Hirdetés

Aktív témák

  • Ironing

    tag

    Sziasztok,

    Először is bocsi a hosszú kommentért, de sokat kérdezek :) (és hülyéket :DD ) Meglett a telóm, nagyon faja meg minden, de van pár dolog ami böki a csőrömet.

    1. Hogyan tudom beállítani, hogy hova telepítse a letöltött programokat? Akár sima .apk akár Marketes instant install esetén. Mert van amit SD-re pakol, van amit meg a belső tárhely-re, pedig már beállítottam default foldernek az SD-t. (Továbbá van egy "rendszer tárterülete" is. Nem vagyok biztos benne, hogy ezt sem szemeteli tele.)

    2. Az uninstallok sosem működnek kellőképpen, gyakorlatilag csak a programfájlokat törli le, az utólag letöltött súlyos MB-okat pl egy játéknál nem (hiába az "Adatok törlése"). Van erre valami faja kis program? Szeretném rendszerben tárolni a dolgaimat, de ez így kézzel elég macerás :W

    3. Gondolom úgysem úszom meg a rootolást (már csak a Titanium Backup miatt sem), így hol érdemes kezdenem? Van valami GYIK, vagy hülyebiztos leírás?

    Egyelőre jó a gyári ROM, elvagyok vele, meg olyan óriási nagy featureokat nem láttam egyik custom ROM-ban sem még (de cáfoljatok meg nyugodtan :U ), szóval az maradhat is akár :DDD

Aktív témák