- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz Gubek-Einste #12946 üzenetére
szia
nálam így néz ki:
(vidéki kábelszolg: coaxon jön tv-net-teló. jelenleg 10/1, február 1 től 15/2 és idén 25és50es is lesz náluk,ha lesz váltok feljebb! )
rendszer:
modem-ből----dlink:dgl4300(ezen minden foglalt.ps3, pc, tv és a 4es porton -----netgear:wgr614v7(kb 20m cat5e-n,wan portba dugva, így a másik házban is van 4 szabad port,amiből jelenleg 1 használva és a wifi,ha ott vagyunk, ez wifi-n 10es csatornára állt át magától,mert Én nem babráltam benne az tuti. a dlink 2 es en megy. )
a dlinken a tv helyére lenne az új router,berakva és arra kötve a tv,meg 1 asztali amit most újítok be magamnak. (csak filmet intézni és netezni, semmi játék, arra ott a ps )
közben olvasgatom,h fullhd hoz kell a gigabites port dlna-n?? ,mert akkor ide is gigabites routert kell vennem! ezen lesz a tv, igaz kábelen.
kell a gigabit es így akkor ,vagy jó a sima is??
ha kell ez kizárja akkor a kiszemeltet és a tesóját hozza képbe: ezt
[link]a gigabites swich is megoldás lenne,de szeretnék dlna hálót a rendszerre és ezért kellene 1 usb-n a hdd,de ezt csak +1 router vásárlással tudom megoldani (ha jól gondolom )
ha megvan, így néz majd ki: (15/2es neten)
dlink dgl4300,wifi letiltva,kábelen: ps3(játék) és pc(tesó,játék), plusz 2 router,amin aktív a wifi
(az első router prociját nem akarom megterhelni a wifi-vel is,ezért inkább a 2. (asus)adná a wifit.Úgyis 1más mellett lesznek helyileg,így mind1 e téren,)
asus: tv és pc(saját),mind kábelen
netgear:pc és wifi-n eszközök időnkéntígy ha jól gondolom akkor a "fő" router csak a játékkal foglalkozik elöl és a többi "lekezeli" a wifi dolgot és az elsőnek könnyebb,mert wifi-re nincs gondja (proci szinten)
kb így képzelem és szeretném megvalósítani. jelenleg minden cat5e-n van (,de nézegetem a cat6 ot is, kell ez nekem ?? )
(jó lenne,ha a routerem intézné a pc helyett a film beszerzést,de ehhez már tényleg hülye lennék és megmarad a "dream" kategóriának. 1enlőre)
vége
(bocsi,ha sok lettem és nem pont ide való,de válaszként ide kell)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs