- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mogcaa
aktív tag
cserélj valakivel akut akinek egy évnél fiatalabb a teloja
[ Szerkesztve ]
-
-
saril
senior tag
segítsetek, adott egy független s2 aminek semmi baja 7 hónapos de nincs meg a garancia papírja de lenne helyette egy fehér s3 mini 2 év garival ami 1 hetes vodás de függetlenítenék nekem gari elvesztés nélkül?! (elvileg) és így cserélném 1:1 be megéri cserélni avagy sem?!
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
oba
addikt
nyakamat rá hogy előfizetésre lett véve az az s3 mini és van még rá hűségidő bőven tekintve, hogy még 2 év garancia van rá
ha nem fizetik a számlát hosszabb ideig akkor letilthatják a telefont... én ilyenbe nem mennék bele, még akkor sem ha szerződést írtok amiben garantálja, hogy fizeti a számlát mindig és nem fogják letiltani a telefont
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
saril
senior tag
köszönöm hogy megerősítettetek ebben a döntésben, ja és a gyors válaszokat
mod: marad ez a jól bevált masina!
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
GazRic
senior tag
Ez a helyszini javítás hány napos átfutással mükődik? (tapasztalotok alapján)
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
C.Brigante
veterán
válasz GrooveHero #22941 üzenetére
beszarás, mondom benézek 1000 év után az s2 topikba, erre mindjárt az utolsó oldalon visszaköszön a pittel rotolás mi lehet verda mesterrel.... vagy R2 volt, már nem is tudom
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Weeman1
veterán
válasz C.Brigante #22967 üzenetére
R2 távozott a PH-ról,szuperverda szintén.
De egyik sem önszántából.Xiaomi 11T Pro
-
ImI87
őstag
Megint belenéztem a topikba.
Két hete már nagyban várta mindenki a hivatalos magyar JB romot, most meg azt írjátok mégsem lesz.
Most akkor mi az igazság ? Tényleg nem lesz, vagy csak lassan csinálják meg a magyar verziót ?Amúgy amiket ti felpakoltok JB rom-okat, azok angol nyelvűek, vagy lehet azokat is "magyarítani" ?
-
saril
senior tag
előzmény szóval a telefon "ajándék" vagy mi a szösz mert kiemelt vodás a csávó így nem terheli előfizetés meg ilyenek az s3 mini-t, így is azt mondjátok hogy nem éri meg a cserét? (mert közbe rákérdeztem erre az előfizetős dologra tőle)
-
tresh
veterán
JB van mindenhol már csak kb nálunk nincs meg tajgetoszon ha nagyon égető felrakod valamelyiket amibe van magyar nyelv azt csók De szerintem ha így haladunk mi már rögtön a 4.2-öt kapjuk meg év végén
saril: stock Jb-n kívül mit tud felmutatni az s2 vel szembe? S2 erősebb hw- jobb kamera, fényérzékelő hiányzik a miniből..kijelző se rgb-s és így tovább én tuti nem adnám érte az s2ömet
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Miért ilyen nagy gond, ha beég? Ez az S2 még nem égett be nekem, pedig sajnos a neatrom automata fényereje nem takarékoskodik, elég nagy fényerőre rakja. Sajnos nem találtam rá opciót, hogy mint az S3-nál, autómatán beül állíthassam a fényerőt. GSAM Battery szerint az 5 fényerőszint közül a 4edik legnagyobbon van a legtöbbször és ezen kívül a legfényesebben van.
Igaz, mindig szépen látszódik a kijelző, de többet fogyaszt és nagyobb az esély rá, hogy 2 év után beég.
Van valami mód, hogy lejjebb vegyem a fényerőt, de autómata maradjon? (ICS-nél volt )
Illetve ma neteztem fél órát, 100%-ról 96-ra merült le, wifivel, legkisebb fényerőn. Ami elég szép...[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz Burt1793 #22980 üzenetére
nekem nem gond engem ez sose érdekelt csak vannak akik nap mint nap gondlom 5x megnézik a lcd tesztet ne hogy beégjen, én annak ellenére hogy az s2 nincs beégve úgy vagyok vele hogy egy nem zavar. sgsm is be van már égve nagy kaland alig látszik oda adtam fateromnak ő észre se vette. Szerintem ez a legkevesebb de valakinek ez fő érv ezért írtam hogy nézze meg ha rendbe van akkor s2 legyen..ha meg be van égve úgy is alkudnék ezerrel rá
-
D-Phrag
senior tag
válasz Burt1793 #22980 üzenetére
Próbáld meg a ScreenFilter nevű appot. Én speciel este használom a teljesen letolt fényerőhöz pluszba, azaz minuszba.
Biztos vannak még hasonló appok, de nekem ez bevált és ez kb. annyit tesz, hogy "szűri" egy adott százalékkal a fény erejét! -
Burt1793
veterán
Én is odaadtam egy Galaxy W-t az egyik ismerősömnek, nem kellett, másodteló volt. Be volt égve a kijelzője, pedig az sima tft volt.
Ráadásul az már kicsit durvábban be volt égve, pl a kezdőképernyőn lévő Opera ikon mindig látszódott, engem nem zavart, akinek adtam észre se vette. S2-nél furcsa módon nincs semmi.(#22982) D-Phrag: Köszi, de ez nem az igazi, nekem olyan kéne, ami a fényszenzort használja, automatán állítja a fényerőt, de én tudom állítani, hogy az automatán belül mikor milyen szinten legyen a fényerőn. Mint az S3-on lévő stock JB-n...
-
tresh
veterán
és a személyes találkozóból kiderül hogy tényleg ajándékba kapta mert azt mondja?
végül is te tudod... de logikusan ha megvizsgálod a túloldalról is a dolgot rájössz hogy valami nem okés..legalább is szerintem..röviden van egy vadi új s3 mini-d garis majd cseréled egy régebbi nem új használt nem garis s2 re ? Neki ebbe hol a biznisz? Nem garis s2 ha szép állapot max 50k s3mini ha függő is min 70k-t ér..bukik rajta 20k-t ? Az meg hogy a vodafontól ajándékba kapta hát nem tudom hány előfizető kapott a vodafontól ajándékba készüléket barátom lassan mióta bent van a vodafone náluk van egy köszönömnél többet nem igen kapott pedig nem havi 10k a számlája...
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
hát akkor elmegyek vele gsm-boltba és beszámoltatom nekem úgyis a lecsó kell lefelé nem fejlődöm akkor inkább veszek újonnan független s3-at 110ért 2 év garival (hiába nem tetszik)
-
rootkiller
őstag
Epp egy 5V 350mA nokia toltovel plusz microusb atalakitoval "toltom" mikozben nyomkodom. Ez arra se eleg hogy szinten tartsa a telefont, toltore rakva is merul...
Artengo TR 990 Pro
-
Burt1793
veterán
Tudom már mi a baj, a fényérzékelő nem túl precíz, van 1 lux, 10 lux, 100 lux, 1000 lux, 10000 lux és 30000 lux, amit mérni tud, köztes állapot nincs... Így, ha beállítok egy értéket 100 luxhoz, akkor az 1000 luxig azzal a fényerővel világít, ami 900 luxnál már kevés, így a 100 luxhoz tartozó értéket feljebb kell állítani, ami azt eredményezi, hogy 100 luxnál meg erős a fényerő.
Kéne finomabb beállítás, vannak még beállítási lehetőségek, amikből nem értek semmit, lehet, hogy csak én vagyok béna ehhez? -
cochy
tag
Sziasztok,
mostanában ha hívást indítok, akkor a gombnyomástól a tényleges hívás megkezdéséig eltelik vagy 20-30 másodperc. Elég idegesítő. Meg ha küld valaki egy sms-t, akkor azt kb 5-6-szor kapom meg, kb 10 perces időközönként.
Tudtok erre valamit mondani? Régi Turkbey ROM van rajta kb 1 éve, azóta semmi gondom nem volt vele.
Elsősorban megoldani akarnám a gondot, nem resetelni meg újra rakni.
Köszönöm. -
SsPL711
őstag
-
SsPL711
őstag
Ha ez a rom JB alapú, akkor szerintem van olyan opció az sms-eknél, hogy ameddig nem olvasott az üzenet, előre beállított időközönként emlékeztet rá, pl.: egyszer, 2 vagy 10 percenként. Nálam Gyári 4.1.2-es Androidon van ilyen opció.
A hívás megkezdése szerintem nekem is van vagy 10-15 sec. Mostanában nem hívtam róla.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok Srácok!
Valamiért ma a szokásosnál is jobban merül a telóm.
Fent van rajta a BetterBatteryStats, de nekem kicsit kesze-kusza az az információhalmaz, amit rám zúdít...
Kérnék tőletek egy kis segítséget az értelmezéséhez!A Kernel Wakelock-nál Unplugged Current beállítások mellet az alábbiak viszik a prímet:
PowerManagerService (ez meg is van kérdőjelezve a program által), deleted_wake_locks (e mellet is kérdőjel van), l2_hsic , multipdp (szintén kérdőjeles), secril_fd-interface
A Partial Wakelock-nál Unplugged Current beállítások mellet az alábbiak viszik a prímet:
NetworkLocatoionLocator, AudioOut_2, SignalCollector.ScannerThread, SignalCollector.Scanner, NetworkLocationLocator, Audioln_3B8
Az Alarms-nál Unplugged Current beállítások mellet az alábbiak viszik a prímet:
com.google.android.apps.maps (968 wakeups !!! ), android (188 wakeups)
A Process-nál Unplugged Current beállítások mellet az alábbiak viszik a prímet:
mediaserver, *wakelock*, *wakelock*, mmcqd/0, surfaceflionger
Reggel 6:30-kor 100%-val vettem le a töltőről, most 26%-on állok, volt kb egy 15 perces videó amit készítettem, megvágtam, meg reggel frissítettem két app-ot a gp-n, volt 3-4 rövidebb hívásom, kb 10 beérkezett email és ennyi. Nem neteztem, facebookoztam egyáltalán. A wifi bekapcsolva volt, most kapcsoltam ki, mobilnet kb 9-től megy.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6