Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Losicica

    csendes tag

    Sziasztok,

    Hetek óta S5 max akcióra vadászok, erre a minap belefutottam az itt is említett Xiaomi Vacuum-Mop 2Pro+ modellbe - és teljesen eltanácstalanodtam :D
    Nekem az nagyon tetszett a leírásban, hogy kamerás, és be se megy oda, ahol elakadna, illetve, hogy látja a tárgyakat, és nem bogozza be magát. Ismerősnek van S5 max-a, azt nagyjából láttam mit művel - a rongyszőnyegek nagy barátja :D

    Nálam a terület 80%-n még szőnyeg sincs, csak soksok cica és cicaszőr - és emiatt random a földön megjelenő tárgyak ha épp nem vagyok otthon. Valamint egy szoba van, ami viszont teljesen szőnyeges. A cicák miatt erős és nagy/elektromos felmosós modellt szeretnék, az alap. Vajon érdemes várni / beszerezni ezt a Xiaomi Vacuum-Mop 2Pro+ -t vagy mégis az S5 max lehet a jobb?

    Illetve egy teljesen nem hozzáértő kérdés: fel lehet venni és manuálisan áttenni másik szobába a porszívót? Tud több térképet - mintha akár több szint lenne - vagy bármi? A nappali-konyha-fürdő-mosdó nyitott övezetek (kb 60m2 ezek együtt), azonban 2 szoba a cicáktól el van zárva, szóval ott nem tudom tárva-nyitva hagyni az ajtót, hogy közlekedjen, ezekbe csak kézzel tudnám bedobni.

    Illetve láttam Silent említette a kínai újévet - ismerős nekem azt mondta, nem rémlik neki, hogy akkor nagyon akciók lennének, ezek szerint mégis várható talán valami, szokott lenni?

    Köszönök minden tippet :)

Új hozzászólás Aktív témák