- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
Muszáj kiadnom magamból, hogy végre megjött ugye a frissítés Omega v24 formájában és bár még csak pár napja raktam fel, mert nem volt időm és egyebek, de mióta fent van újra ugyanaz az érzés fog el, mégpedig, hogy k.k.rtjó lett. Ennyi.
Előtte WanamLite volt, amivel nem volt kül. bajom, az előtt ROMs4 meg Neat is, de vitathatatlanul a' zOmega viszi nálam a prímet, most épp Apolo kernel-lel párosítottam és jól elvannak.
Remélem nem ül megint félévet a csapat a frissítésén. Bár kezdek totál rájönni, hogy ha van egy jó ROM akkor nem kell folyton buzerálni és jobbat keresni. Csak felesleges időpazarlás az egész. Max a kernelt frissíteni, oszt jónapot. -
D-Phrag
senior tag
Picit szubjektíven írtam, tehát nem mondom, hogy jobb (bár nekem jobban bejön). Nincs értelme keresni a különbségeket. Egyszerűen csak használod és minden olyan, amilyennek lennie kell egy jó rendszer működésében. Részemről erősen ajánlott plecsnit kap.
Igen Full Wipe is van ha úgy szeretnéd. Az Aroma Installer nagyon jól van megcsinálva és teljesen testreszabható a telepítés menete (pl. mik települjenek). Sőt, már nem tapasztaltam Bootloop-ot sem első indításnál.
Amúgy én minden új rsz. telepítése előtt ráküldöm a GS2ROMNuke-ot. Forrás: Link[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
válasz belavagyokbp #28512 üzenetére
Ezt tudom de lehet én vagyok a vak, de nem találom az oldalon a letöltési linket
We live in a simulated world...
-
belavagyokbp
aktív tag
-
ntomi0730
senior tag
válasz rootkiller #28495 üzenetére
Biztos nem! Az S2 és az S3 mininél is az utolsó a 4.2 lesz.
-
daniele
aktív tag
4.2.2-vel fogják befejezni, e szerint: http://www.sammobile.com/2013/03/18/galaxy-s-ii-galaxy-note-to-get-android-4-2-2-android-5-0-for-the-galaxy-s-iii-galaxy-note-ii/
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a betűszint a kezdőoldalon az ikonok alatt, vagy a rendszerbe meg lehet változtatni?
-
Gloob
addikt
válasz daniele #28525 üzenetére
Igen, e szerint a márciusi cikk szerint. Azóta bejelentették, hogy a Note 2 nem kap 4.2.2-őt mert nem adják ki. Helyette majd valamikor ősszel jön a 4.3 rá. Gondolod, hogy az SII-re ki fogják adni? Legyen igazad azt kívánom. Nekem is SII-m van, és az is marad egy darabig, úgyhogy nekem is jó lenne.
Samsung Galaxy A52S
-
beast27
senior tag
Így is elég komoly support van az s2 mögött, nem tudom mit problémáztok elvégre egy két éves telefonról van szó ha meg valakinek az a mániája hogy a lehető legfrissebb droid legyen a telefonján az dobjon fel egy cm-et és probléma megoldva vagy vegyen egy nexus-t és akkor egy darabig nem kell ezen problémázni
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
Shyciii
veterán
Van valakinek tapasztalata, vagy próbálta már az Anker féle akkumulátort 1900mAh-osat?
-
degec
senior tag
..erőssen szemezek a s4 mini -vel... DOBJÁTOK A KÖVEKET RÁM gyerünk !! az legalább már 4.1.2
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Hálózati töltő: ETAOU80E,ETAAOU81E.Mi a kettő közt a különbség a számozáson kívül? Mind a kettőt i9100-hoz írják.
-
bpmcwap
senior tag
jaj de jo, akkor nem vagyok egyedül...
Semmi bajom az S2ömmel de szegény elég öreg már, toldozgatom foltozgatom, 4-5ször cseréltem benne kamerát, volt usblap csere, most bekapcsgomb, ugyan vigyázok a telora mert még azt sem mondanám h zsebkopott, mert szilikon tokban van és cserélgetem 3-5havonta a fóliát a kijelzőn, szóval vigyázok rá, de ezekkel az uj szoftokkal kicsit mintha vergődne, pedig nagyon stabil a tőletek kapott JBrommal. Szóval jó jó, de haladni kellene a korral... 5colos plazmatévét nem hordanék a zsebembe, mert azzal telozni már tök ciki szvsz.... nem vagyok én plázamajom... három gyerekes apuka vagyok.... meglett férfi ember, nem csinálnék magamból bohócot.... de nem sok választásom van ha uj telot akarok venni..... ez az S4 meg viszont elég jónak tűnik....[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
imi0424
senior tag
az miért van hogy a cm10.1 et nem tudom pc hez csatlakoztatni?
driver hiba? vagy mi? -
imi0424
senior tag
dezt nem engedi
-
wdx
őstag
válasz ntomi0730 #28544 üzenetére
na, nekem most nem jött elő a vizuális beállítások egy programon belül... mindegy is. kérdés: hol szeretnél színt változtatni? Mert a kezdőképernyőn lehet, illetve a statusbar-on, a többi helyen nehézkesebb. a kezdőképernyőn kizárólag launcherrel lehet, hiszen az jelenít meg mindent ami ott van. semmi köze a rendszer beállításaihoz. a statusbar-on egy másik programmal lehet (root kell). máshol, pl sms-ek, stb... ott szintén az azt kezelő programban. miui-ban ezek relatíve egyszerűek, mert az egész témázható...de itt se könnyű.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs