Új hozzászólás Aktív témák
-
FauAndrew
csendes tag
válasz #54715584 #3502 üzenetére
Akkor lehet, hogy csak a factory reset segít.
Volt fent DBT ROM, majd LUX-ra tértem át és factory reset után azonnal jót mutatott piszkálás nélkül.
Bár még megpróbálnék előtte (ha a beállítások megfelelőek) egy wipe cache-t a recoveryben.
Persze a tévedés joga fenntartva...[ Szerkesztve ]
-
csepeli1
csendes tag
Feltettem én is a 4.3-at. Szépen fel is rakta magának (nekem tetszik nagyon is ) Elindítottam download módba. és természetesen ott van benne a KNOX számláló láttam ebbe vagy másik fórumba hogy néha nem tiszta hogy van-e benne, de VAN!
Változások (lehet hogy hülyének fogtok nézni, de gyári 4.1.2-höz képest)
-bekapcsolom (ugyan úgy bejön T stb..) de a pin kódot amikor be kell írni akkor már olyan mintha le lenne zárva a teló (tehát nem az a szürke izé van hanem, a záróképernyő
-ikonok mások, nekem szebbek (dehát ízlések és pofonok)
-felrakott rakat T-s dolgot (most próbáltam ki, feladatkezelőbe most töröltem le a mobilvásárlást, gondolom akkor a többit is lehet gyomlálni )
-gyorsasággal baj nincs (eddig se volt) de ez mintha gyorsabb lenne (amikor elkezdem őrült módjára tekergetni a lapokat, pillanatra se gondolkodik)
-RAM nekem most 796mb-on áll törlök egyet 659-re ugrik le) amikor felraktam 1 gigán volt és 800-ra ugrott (20 perce sincs fenn a 4.3[ Szerkesztve ]
S3 LTE, napról napra jobban szeretem ;)
-
csepeli1
csendes tag
Még kisebb nyomkodás után, video lejátszó sokkal szebb lett,
-Galéria háááááát, ok. eltűnt a régi 1-2 mp mire elindulunk történet, de a régibe az állítás hogy spirál legyen rögtön ott volt, és nem is az a baj, de itt beállítom a spirálra, és akkor megtekerem kell neki idő mire betölti (tehát indításnál bitang gyors -rögtön- utána ha lejjebb tekerünk belegondolkozik.. lehet hogy még az elején vagyok
-A tárcsázó... hát amikor elsőre rámentem akkor épp úgy megvolt a kis hatásszünet, de kiléptem, RAM-ot is töröltem akkor viszont már nem volt semmi baj.S3 LTE, napról napra jobban szeretem ;)
-
csepeli1
csendes tag
válasz Koncipappa #3510 üzenetére
Nahh ezt 2 félekép lehet érteni, nahh én megfogom a számomra jobbik felét!
Utolsó rész utána kussolok, ígérem!
Szóval: ezt tudja valaki miért lehet?!
[link]S3 LTE, napról napra jobban szeretem ;)
-
LouiS22
veterán
válasz #54715584 #3467 üzenetére
Van egy jó app erre a Playben, de sajna nem ugrik be a neve. Az ikonja piros alapú. Contact manager, vagy valami ilyesmi, sajna tényleg nem emlékszem.
Ebben van olyan opció, hogy szépen megformázza országspecifikusan.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
SRS
tag
Sziasztok!
Dbt tol jobb a LUX megéri lecserélni , mi a különbség? -
piddy
csendes tag
Még mindig ezzel a fehér hátteres e-mail kliens témával foglalkozom a 4.3 frissítés után.
Itt megtudtam, hogy root joggal át lehet írni a színeket.
De a rootolás élesíti a KNOX-ot, ha jó értem.
Valaki próbálta már eltávolítani a KNOX-ot?
Itt írják, hogy mik a lehetséges megoldások...
Valakinek van tapasztalata?
-
félisten
Mi ez a ram törölgetés őrület? A ram azért van hogy legyen benne adat. Pláne ha a telefonnak két giga is van.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
freeknight
őstag
Szerintem is a KNOX kikerülésére a legjobb módszer a fagyasztása lenne, de az itt leírt megoldás csak magának az appnak a leállítására vonatkozik, ez a bootloadert nem érinti, márpedig a romolóknak az lenne a fontos.
Sajnos Chainfire is leírta már, hogy az eFuse védelem miatt megoldhatatlan feladat a számláló nullázása, úgyhogy ezt, akinek számít a garancia, mindenképp kerülje el!Viszont én úgy tudom, a rootolás már lehetséges a számláló ugrasztása nélkül is, a Kingo Roottal, de mielőtt nekiállnál, javaslom ennek érdeklődj utána az S4 fórumban, ott egy pár hónapja már van KNOX, biztos tapasztaltabbak ezügyben!
@Plazmacucci: +1! Azért van 2 giga ram, hogy használjam, nem fogok mindig arra várni, hogy betöltődjenek a programok!
-
csepeli1
csendes tag
válasz Plazmacucci #3518 üzenetére
Öööö az én részemről nem őrület, csak olvastam azt is hogy írták hogy zabál meg minden meg mindenhogy meg ha törik akkor sem jó, és amit olvastam hogy írtak megnéztem én is Egyfajta tisztázzuk a dolgot a saját kezünkbe lévővel. Remélem nem probléma, mondjuk úgyis én használom
-
pucz
senior tag
válasz freeknight #3449 üzenetére
A Knox nem egyenlő a Bootloader-el.
Más:
Köszi, én kihagyom a 4.3-at! Alcatelen is botrányos volt a verziószám ugrás. Majd ha esetleg valamikor ki jön a 4.4, majd azt (talán..).
Egyébként akinek nem frissül, annak eredeti állapotba kell tenni a készülékét. Egy kitörölt (nem tiltott!) gyári app, bármi bekavarhat (bootanim). Elbukik az ellenőrzőn, azt kapod is a puszit a csodálatos döglött droidtól.
-
freeknight
őstag
Igen, én is ezt írtam, amit a kolléga linkelt az a KNOX-nak a leállítására vonatkozik, de a bootloderben jelölt KNOX warranty void egészen más. Ha ezt nem lehet visszaállítani, talán fagyasztani vagy kikerülni sikerülhet. Bár én nem tervezek romolgatni, amíg ilyen jó a gyári rendszer (eddigi telefonjaim mindig könyörögtek egy CM-ért ), de reméljük meg lehet oldani, mert ez nem túl jó húzás a Samsung részéről.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
pucz
senior tag
válasz freeknight #3522 üzenetére
Úgy is kitalálnak rá valamit. Az előző számlálót is lehetett nullázni, és éltem is vele egyszer. De amúgy tojok bele, elég gari előtt eredetivé varázsolni. Ha meg be sem kapcsol, és az akumlátoros hibát kilőjük, tök mindegy, hogy mivan rajta. Alaplap csere, a Samu sem lát semmit sem.
Én is feltenném, ha a gyári hangzással, hangerővel meglennék elégedve. De röhej, amit fej/fülhallgatón produkál a telefon. Így sajna alap kellék a CWM, és az Acid Audio Engine.
-
csepeli1
csendes tag
válasz Plazmacucci #3523 üzenetére
Azért szoktam naponta 1-2x törölni mert lusta dög vagyok és a középső gombbal lépkedek ki... meg ha van hely meg ha nincs, megszokás hogy szíjja e az aksit (?) meg ugye a FÉÉÉÉÉÉSZBUUUK írja hogy ott az ember, és hiába mondom hogy nem voltam.. nem azt írta hogy voltál
Erre egy példát tudok (windózos) gépembe 4 giga ram volt, akkor evett 1et alapból, 5500 volt 4 giga okés vegyünk... vettem 8 giga van benne és 2 gigát eszik minnél több vann annál jobban terjeszkedik, ennél nem lehet ilyen?!
Am csoporttásam "sima"S3-át nézegettem, tök jó volt ugyan olyan mint ez egymás mellé téve és evett akkor 800 megát, de így semmi baja nem voltAm lenne pár kérdésem: miért van az hogy a lockscreenen szeret eltolódni vagy jobbra vagy balra az óra? (a múltkor raktam rá ilyen rajzolós feloldást, akkor meg az egész mindenség el volt csúszva)
-4.3-on hogy lehet lockscreenre kirakni appokat? az előbb egy képet beraktam ahol látszik hogy szürkület van ezeken a lehetőségeken
-ez nem kérdés, kijelentés: tök jó hogy a képekhez odaírja a dátumot amikor nézegetemS3 LTE, napról napra jobban szeretem ;)
-
félisten
-
bandi7802
csendes tag
Sziasztok. Pár hete rootoltam az s3 lte-t framaroottal, és jegeltem egy csomó felesleges progit, meg eltávolítottam az indítási dallamot (ami teljes hangerővel bombázza a hangszórót) . Most hogy láttam a 4.3 frissítést, töröltem a rootot, visszaállítottam a számlálót, és települt a 4.3. Eddig minden rendben, szerintem fürgébb lett egy kicsit a teló és több ramot eszik (még így is 1 giga alatt van, tehát van még szabad bőven). Az akksival szerintem ugyanúgy bánik, nem vettem észre hogy jobban merülne. Viszont azt nem tudom, hogy egy garis szervizen mit szólnának hozzá, hogy fagyasztva van a zene és a videolejátszó (nem is tudom kipróbálni hogy milyen lett az újabb verzió), nincs indítási dallam, és kiolvasztani sem tudom, mert nincs root. Szerintetek valahogy meg lehet oldani, hogy minden progi felolvadjon? (persze root nélkül) Vagy esetleg a factory reset megoldja ezt? Köszönöm a válaszokat
-
félisten
-
ESP23
senior tag
válasz Plazmacucci #3529 üzenetére
-
félisten
-
LouiS22
veterán
-
csepeli1
csendes tag
Tiéd: [link]
Enyém: [link]
Szerintem ugyan az v már estére ennyire nem látok mert mondom az a bajom hogy szürke, és hiába megyek rá nem csinál semmit :/Louis: hát, mondtam is hogy csak "érdekesség" nem vagyok programozó hogy értsem , meg ahány ember annyi szokás/felfogás
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Egyébként KNOX témában a tuti megoldást írják ám az xda-n: nem kell ráengedni az OTA-t, hanem valamelyik custom ROM-ot kell telepíteni. Ha nincs bootloader frissítés, nincs knox sem - viszont stock kernellel nem lesz wifi, úgyhogy oda meg kell a boeffla (ilyen idióta nevet hogy lehetett kitalálni). Ebből bármikor vissza lehet állni gyárira (hiszen bootloader nem módosult).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Shrike7973
senior tag
4.3-as frissítéssel érkezett új Android feature, amit eddig senki nem említett a fórumban, hogy de jó: appverify.
[ Szerkesztve ]
-
xcel2000
aktív tag
Hiii!SW UPDATE LIST
Itt van akit érdekel az összes Legfrisebbi SW verzió.! (Minden telefonhoz)
Hivatalos..... ( )[ Szerkesztve ]
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
xcel2000
aktív tag
válasz Shrike7973 #3545 üzenetére
Semmi extra nincs benne ez csak egy tablazat. A jelenlegi kint levo SW krol.
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
törölt tag
Nektek nem lett hangosabb a készülék?
Pár napja vettem észre, mintha hangosabban szólna, az értesítések és a hívások is.
És nem, nem állítódott el a hangbeállítás -
tzsolesz
nagyúr
válasz #54715584 #3547 üzenetére
Akkor nem én vagyok a hülye. Hangosabb a zenelejátszót hallgatva is, és szebben is szól, Teltebbek a basszusok, és a dinamika is jobb lett.
Teljesen véletlenül vettem észre, nem figyeltem. De egyből pofánvágott hogy jobban szól, még kollegám is megjegyezte hogy hangosabb, és szebben is szól a teló, pedig nem is mondtam neki semmit a frissítésről, és arról sem hogy nekem ez már feltűnt előtte.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Egy érdekes dolgot vettem észre ma.
Ugye, én még maradtam 4.1.2 gyári szoftveren, Framaroottal rootolva. Ránéztem az eszköz állapotára, azt írja ki: normál. Hmm, korábban módosítottat írt.
Download módban is csekkoltam, system status: official, minden gyári.Korábban ez is customot írt ki! Unroot nem volt. Ez így normális?[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
csepeli1
csendes tag
Estéről reggelre (éjféltől-fél 10ig) 2%-ot merült az akksi! semmi nem keltette fel, meg hasonlók ugyan az van rajta ami 4.1.2-n volt (se messenger se viber, se google nem ráncigálta, gondolom ez pozitívum )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest