci #2500 üzenetére
nagyon szúrja a szemed? attól még létezhet olyan személy, aki már megnézte milyen. de mostmár hozzá kellene szoknom, hogy engem mindig leoltanak ha kérdezni merek.
(#2501) Muki94: 3 hete én is próbáltam, azóta van egy jópár kiadás, azért kérdeztem mostanában hátha valaki próbálta mennyire használható. amikor én néztem még nem volt tökéletes, viszont ahhoz képest nem is volt nagy probléma vele
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
myckie2
őstag
A telefonra valaki tud valami programot amivel a fényerőt még lehetne csökkenteni, mert nekem este még minimumon is kiégeti a szemem.
-
félisten
-
myckie2
őstag
válasz Plazmacucci #2505 üzenetére
Sajna még az is túl fényes.
-
félisten
-
glaci
őstag
válasz myckie2 #2504 üzenetére
Természetes vagy film üzemmód; automata mód + minimumra húzott csúszka; energiatakarékos mód.
Ezek együtt adják a legsötétebb képet. Ezen még sötétít, ha böngészőbe vagy e-mail kliensben vagy.
Esetleg tartsd 5% alatt az akksit, az ég visszavesz belőle egész jól, de nehezen kivitelezhető.Szerk.:
Jut eszembe: Van egy LUX nevű progi, amit a tabletemen használtam! Az LTE -re nem raktam fel, de egy próbát megérne. Ha megy, akkor személyre szabhatod az automata fényerőt vele és le tudja vinni a fényerőt minuszba oly módon, hogy magát a tartalmat sötétíti le![ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Akidobos74
aktív tag
Én használom a LUX-ot elég rég óta, pont ezért, mert este kifolyt a szemem a minimum fényerőnél is. mínuszba lehet vinni, nagyon jó. pl. -70 körül már tényleg csak vak sötétben látod.
-
glaci
őstag
válasz Akidobos74 #2513 üzenetére
Akkor ezek szerint jól működik az LTE -n is.
A tabimon nagyon szeretem. Gyárilag 4 - 100 % lehet állítani a fényerőt rajta. A LUX engedi 1 - 100 % is, így eleve jóval gyengébben világít és akkor még erre jön a minuszolásos sötétítés.
-
mody
tag
válasz gerenda110 #2516 üzenetére
Akkor értem, hogy engem miért vette fel oda
-
Geripapa84
újonc
Üdv mindenkinek!
Még új vagyok itt.
Jelenleg iPhone 4s-t használok, de váltanék Samsungra, mert romlott az alma. .
Nos Samsung galay s3 vagy s3 LTE-ben gondolkozom.
Én akárhol nézem, az s3 LTE ben nem írják a specifikációnál , hogy 2 GB Ram van benne.Ti mit ajánlotok? Melyiket érdemes venni? Ja mégy annyi, hogy Németországban lesz nagyrészt használva.
Meg még az érdekelne, amit pár oldallal előbb beszéltetek. Mi az a Romolás?Köszi!
Fél kezű rolleresnek ne integess!
-
glaci
őstag
válasz Geripapa84 #2518 üzenetére
Az S3LTE -ben (SGH-I9305) biztos, hogy 2 GB a RAM és 4 magos a CPU! (Még akkor is, ha nem írják oda mindenhol.)
Ha nincs nagy külömbség az árban, akkor az LTE nyilván jobb vétel!
A ROM -olás egyszerűen mondva az a tevékenység, amikor a gyári operációs rendszert módosítod, vagy kicseréled egy módosított vagy nem gyári változatra.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz Geripapa84 #2520 üzenetére
Nincs mit!
Sok sikert az eladáshoz!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
adise
őstag
Mi nem kapunk 4.3at?
-
ESP23
senior tag
-
BigBlackDog
veterán
Jkay Deluxe Settings-et használ valaki? Ma megkaptam egy felugró ablakban, hogy nem sikerült hitelesítenie magát, így csak demo módban hajlandó működni (annak ellenére, hogy korábban megvásároltam a teljes verziót). PlayStore-ban kerestem, de nem találtam (XDA-n több helyen is írták, hogy le lett szedve talán néhány nappal ezelőtt). Mit lehetne tenni szerintetek?
-
félisten
-
BigBlackDog
veterán
válasz Plazmacucci #2525 üzenetére
Egyébként így Demo verzióban mennyivel tud kevesebbet? Közben megtaláltam playen is a saját alkalmazásaim között, csak éppenséggel nem kompatibilis már a készülékemmel. Ha megérteném, hogy miért...
-
Prien
addikt
válasz BigBlackDog #2524 üzenetére
Még S2-n használtam a Playen megvásárolt verziót, de egy idő után ott is inkompatibilis lett Aztán S 3 LTE-re meg nincs is gyári, odexed romra, csak deodexedre. Talán még az S 5-nél veszem valami hasznát ennek a Deluxe Settingsnek, előbb nem hiszem.
A kevés is több a semminél.
-
tzsolesz
nagyúr
-
fireman3
tag
-
sajby
senior tag
Van egy felesleges Spigen Curved fóliám,ha valakit érint.
-
Recon666
Közösségépítő
-
sajby
senior tag
Eladtam a szeretett készülékem.Nem tudom még mi lesz a következő.
Pro:
Tetszett,hogy normálisan üzemel,gyári állapotban használtam.4hónapig.
Kontra:
Néha nem tetszett,hogy kicsit nagy nekem a kijelzője.Illetve a gyár sokat tököl a frissitésekkel.[ Szerkesztve ]
-
Rem-X
senior tag
válasz Recon666 #2533 üzenetére
Na persze...
Nekem egyre inkább nem tetszik, hogy mennyire ki van hagyva mindenből az SIII LTE... Semmi sajtóközleményben nem látható szinte, a főzött romok nagyágyúi szarnak rá, holott gondolom nem lenne sokkal bonyolultabb rá fejleszteni és a hardver miatt esetleg tovább is használható lenne... de nem...
elkeserítő...
Azt sem értem hogy a mai napig miért nincs egy stable 10.2-es CM a telcsire... Minden kis biszambaszom telefonnal foglalkoznak a CM-esek is... erre meg magasról tesznek...
[ Szerkesztve ]
Try again, fail again, fail better!
-
Rem-X
senior tag
-
bancsi87
tag
-
glaci
őstag
válasz bancsi87 #2539 üzenetére
Azóta van már VD2 és ATL váltoazt is.
Érdemes nekünk ezek közül valamelyiket falrakni, vagy jobb, ha megvárjuk a saját Telekomos verziónkat?
(#2543) monstre:
Az utolsó kérdésed (-re a válasz) engem is érdekelne, nehogy aztán valami gond legyen!
[ Szerkesztve ]
-
bancsi87
tag
A DBT a hivatalos független német gyári rom.
Nekem is T függő telefonom van, de nem szeretem a gyári T-s romot, mert telerakják mindenféle szolgáltatói hülyeséggel, a DBT-t használom. Jelenleg is 4.1.2 DBT rom van a telefonomon.
Szerintem érdemes rátenni, viszont mindenképp EFS mentés, és Nandroid backup után (gari miatt)!
-
félisten
-
bancsi87
tag
válasz Plazmacucci #2546 üzenetére
Eszközállapotom módosított, és amúgy is szeretem a gépemen tudni azt, ami a telefonomon fut
-
félisten
-
törölt tag
Ezt a DBT ROM-ot hogyan lehet felrakni?
Nekem nem baj, ha gyalulja a telefont, viszont az előző telómnál elég volt a gépen elindítani a frissítést, viszont már nem emlékszem kellett-e root hozzá vagy valami hasonló dolog. -
bancsi87
tag
válasz Plazmacucci #2548 üzenetére
Lustaság fél egészség, én szabadnapos vagyok, így ráérek.
Közérdekű: A DBT 4.3 KNOX-ot tartalmaz, és nem lehet visszatérni 4.1.2-re (azaz nekem a repartos romnál FAILED üzenettel kilép)!! Mindenki csak saját felelősségre (egyelőre garivesztés terhe mellett) telepítse!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest