- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadeH
csendes tag
Resurrection rom mellé jó lenne a dori kernel? Ha igen melyik?
Nope.Nope.Nope
-
bajusz15
senior tag
Na találtam egy fasza romot, xperia z rom, 4.2.2, akkumulátor időben szerintem jobb lesz mint ami volt a 4.4.2-es Pac-man+106-os dorival, így szemre jóval lassabban csökken a %. Egy dolog viszont nincs benne, az xperia zárképernyő Én már tegnap óta keresem, de semmi, valaki használt már ilyen lockscreen-t? ( az a redőny-szerű kinyitós módszer )
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Jelenleg slimkat romon van, de nem vagyok meg elegedve, vagy a telom megy tonkre, neha napjan nem latja a 32 GB kartyamat, fagy ki neha, csak a sajat romban levo csengohangokat tudom be allitani, annak ellenere, hogy a belso sd-re is at masoltam a sajatjaimat. Azon gondolkodom, hogy vissza ternek a stok alapu romra, meg mindeg a neatromot ajaljatok? Koszi szepen
-
siskad
őstag
Sziasztok! Vettem az s2-m höz egy 3500 mAh-rs akksit. Ahogy letettem a telefont, 88 százalékon volt. Egy fél órával késöbb meg 90 százalék pedig nem is töltöttem rajta. Ha visszateszem majd a rendes akksit, akkor az nem lesz ilyen?
-
Jumbozorz
senior tag
Miért van az, hogy a kikapcsoló gombomra nem reagál a telefon?(feloldási funkció) csak a home gombra?Pontosabban valamikor reagál valamikor nem, viszont a home gombra mindig felébred a telefon.
Kernel vagy ROM bug?
Köszi,
Ádám
[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
válasz siskad #39158 üzenetére
Az komoly, milyen vastag lett tőle a teló? Én csak egy 2000mah-es akksiban gondolkodok, alig lesz tőle vastagabb a teló - igaz, alig lesz több az üzemidő is - de 9k-t nem tudom, hogy megér-e
Nekem rendes akksival ilyen "töltés töltés nélkül" dolog szokott lenni, bár én romolom mostanában agyba-főbe, ilyen 50%-okat esik egy újraindítás után, aztán szépen elkezd visszatölteni. Ha most vetted, akkor szerintem adj még pár napot neki, hátha "beáll". Ha töltöd, próbáld úgy, hogy 100% töltöttségnél ne húzd le egyből, hagyd még rajta egy kicsit.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Just_Reboot #39145 üzenetére
Sziasztok,
feltettem a modemet recoveryből, de azóta nem tudok hívni....van tererom meg minden de nem csöng ki a telefonom...miért van ez?
-
bajusz15
senior tag
válasz acerola #39167 üzenetére
Parancsolj
Ha meg vírust jelez mint nekem legutóbb, akkor megpróbálom a gépemen lévő 106-ost feldobni és azt belinkelem -
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Recovery-ből kilehet kapcsolni a fejlesztői üzemmódot? Véletlen bekapcsoltam ott valamit (vmi képarányt állíthattam vagy mit) és magától újraindult, de folyton csak újraindulgat.. Szóval az a kérdésem, hogy megúszhatom valahogy ezt adatvesztés nélkül? Wipe cache, dalvik cache nem segít..
MIUI v5 CM10.1 alapú ROM van a telón + dorimanx kernel.
[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
válasz mAtThEw0319 #39175 üzenetére
Format/system és miui romot flasheld újra, reméljük ez helyre hozza.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz logarithm #39176 üzenetére
Rendben. Egy gyors kérdés még.
Tudom, hogy dorimanx kernel alól nem akar telepíteni MIUI-t (már próbáltam) ezért felraktam az Apolo-t és úgy flasheltem újra. Kernel Wipe volt persze. Na már most annyi a kérdésem, hogy miután felraktam a MIUI-t kell egy újra indítás a recoveryból vagy maradhatok itt és egyből fel a dorimanx kernel? -
logarithm
őstag
válasz mAtThEw0319 #39177 üzenetére
Mehet a kernel egyből.
-
logarithm
őstag
válasz mAtThEw0319 #39179 üzenetére
Sajnos nem tudom, ilyennel még nem volt dolgom.
-
Just_Reboot
addikt
válasz mAtThEw0319 #39181 üzenetére
Próbáld meg elindítani safe módban.Én is igy jártam valamelyik nap. Safe módba úgy tudsz belépni hogy bekapcskláskor a hangerőgombot lenyomod.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz Just_Reboot #39182 üzenetére
Sajnos ez se működik.. :S
-
xcds
őstag
Kicseréltettem ma az akksit, mivel kb 1 óra kijelzőidőt bírt, amit már azért keveseltem. Meg akartam nézni az új akksi gyártási idejét, nehogy vmi 3 éves legyen és nem volt rajta. A szervizes srác is csak nézett. Szerinte eredeti akksit hozott, de akkor miért nem volt rajta dátum
-
bajusz15
senior tag
Volt már valakinek olyan problémája, hogy a telót felteszi töltőre, tölt kb 5 másodpercig aztán kiírja, hogy nem töltődik pedig a töltő rajta van és a telefonhoz hozzányúlva sem volt?
Ugyanis téglásítottam a telót, amit nem értek hogy sikerült, ugyanis az a rom, ami már volt egyszer rajta, most mégegyszer felkerült, de a galaxy s2 - i9100 feliratnál megállt, szóval CWM-re se tudtam behozni, így odin lett a vége. Ott sikerült visszahozni, de amint írtam, a teló azóta nem tölt és 1%-kal áll. Hazavágtam a telót? -
Antilhu
tag
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata SG S2-es telefonon a play-en keresztül leszedhető CM installerrel? Mennyire felhasználó barát vagy mennyire kell érteni a telók lelkéhez hogy azzal feltegyem a CM romot? Gondot jelent-e hogy a telefonon már most is custom rom van?
Előre is köszi!
-
bajusz15
senior tag
válasz acerola #39187 üzenetére
Közben update:
A telón volt egy philz kernel 4.1.2-höz, azt feltettem, kikapcs, akksi ki-be, aztán azzal valahogy sikerült töltésre bírni és még a CWM-ba is be tudtam lépni, wizzedkat 2.6-ot tettem fel, ez marad amíg nem lesz valami baja, én már nem nyúlok hozzá inkább![ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Megéri a bumpszli forma ezt a minimálisan több üzemidőt? Vagy hogy használtad? Nekem normál használattal, 2000es gyári akkuval 50%-os töltöttségnél 2,5 óra kijelzőidőm szokott lenni. Persze lehet, hogy te 1-2 órát telefonáltál is vele (amiben az s2 elég gyenge, mivel gyorsan merül közben).
Más:
Ezt próbálta valaki? [link]
Én feltolom egy kis időre (amíg nem lesz official 4.4.2-es cm).[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
válasz Burt1793 #39197 üzenetére
Én délelőtt tettem fel, meglátjuk ebbe visszajön-e a hiba, hogy fogja magát és alkalmazások kilövésekor a kezdőlap-felület eltűnik, csak a menügomb marad meg és alkalmazásokat se rakhatok ki a főképernyőre.
Eddig semmi gond vele, egyedül az órát nem szeretem, ha a jobb felső sarokban van, de én ezért nem fogok 242356 engedélyt adni az xposednek-xblasternek, hogy középen legyen az órám
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest