- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hump1991
újonc
Sziasztok. Tudtok most valahol kuponokat s5 max-ra? Vagy valami kedvezményesebb árat
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Xiaowa Light C10-re keresnék kupont, ha tudna esetleg valaki.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Yager01
senior tag
Pont most agyalok , hogy jó lenne venni valamit mert a párom nem hagy békén. Egyáltalán nem vagyok képben, most kezdtem el olvasgatni és egyből az 1cbe botlottam igaz 92e Ft körül. Annyira hihetetlen számomra hogy tud úgy takarítani mint egy normál porszívó . Megéri kifizetni érte ilyen nagy összeget , vagy hetente ugyanúgy egyszer azért fel kell porszívózni ? Jól érzem hogy az 1c -nél ár/érték arányban nincs jobb most? Főleg mióta okos lettt az utolsó frissítéssel?
-
ITI-san
tag
válasz Yager01 #11057 üzenetére
Hát több dolgot helyre kell tenni a robot porszívóval kapcsolatban. Pontosan mit is vársz. Helyettesíti de nem teljesen. 2 hetente legkésőbb havonta kell normál porszívózás. A robot csak ott takarít ahol a papok táncolnak. Vagy is ágy mögött alatt, ha nem túl magas nem fog. Szőnyegek milyen és mennyi van? Négyzetméter?
Én elgondolkodnék feltörlős gépben, tapasztalatból mondom van hozzá adott értéke.
Javasolom első körben az összefoglalót.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
KraRe
aktív tag
válasz thefreeman #11056 üzenetére
Szia! Miután lefrissítetted a legújabb verzióra mi appban jobb felül a settingsben tudod engedélyezni, utána kell egy teljes takarítás, és kész az elmentett térkép, amit úgy tudsz szerkeszteni, hogy a térképnél felhúzod a képernyőt(ahol a szívóerőt és vízmennyiséget is állítod.)
(#11057) Yager01:
Nekem szerencsére minden alá befér, a tv állvány alá épphogy, kb 2mm van a tetejétől az állványig, így nekem teljesen kiváltotta, csak felmosni szoktam hagyományos módon, de azt se olyan sűrűn mint eddig. Mivel minden mást tud amit a felsőbb kategóriás xiaomik, a lidar hiánya zóna takarításnál egyáltalán nem tűnik fel, mindíg ugyanazt az utat járja be, egy negatívum lehet, hogy amit alapból feldob területet (2x1m), annál kisebbet nem lehet kijelölni, mert akkor elindul, és rögtön azt mondja hogy kész, és vissza is megy a dokkolóra, bár ez szerintem csak szoftveres bug, majd javítják, addig pedig megoldható azzal ha egyszerűen beletolod a falon túli részbe a zóna egy részét amit nem szeretnél kitakarítani, és oda úgyse tud bemenni -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz #75501312 #11004 üzenetére
Én januárban vettem egy V7s plust 146 $ volt. Eddig meg vagyok elégedve. Van hozzá mop is.
Szervízt nem próbáltad ?ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Tono34
tag
Ezek a mop pro cuccai lennének?
[link] -
Tono34
tag
válasz thefreeman #11061 üzenetére
Nekem ennél sokkal több minden van a beállításoknál.
-
KraRe
aktív tag
válasz thefreeman #11061 üzenetére
Itt legfelül kellene hogy legyen. Mi home app is a legfrisebb? Ha igen, és a robot szoftvere is 3.5.8_1045 akkor szerintem csinálj egy resetet.
-
törölt tag
válasz xcvbxcvb #11060 üzenetére
Szervízt nem próbáltam még, nem tudom megérné-e javítani + paranoiás vagyok és ebben a vírus helyzetben én ki nem mozdulok, hogy elvigyem / hozzam.
V7 Plust már nem árulnak Gearbesten, amit láttam olcsóbban az a V5 vagy V5s Pro de azok meg nem kefések, hanem csak szívónyílás van.
Találtam egy klónt(?) Alphawise, ami még olcsó és eléggé hasonló hozzá de az meg nincs helyi raktárból.
Még gondolkoztam a Xiaowa Light-ban, amit ajánlottak, de az még mindig egy fokkal drágább, mint amennyit rászánnék, de nem nagyon találtam olyan oldalt, ahol elérhető.
Szóval még toporgok kicsit egy helyben. -
KraRe
aktív tag
válasz thefreeman #11066 üzenetére
Ahogy belépsz az appba elvileg feldobja magától a frissítést ha van, de ha 1-2 napon belül nem ajánlja fel, akkor próbáld meg resetelni, és akkor hátha rájön, hogy van újabb is
-
scabi78
senior tag
Megjött tegnap a vaccum mop és az első takarításnál majdnem tele volt a tartály.
Igaz, hogy az érkezése előtt direkt nem porszívóztam egy jó ideje, de azért meglepő, hogy mennyi szösz és hajszál! van. A főkefe két végénél felcsavarodott egy csomó hajszál, ezt hogyan szedjem le a legkönnyebben? Vágtam ollóval és szikével is, de még mindig ott van és nem akarom a műanyagot megsérteni.
kösziTiszta Windows, rendes ház!
-
Yager01
senior tag
válasz ITI-san #11058 üzenetére
A piros rész a nappali konyha étkező. A piros részek bútorok a többi szalag parketta egy két 3mm körüli burkolat váltóval. 46m2 körül van de ebből lejönnek a bútorok.a kék az küszög 10-20mm közötti magassággal. A narancs az elöszoba és a fürdő. Eddig nem gondoltam de lehet oda is beküldeném.
Ebböl szerintem az látszik, hogy elég ideálisak a körülmények nálam. Nagyon kevés küszöb egy kis szönyeg (kék)...
[ Szerkesztve ]
-
-
uridium
csendes tag
Üdvözlet!
Xiaomi S5 max-ra mi a legalacsonyabb ismert ár mostanában? 445 USD alá nem tudok menni (Ali-n 24 USD-s kupon a legtöbb, talán még -3 USD, ha kettőt is be lehet váltani). Sajnos a múltkori akcióról lemaradtam, mert akkor még képzetlen voltam ideológiailag...
Köszönöm.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Barátnőmmel eldöntöttük, hogy bővíteni szeretnénk a családot és Roberta lenne a legújabb családtag.
Roberta ~50 négyzetméteres lakásban fog élni, ahol nincsen és nem is lesz kisállat. Csak kisebb rongyszőnyeg van, amit leginkább csak kirázunk, illetve mosógépben mosunk. Természetesen nem hátrány, hogyha nem okoz neki fejtörést a tisztítása. Örülnénk, hogyha ügyes lenne és minél nagyobb küszöbön át tudna menni. Költözés előtt állunk, a jelenlegi helyen nincsen küszöb, de az új lakásban lesz, amit egylőre nem tudok megmondani, hogy milyen magas, bátyám válaszára várok, szerintem maximum 20 mm lehet.Amit már tudunk Robertáról:
- Xiaomi
- nem baj, hogyha csak a kínai nyelvet ismeri, sajátként fogjuk szeretni
- jól ellátott pótalkatrészekkel
- az előző pontok miatt az Aliexpress, Gearbest, Banggood, más megbízható hely az ár miatt előnyt képeznek, még sose rendeltem ilyen nagy értékű terméket külföldről, de valahol mindent el kell kezdeni.... Bízom benne, hogy nem lesz garanciális problémánk.
- szisztematikus működésű
- tudjon felmosni szivattyús elven (BTW: ezt nevezik mop-nak?)
- nagyon max. 150k HUF, inkább 100-120k Ft lenne a cél
- tudunk várni, hogyha valahol sűrűn van kuponA fentiek alapján mit tudtok javasolni?
S5 MAX?
Mop-Pro?Esetleg más típus? Van erre valamilyen jó oldal, ahol össze vannak gyűjtve a típusok és össze lehet őket hasonlítani?
A rengeteg típusba már teljesen belebonyolódtam...
Előre is köszönjük a segítségeteket.
-
ITI-san
tag
Hát ezek a táblázatok mindent mindig leegyszerűsítenek. Mert azt hiheti az ember hogy mindent össze lehet hasonlítani. Csak hogy sajnos soha nem teljesek.
Mi van a No Mop zónákkal. Azt a styj02 is tudja?
Mert az S5 max biztosan.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
ITI-san
tag
válasz Yager01 #11071 üzenetére
Én biztosan Felmosós robotot vennék.
A szalag parkettán a sima porszívó és a feltörlős porszívózás között óriási különbség van.
Persze a színét nem tudom, de mindegy is.
Roborock S50 , S55, S5 max,
Van ez az STYJ02YM Mop pro verzió
Vagy 360 s7
Na most a küsszöbb nem mindegy hogy 10 vagy 20 mmm. Illetve hagyományos vagy oldalról lejtős e? Ha hagyományos lehet elakadnak benne.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz #75501312 #11065 üzenetére
Azért kérdeztem a szervízt , hátha van tapasztalatod velük. Futárral el lehet küldeni. Persze lehet hogy most ők se dolgoznak. 5k-t írnak bevizsgálásra, annyit én szánnék rá.
Én Aliról vettem európai raktárból, hamar itt volt. Elvileg azt írták 2 év gari van rá. Persze tudom hogy ezt fenntartással kell kezelni.
Gearbestet én hanyagolom jó ideje, mióta nem akarták visszaadni az elveszett termék árát, csak hossza levelezés és paypallal való fenyegetés hatására.
Alfawise, azok a gearbest saját márkás cuccai. Én nem vennék mert az alkatrész utánpótlás eléggé kérdéses hozzájuk. Ilife vagy roborock. Nekünk a random is teljesen megfelel, küszöbökön úgyis át kell rakni, mop felrakásánál is ott kell lenni.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
törölt tag
válasz xcvbxcvb #11082 üzenetére
Szervíz akkor is vállal javítást ha már belepiszkáltam és kicseréltem a kefemotort?
Mondjuk egy levelet megérhet, mert ahogy néztem a lejelentőlapot, konkrétan van benne olyan opció, hogy hátrafelé mozog és forog, szóval valószínűleg ez ismert hiba már.Ahogy néztem, az A6 az az A4 kiköpött mása és utódja, csak duplába kerül, mint az A4 2,5 éve, mondjuk itthonról. Ahhoz meg még van csomó kefém, motorom és szűrőm is, az meg elvileg jó az A6-hoz is.
A random nekem is megfelel, 2 kicsi szőnyeg van és nincs küszöb csak burkolatváltó. -
Yager01
senior tag
válasz ITI-san #11081 üzenetére
A küszöbök közül 1db van Ami szögletes és kb 10mm magas. A fürdőszoba felé...
A 360 s7 tesztjét elolvastam. Nagyon tetszik. Létezik rá valami kupon ? Az amiből kiindultam 75e Ft ez meg 120. Elég szignifikáns különbség. Lehet egy 100asért már bevállanám valamelyiket.
Mi lenne egyébként az ajánlott készülékek közül a sorrend ? Melyik a legjobb ár érték arányt tekintve ? A Xiaomi szoftveres dolgaitól félek egy kicsit. Van egy Gateway em meg pár szenzorom hozzá de nem esek hasra a program működésétől stabilitásától -
snpetit
aktív tag
MI 1C tulajok ne frissítsétek a MI Home appot, kiszedi az experimental feature-t! Azt írja majd április végén jön egy stabil frissítés amiben már benne lesz újra.
Vagy rakjatok vissza egy régebbi verziót pl. Mi Home_v5.6.68 jónak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
scabi78
senior tag
Mutatom a feleségemnek, hogy mennyi mindent összeszed naponta a porszívó. Erre ő csak lazán azt mondja: – Mert nem takarít rendesen.
Van benne valamiTiszta Windows, rendes ház!
-
Corsa02
őstag
Hali!
Info: ma befutott a Viomi V2 Pro-ra az új firmware, még nem tettem fel, elvileg ezentúl 5 térképet el tud menteni és mutatni fogja a tartozékok élettartamát, és tovább optimalizálták az utvonaltervezés. Elvileg vannak még apróságok...de erre nem tért ki, lehet felteszem még ma.
The Truth Is Out There --->
-
Corsa02
őstag
válasz Yager01 #11090 üzenetére
Na, feltelepült. 80%-ig viszonylag gyorsan, onnantól lassabban, kb. 10-15 perc alatt frissült.
Ami változott és újdonság:
- új indítópult részletesebb beállításokkal ( Vacuum, Vacuum & Mop, Mop )
- Scheduled clean menü is változott, több és részletesebb beállitás lett, gyakorlatilag mindent be lehet állítani.
- Map List menü megjelent, ( Multi Map, több térkép egyszerre, akár 5db)
- Consumable statistic menü megjelent, mutatja az elhasználódását a keféknek, szűrőnek, hogy mi hány százaléknál jár.
- Mintha frissült volna a hangja is, máshogy beszél.Inditottam egy egy rövid porszívózást, és felmosást is, minden oké volt. Mivel a frissítés előtt porszívózott fel mindenhol ezért a teljes program kimaradt, majd holnap.
Így elsőre ennyit vettem észre, szerintem hasznos frissítést kapott.
Yager01: amikor vettem akkor az S50-nél frissebbnek és jobb feltörlési képességekkel bírónak láttam, az S5 Max pedig sokkal drágább volt és sokan nem voltak elégedettek a szilikon oldalkefével.
A Mop Pro pedig még nem volt piacon.The Truth Is Out There --->
-
scabi78
senior tag
A virtuális fal egy sima mágnes amúgy?
[link]Tiszta Windows, rendes ház!
-
lupus_l
aktív tag
válasz scabi78 #11096 üzenetére
Kipróbáltam egy mágnes lapot, de simán átment rajta.
-
-
vicces
addikt
válasz Corsa02 #11098 üzenetére
na én is frissítettem. érdekes, hogy elsőre nem sikerült. 80%-nál lecövekelt. gondolom ekkor volt már letöltve a gépre és kezdte az installálást. aztán 1x csak mintha misem történt volna minden olyan volt a mi homeban mint mindig, majd jött az értesítés, hogy van új firmware..
de másodszorra sikerült
holnap törlöm a térképet és indulhat tiszta lappal. a hangját jól elszúrták. alig érteni mit makog.:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox One
- Elektromos cigaretta 🔞
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest