- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hr2
őstag
válasz GrooveHero #21448 üzenetére
Ez az amit linkeltem, ami neked nem lett jó valami miatt, szerintem azért mert már előtte volt fent, vagy kitudja.
A playen ha jól emlékszem már láttam S4 lockscreen-t is.
CM10-est nem vágom.[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
válasz GrooveHero #21430 üzenetére
Ez az s4 időjárás widget amit feltettél csak deodexed romra jó? vagy sima stock JB-re is?
We live in a simulated world...
-
GrooveHero
addikt
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Flyme
senior tag
2 nap alatt hogy sikerült 500 hsz.? Kijött a magyar JB?
-
hr2
őstag
válasz GrooveHero #21460 üzenetére
XDA-n nézelődj hátha lesz valami változat belőle ami jó stock ROM-ra is.
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
Szerintetek érdemes használtan venni 2000-es aksit? Vagy inkább újonnan? Szilikontok rámegy még a picit nagyobb méret miatt?
-
killmix
tag
B@szki! Kell nekem romolgatni éjjel... Gondoltam ha nem megy fel egyik kernel se (mert próbáltam dorimanx-ot is), hátha segít egy kernelwipe script. Hát nem elnézem és a GS2ROMNUKE/Wipe-ot tolom fel?!
Most húzhatom újra...Dejó[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
Hú srácok, állati ez a teló !!!
Éjszaka nyüstöltem, hihetetlen milyen pörgős, gyors, nem akad, mindent egyből csinál.
Annak idején a Wave2 is majd nem csúcsteló volt, de ez 6x kenterbe veri. Nem nagyon ismerem az androidos konkurenciát, de így elsőre nagyon örülök neki. Örülök, hogy 80K-ért vadiúj, (2 év magyar garival) a milyen okostelefont vegyek topikban ezt ajánlották.
Majd a hétvégén még jövök kérdésekkel, persze igyekszem a keresőt használni.
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
Elsőként a navigáció, ami benne van gyárilag jól használható? Navigál rendesen hanggal is? A beállítások között alig találtam valami állítanivalót, kicsit fura.
A Play-en keresztül lehet rá venni pl igo-t vagy más profi navigációt ? Mit ajánlotok ?
-
kungzi
veterán
-
logarithm
őstag
Juhhuu "Official MIUI V5 for Samsung Galaxy S II I9100 will be released for public today!"
forrás -
sbalu1
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki napelemes töltőt az S2-őhöz?Érdemes ilyenre beruházni? -
sbalu1
senior tag
válasz Weeman1 #21485 üzenetére
Kifejtenéd, hogy miért nem?Többféle kapacitású kapható, egy 1000 mA/h-ás olyan 8000 Ft.- körüli áron, a napcellák li-ion akksit töltenek, ami, többféle csatin keresztűl tölthet mobil eszközt.Ez az akkumlátor usb-én keresztűl is feltölthető.Alternatívaként lenne az asztali töltő gyári akkumlátorral 6000 ezerért, csak sokkal kevésbé praktikus a használata, mivel minden cserénél ki kell venni a telót a tokból és a hátlapot is bontani kell.A krómozott keret előbb-utóbb tuti, hogy megsérűl.Ha a napcellák hosszú távon is megbizhatóak, akkor számomra sokkal szimpatikusabb ez a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Olvasgatom a topikot, nézem miket műveltek ezért gondoltam én is kipróbálom ezt az időjárás widget-et. Letöltöttem az összeset szerintem amik itt voltak linkelve, de még csak véletlen sem lett átlátszó. Eddig totál nem izgatott a dolog, de tudjátok, hogy van ilyenkor, most már csak azért is meg akarja csinálni az ember.
Szóval valami ötlet?
-
tresh
veterán
válasz antikomcsi #21489 üzenetére
Jó lenne tudni melyiket mire hogy raktad fel..úgy könnyeben tudunk segíteni
-
-
tresh
veterán
válasz antikomcsi #21492 üzenetére
Hát ha egymás után toltad fel ugyan arra a rendszere az nem igen jó...simán bekavarhat és akkor lehet ez hogy nem olyan átlátszó mit amilyennek te szeretnéd.. másik opció meg a beállítás
[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
Amit linkeltem az működik mert ugye screenshot-ot is linkeltem.
Mikor kiteszed a widget-et még nem átlátszó, de ha beállítod a várost egyből az lesz. -
Van egy külön átlátszó módosított verzió, most ezt is feltoltam, így már működnek a widgetek, ahogy láttam Nálatok.
Köszönöm!
Csendben várom a következő okosságot.
-
tresh
veterán
válasz antikomcsi #21496 üzenetére
Tegyél rá linuxot
-
-
AlmaZoli
tag
Ez már volt? A végén van transparent
"Korán keltem, hol az arany?"
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest