- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz knyitogato #7549 üzenetére
Leszeded es recoverybol siman felteszed mintha sima cm lenne. A kernelek csak azert vannak ott, hogy tudd cserelgetni.
-
-
peterekee
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete már én is galaxy s2 tulajdonos lettem és én is már egy jó ideje nézegetem a fórumot Na szóval olyan problémám lenne hogy felraktam a 4.1.2-őt és rootoltam a telefon akkor egész jól bírta az akumlátor de tegnap előtt csináltam egy aksi kalibrálást a bettery calibrationnal és az óta elég gyenge az aku idő. Ezzel mit tudnék csinálni hogy újra jó legyen? Vagy esetleg csináljam meg még 1x hátha jó lesz utána? Előre is köszönöm a választ -
edgelaszlo
senior tag
yeeee, a mai nap termése 2 azaz kettő darab SoD....
teszem vissza a gyári T-s romot, vigyék vissza a francba.. addig fogom visszaküldeni amíg vmi nem történik....lenyelik, összetörik, elküldenek a 'csába, bmi...
HIBÁTLAN telefonom volt eddig, se beégés (tegnap csináltam LCD tesztet, most sincs) se SoD, se megmagyarázhatatlan paranormális jelenségek, mindegy mi volt rajta, gyári netán főzött ROM, egy garis szerviz, azóta kapufa....tele a faxom ezzel a retekkel, ráadásul a családban átvette volna vki tőlem, így most akkor hogyan adjam oda?![ Szerkesztve ]
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
knyitogato
őstag
válasz vitezlejszlo #7554 üzenetére
Így csináltam, wipeokkal, mégis laggolt. Pedig de jó lenne nyers droidot használni.
-
csabám
addikt
válasz Weeman1 #7555 üzenetére
Tudom, azért kérdeztem Igazából ez a fő ok, hogy nem szeretem az ilyen dpit állítgatott romokat, de annyira tetszik.
bAtt001: Mivel állítod vissza a normál értékre, ha kérdezhetem?!
etooo: Mindjárt ki is próbálom. Köszönöm/köszönjük!
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
kungzi
veterán
ezzel is lehet akár
-
Redplee
senior tag
ennyi problémát... minek moddolni a telefonokat?
én sosem nyúltam hozzá, és 1.5 év alatt semmi gond...
itt meg mindenkinek xar, lefagy, hálózatot dob, beég.. etc...Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
bAtt001
addikt
igen, ez vagyok én am nem rossz rom, de aopk-hoz rendezetlen a beállítások része, ez nem tetszett meg a lockscreen ikont nem tudom megszokni soha ezért nem marad fent sokáig. most is felraktam már a vanilla rootbox nevűt, szép aokp alaja van. de bújtam a fórumot és látom hogy lesz valami meglepetés aokp fronton, netán jönne a hivatalos új build?
látom itt is van rezidens gfpeti
-
CM 10.1 NIGHTLY alatt egy 01.21-it update után (és bármely régi ROM-ot teszem vissza), nem jön fel a SIM Card feloldó ablaka.
Mit tudok tenni?
:-( -
porse
őstag
válasz Oldman2 #7573 üzenetére
Imei megvan? Repülőgép üzemmód be/ki?
(#7572) bAtt001
Több is, de hamar tovaszállnak ..
cm10 el tök jól elvagyok, a többiek véleménye ellenére is, csak az android os ne pofátlankodna. S valaki kérdezte mire tette akinek jó - lpy re. de nekem 20130112 van.[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
-
zoleeno1
veterán
válasz Redplee #7570 üzenetére
Mondjuk azért, mert szeretnénk a legtöbbet kihozni belőle, saját képünkre szabni, stb? Nem pedig ülni rajta, ha már egyszer ilyen lehetőségek vannak (mivel az egyik legjobban moddolható teló), mint nagyanyám a mamafónon...
(#7576) Oldman2: banális dolog tudom, de ugye sim ki-be megvolt?
Nekem akkor csinált ilyet, amikor GETril-el módosítottam a RIL-t, arra amit ajánlott a baseband-hez, de gondolom te nem használtad most...Honor Magic5 Pro
-
busman
veterán
[Resurrection Remix v3.1.3]
Próbálta már valaki?I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
-
csabám
addikt
Korai még nyilatkozni érdemben róla. De első blikkre nem rossz, bár a chrome hsz. gyártás közben kifagy. Egyedül ez a dpi b@ssza a csőröm, ugyanis nagyon szívesen használnám, de kicsit zavar, hogy elvannak csúszva egy - két helyen a dolgok pl. az ubuntu live wall "nem működik" (működik, de a lényegi részt - az órát - nem jeleníti meg állított dpivel).
Szóval nem tudom. . . egyelőre talán marad, vagy cm10. Legjobban ennek örülnék, ha elkészülne!„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
-
Takika14
aktív tag
Üdv Urak!
Feltettem Odin-al ezt a kernelt CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5 hogy felrakok valami főzött romot.
Viszont valamit nem jól csináltam mert a TitaniumBackUp nem látta a root jogot.
Darabig szórakoztam vele majd úgy döntöttem, hogy visszateszem a gyári Kernelt, ezt: I9100XWLP7_I9100XXLPS_I9100TMHLP2_HOME.tar.md5
A művelet közben az Odin fail-t írt és megfagyott a telefon is.
Kivettem az aksit mivel semmire sem reagált és bekapcsoltam, akkor a firmware telepítés megszakadására hivatkozva nem indult el.
Gondoltam visszarakom a rootolt kernelt, le is futtatta viszont akkor meg a boot képnél állt meg és nem bootolt be, kb 15 percet vártam.
Próbáltam régebb/újabb Odin-al feltenni ezt is és azt is de semmi.
Szóval most itt vagyok és egy kis segítséget szeretnék kérni mert így egyértelműen nem maradhat.
-
widi
tag
JB hírek: samsung-updates.com
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
-
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
Dongatto01
tag
valaki avasson már be hogy ez a házhoz jöveteles szerviz hogy működik??regisztrálnom kell a telómat a samsung oldalán??(egyébként a t-nél vettem a telót)
[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz Dongatto01 #7594 üzenetére
Igen, regisztrálod, és a hibát is nekik kell jelezni. Szolgáltató függő és független, Samsung garanciásokra vonatkozik.
-
Fuji82
tag
Sziasztok!
Nem reklám és dicsekvés, csak tapasztalat megosztás.
Első feltöltés utáni tapasztalat, hogy a gyári 2000 mAh-ás akksival 4 nap 8 óra 29 percet bír a teló és még 16 %-on van. Igaz kevés netezéssel, és a beszélgetés sem volt túl sok rajta de az 1650-es akksivel így is alig bírt többet mint 1,5 nap.
De most felteszem töltőre mert napközben kell majd.Ennyit szerettem volna csak. Örülök. Pont.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest