Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maajsz

    senior tag

    Nálunk is történt valami gebasz. Egyenletes részszámla beállítva a maximális támogatott alá kicsivel, januárban volt leolvasás, februárban egy korrekciós számla, de azóta szépen ment minden hónapban a 137 köb I. árakatóriával.
    Erre a semmiből most a júliusi számlán a 137 köbből (~4800 MJ) 2200 MJ "versenypiaci" áron lett kiszámlázva. Logikát sem találok benne, mert ha véletlen átállt volna jelleggörbére akkor az egész piaci áras lett volna nem a ~45%-a.
    Örülök nekik, tavaly voltam bent náluk a fűtéskorszerűsítés miatt átállítani mindent, erre megint baszakodnak. Direkt a csaj szájába rágtam, hogy fűtéskorszerűsítés + visszafogás miatt. Leolvasás után így is önkényesen átállították részszámlát, mert hogy tavaly ősszel vettem le 5 konvektort és ők csak úgy visszaátalgolták még az év első felére eső magasabb fogyasztást is beleátlagolva. Nem értem, hogy ezt most mire fel, így most nem is vagyok biztos benne, hogy milyen lesz a következő havi számla, nem vicces, hogy a 15k-s számla helyett csak úgy 60k-sat küldenek.

Új hozzászólás Aktív témák