- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Csak érdekesség:
Amikor megjelent az LSS verzió, aznap felraktam, SPeedmod kernellel, Odinnal. Jó volt a wifi alvás, tehát kikapcsolta x perc múlva.
Full format, wipe anyámkínja stb, felraktam a stock LSS de odexeltet, ugyanazzal a speedmod kernellel, és nem kapcsol ki a wifi.
Ki érti ezt?
Azért bosszantó, mert így ha nincs töltőn, majdnem 30%ot esik éjjel a wifi miatt![ Szerkesztve ]
havri
-
D-Phrag
senior tag
Sikerült valakinek szerviz IMEI-t visszaállítani eredetire gyári hivatalos ROM (GB vagy ICS) visszarakásával? (Feltételezve, hogy nincs megfelelő EFS mentés és a .nv_data.bak átírásos XDA-s trükk sem akar segíteni.)
-
kekkola
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudom levenni a kamera zárhangját? Gyári független gyári ICS .Köszi a választ előre is
Üdv[ Szerkesztve ]
O+8T
-
KisApám
addikt
válasz mira72 #20913 üzenetére
Ezzel Group Ringtones próbáltam már.
SEMMI változás...[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
logarithm
őstag
Tesztelgetős kedvemben vagyok, ezért szerettem volna a stock xwlss deodexed rom alá ink effectet + ripple effectet, 4way reboot-ot,back to kill-t. Ja meg tesztelgetem a jeboo kernel + cpu adjuster dolgot
Találtam egy működő megoldást dropboxomra fellőttem a dolgokat.
1. lépés: cwm-ed legyen
1.1. lépés : backup backup, ha csak nem tiszta rendszered van és nincsen belakva akkor mind1, max újra húzod a romot formatok után.
2. lépés: install így sorba: ripple effect -> ink-ParsLand-jb-9100-xxlsj -> patch-> LSJ_Torch_InkEffect_SkipSong_BackToKill_4Way
**(ha valami nem lenne tuti, akkor csak a ripple+lsj torch... dolgot rakd)**Ezek után reboot, nálam működik minden hibátlanul, bármilyen tintát választok szépen muzsikál
Majd root exp./system/app-ban törlöm a felesleges "samu" dolgokat és kész a Loga rom[ Szerkesztve ]
-
szerzol
senior tag
válasz KisApám #20917 üzenetére
Névjegyek/beállítások (bal alsó érintőgomb)/Importálás,exportálás/importálás a SIM kártyáról/Név mentése ide/ Telefon/kipipálod a név melletti négyzetet/kész (jobbra fent) és át van másolva.
Ezután ha megnyitod azt a névjegyet ami mellett nincs sim kártya ikon a menüben már fel fogja ajánlani a menüjében a csengőhangnál hogy honnan akarsz csengőhangot hozzárendelni.
Ez működik a lányom ACE-n is GB alatt, úgyhogy szerintem ICS alatt is mennie kell.
-
KisApám
addikt
válasz szerzol #20919 üzenetére
Minden a telefonon van, nem a SIM kártyára "dolgozom", nincs a nevek mellett a SIM kártya ikonja.
(#20921): így csinálom...
Pl. van a Barátok csoport XYZ csengőhanggal. Azon belül minden embernek ugyan az az XYZ csengőhang van beállítva. Meg is szólal az a csengőhang a beállításoknál, kiválasztásnál rendesen.Mi történik? SEMMI. Mindent "felül ír" a telefon alapbeállításos csengőhangja.
CSAK az szólal meg, bármit állítok be.[ Szerkesztve ]
-
hcs57
őstag
Április 18-n kértem szervizfutárt, ma hívott a diszpécser, hogy aktuális e... micsoda gyorsaság.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
KisApám
addikt
válasz szerzol #20923 üzenetére
Úgy látszik
MEGVAN A MEGOLDÁS!NEM SZABAD a beépített csoportokat használni!
Pl. a "Család" beépített csoportból átmásoltam
az általam létrehozott "Családias" csoportba mindenkit, csengőhang beállítva, és MŰKÖDIK .B*kker... röhej...
-
tresh
veterán
Hát szerintem azért az nem várható el tőlük hogy egy büff és dobnak kést villát az égbe és repülnek hozzád vagy bárkihez..valószínű összeszedtek annyi címet hogy a futár ne csak a te telefonod véget menjen ki plusz gondolom nem 1000-en vannak ezen a munka területen hanem max 40-50 fő
-
Rototti
senior tag
Régen olvastam utána ennek a problémának, de úgy rémlik, hogy szoftveres hiba (viszont a samu nem javítja). Sok telónál előjön, én az egyetlen megoldásnak ezt az app-ot találtam. Nálam sokat javít a helyzeten, de van, akinél nem hozza meg a kívánt hatást.
[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa
-
fireproof
őstag
Srácok azt hogy lehet bekapcsolni hogy a WIFI kikapcsolja alvó állapotban?
-
Burt1793
veterán
Nem azért kérdezem, de mégis, hogy lehet, hogy ICS-vel 11000 pontot kap a telefon az andtututól, JB-vel meg csak 9000-et?
-
Burt1793
veterán
Hát igen nem lassú a telefon, le se kell cserélni, na most futtattam mégegyet, 7794
Hagyom is, nem is számít.
Nem tudom eldönteni, de talán stock 4.0.3-mal egy kicsit gyorsabb volt néhány területen. Az biztos, hogy ez a WannamLite 14.4 összességében kevésbé merül és gyorsabb.
Stock magyar hivatalos gyári rom jöhetne már...
Van jobb a Wannamlite14.4-nél?[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Én is pont erre használom, ki is bír simán két napot. Sokkal jobban, mint TheBomberman telefonja, bár nem GPS-ezek, de két nap alatt 4 óra 45 perc kijelzőhasználatot kibír, úgy, hogy akkor kapcsolom be a 3G-t, amikor megnézem az emaileket (kb óránként), illetve otthon folyamatosan wifin volt.
Így bírja: [link] Első pár kép stock ICS-vel, aztán JB, max fényerőn, egy óra folyamatos HD filmnézéssel (1 óra alattt 7 %-ot merült...) -
Burt1793
veterán
Nálam már csökkent a gyári akku teljesítménye, így lecseréltem, megérte, ez a nagyobb aksi jobban áll a telefonnak, nem lóg ki a kamera, egy síkban van a hátlap az aljával, ráadásul új, karcmentes a hátlap, és egy kicsit tovább is bírja, papíron 20%-kal. A merülésen is látszik, hogy nem rossz
Az ics jobban bírta a zenehallgatást, a JB jobban bírja a készenlétet folyamatos wifivel.
Idegesítő, hogy ezzel a JB-nel zenehallgatás után beragad a médiaszerver és szívja lefele az aksit... -
-
Burt1793
veterán
Így néz ki ezzel, egyáltalán nem vastag, nincs 1 centi, nekem nagy a kezem, az S3 viszont már nem 100%-os egy kézzel, ez így, még pont igen, bár határeset.
[link]
szerk.: az ötödik képen látszik, hogy kijjebb van az aksi. 20%-kal vastagabb, 20%-kal többet tud. príma.
A beragadást nem csinálja mindig, igaz, eddig jeebo volt rajta.
Van S2-ről részletes logout teszt, mint pl most a htc one-ról (by FRG)?[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
-
-
hcs57
őstag
Félreértettél... még nem jöttek ki hozzám, csupán felhívtak majd három hét után. Előtte semmi infó nem jött, még "imél" sem, pedig az ingyé' van. Ma is csupán megkérdezték, hogy aktuális e még.
Ami felb@..ta bennem az ideget, hogy ezt úgy írják a my.samsung oldalán: prémium kategória... idézem:Hogy működik a Prémium Szervizfutár szolgáltatásunk?
Futárunk az Ön által meghatározott helyen és napon javításra átveszi Öntől a készüléket.
Lehetőség szerint 1 munkanapon belül megjavítjuk a készüléket, majd az Ön által megjelölt helyen és napon visszaadjuk azt.
Telefonok esetén a javítás idejére díjmentesen kölcsönkészüléket* biztosítunk Önnek.Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest