Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • OldAkita

    aktív tag

    válasz Intruder2k5 #20783 üzenetére

    Kösz a segítséget, de nehéz eset vagyok, ezért kézi vezérlés kell nekem :)
    Elsőre beszéljük meg hova dugjam a PC-m hálózati kártyájából kijövő UTP kábelt? Ha az Asus-ba dugom, ott már nincs internet. Ha a T-s Cisco-ba akkor meg bár van internet, de ha a hálózati kapcsolatoknál fix IP-t állítok, akkor először is választanom kell hogy ipv4 vagy ipv6. Külsőre az ipv4 adja a fix IP cím állítási lehetőségét. Amikor beállítom a 192.168.1.10-et azonnal megszűnik a net. Ez nem feltétlen lenne baj, mivel gondolom most úgyis az Asus-t kell rendbe tenni, csakhogy hiába írom be a 192.168.1.1-et nem jön be a kezelőfelület.
    Próbálom beindítani a router első telepítésekor a gépemre került Ac56U-hoz való Firmware restoration programot ahol betallózom újfent a Tomato-t majd nézem ahogy számolja a másodperceket majd mikor megunja kiírja hogy nincs csatlakoztatott vezeték nélküli eszköz. Pedig most kihúztam a Ciscoból a PC-m UTP kábelét és bedugtam az Asus Lan 1 portjába, ahol eddig is volt míg el nem csesztem :)
    Szóval itt elakadtam, és ahhoz hogy ez az írásom a fórumra kerüljön vissza kell dugni a kábelt a Cisco-ba, majd a fix IP címet visszaállítani automatikusra.
    Persze asszem ez holnap fog folytatódni mert aludnom kell.

Új hozzászólás Aktív témák