Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bencom ™

    őstag

    válasz proci985 #3565 üzenetére

    az x18-as résznél én nem találtam, pedig a gitár meg a többi ott volt a mondott helyen... miután megcsináltam az x18-at, és ugye a katonaság lezárta a roncstelep felé a kijáratot, ezért a kordon felé mentem ki. Miután már megcsináltam pár küldetést, a kill vampire küldetés miatt visszamentem a dark valleybe, és ott voltak még a határnál a katonák, de amint betöltött a pálya, a kötelességiek tűzpárbajban megsemmisítették őket, és az egyik katonai hullához közel ott lebegett. Mamas volt, 5% bulletproof és nulla radiation a night starral ellentétben.

    fang-ot sima stash-ként adja ki, vagy valami külön küldetés? mert akkor lehet hogy nekem kiadta, csak nem vizsgáltam át minden stash-t. Melyik pályán van egyáltalán?
    A szarkofágban is van egy mamas, meg egy night star is, legalábbis nekem ott volt, mert a végén három mamas-om volt, de abból csak vagy kettőt vagy egyet használtam.

    egyébként egy érdekesség: most hogy KILL'EM ALL-t játszok ( :DDD) és megöltem Wolfot, elszedtem a PDA-ját de nem volt benne semmi infó. Viszont mikor (nem csinálgatok most küldetéseket egyáltalán, csak mászkálok) átmentem a vasúton, ahol fox meg a guid lesz majd, akkor kaptam egy rádióüzenetet, hogy Wolf, a gyárat kitakarítottuk, útban vagyunk haza. Akkor visszafordultam, és a rookie camp-ben volt EGY stalker, asszem Viper5-össel, és eleve piros volt, míg a többi stalker aki a kempbe megy, hiába van tele hullával és hiába mindenkit én írtottam ki, mindig semleges... Szóval ez volt Wolf embere... igazából semmi jelentősége, csak érdekes :DDD Ő tudta. Ő egyedül :DDD

Új hozzászólás Aktív témák