Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
-
mekka_kola
tag
Érdekes, ha Samsungról lenne szó, akkor a kedves cikkíró is fanyalogna már, ahogy azt megszokhattuk. ZTE után soha többet kínai csoda, inkább legyen egy fos Samsung, LG vagy Sony telóm, de eddig ezek mind megbízhatóan működtek.
[ Szerkesztve ]
-
burriebonz
tag
Nem tudom ki hogy van vele de ezek a vörös érintőgombok nekem marhára bejőnek! Nem tudom mások miért nem csinálnak ilyesmit vagy valami rgb led-es dolgot mondjuk.
-
fojuzer
aktív tag
Nos tisztelettel,de a világon mindenki kémkedik,igy-vagy úgy.na igaz a hisztéria hazánkban//Agy hülyités// felsö szintre emelkedett. Mindenki vegye ott-azt-annyiért amiben megbizik,ill szimpatikus.Vannak kockázati tényezök,az igaz4 //Kémkedés?,nagy baromság// Átlag Magyari hazánkfia melye //Ipari-Üzleti-gazdasági/ adatokat ad tart fenn telojűn?? Kiválo ár/érték arány4Izlések-pofonok,tudás,felkészültség.s a Pénztárca -Bank betétek különbözöek!Aki/kik/ meg magukat,önhitten mutogatják,s adataikat csak a közösségi oldalakon tudják használni,elképzelni magukra vessenek!
föolvaso
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon jó kis cucc, tetszik ez a MIUI, csak furcsa, hogy nincs menü. Bár gondolom, egy pillanat alatt hozzá lehet szokni.
-
tolvaj!
őstag
válasz Lomha 8V #211 üzenetére
megrögzött novás voltam, de mióta megvan a rednote, azóta csőlátású MIUI fan vagyok ezzel csak azt akarom mondani, hogy nagyon f@sza cucc. egy hibája van csak, nem lehet körbeforgatni, mint a gyári droid ez is megáll egy ponton és vissza kell lapozni.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Kornel
veterán
-
vadkörte
addikt
A Galayx ACE-en kicsit kiábrándultam a gyári launcherekből. Nagyon megutáltatta magát a Touchwiz.
A Holo (nem a Google féle) egy megváltás volt. Majd jött a Nova gyors, nagyon jól testreszabható.Aztán lett egy kínai telefonom - lásd aláírásom - és a gyári launchere - EmotionUI - is menümentes. Őszintén megmondom, kb. 2 percig volt furcsa, bár kicsit tartottam tőle. Ez után a MIUI - ebből a szempontból - már nem volt "újdonság".
(#205) mekka_kola:
Neked nem jött be. Én eddig - lekopogom - teljesen elégedett vagyok. És ne mond, hogy térjünk rá vissza néhány hónap múlva, mert november óta használom és nem szobadísznek tartom, hanem használati tárgynak. Igaz nem is a 80 $-os kategóriából válogattam.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Graphics
Jómunkásember
válasz mekka_kola #205 üzenetére
Tehát volt egy kínai telefonod, és a többit nem is ismered... Végülis...
Ez kb olyan, mintha dugnál egy csajjal, aztán valakinek nem volt jó, és több csajt már nem dugsz meg ezért... az az 1 is jó tapasztalat volt
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
johnny500
tag
Na ha minden igaz akkor a Wayteq fog forgalmazni nálunk Xiaomit és One Plust!
-
menyhartlevi
aktív tag
http://tech2.hu/wayteq-xiaomi-oneplus-magyarorszag-0447563
Xiaomi Redmi 1S: 54 900 forint
Xiaomi Redmi Note: 74 900 forint
Xiaomi Mi3: 99 900 forint
OnePlus One: 129 900 forintHááát, nem a legolcsóbb... Bár jó hogy van. Jó lesz ez, ha lentebb megy az áruk.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz menyhartlevi #224 üzenetére
Továbbra is megéri szürkén behozni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz menyhartlevi #224 üzenetére
27% áfa, Artisjus, vám, magyar szerviz és támogatás biztosítása. Persze, hogy nem lett olyan olcsó, mint ha magadnak Kínából rendeled meg.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tolvaj!
őstag
Feltéve ha.... De gondolom tudod a folytatást
Kornelka
Nem a mértékéről beszéltem, hanem a létéről és az jogos.
Mostmár három hete kb nyúzom a "kicsikét" és nemtudok belekötni. A MIUI pedig egy felüdülés, pláne a rendszeres updatek. Örülök,hogy ezt választottam és minden irigy és rosszmájú forumtársamnak boldog duzzogást kívánok, illetve mihamarabbi szemnyitást
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
WOT-H-A-C
veterán
Nincs ezel semmi gond szerintem kár a Flame....akinek van fölös pénze és megnyugtatja a magyar gari, (bár nekem a magyar szervízekkel nem jó tapasztalatom) akkor vegye drágábban. Mimeg rendelük kitről és gariztatunk ott igyis meg úgyis várni fogunk1-2 hónapot mire megcsinálják!! .
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Atla
senior tag
Tényleg hiányzik a Google Play alkalmazás a Xiaomi készülékekről?Ezért lehet ilyen olcsó,vagy mi van?
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
-
margithid
veterán
Amúgy ennyiért szerintem nem fognak menni ezek a telefonok. Régen is mikor még nem kellett vámot fizenti, akkor érte meg rendelni Kínából.
De az átlag magyar biztos, hogy nem Redmi 1S-t fog rendelni, mondjuk sony m2 helyett..
One plus one se hiszem, hogy kellendőbb lenne mint egy LG G3 ilyen áron... -
margithid
veterán
Az a baj 150$ még jó lenne, minidealen Redmi 1S ennyi, csak rájön még a vám és az áfa és máris 45k a telefon, aminek ráadásul a garanciáztatása is bonyolult. 45k-ért meg már samsung s3 mini is van vagy lumia 630.
Szóval nehéz ügy ez.
Hatóságok nagyon rászálltak a Kínából bejövő telefonokra, ami nem is lenne baj, ha nem közel 30% lenne az adó és áfa együttvéve... -
csabi236
tag
Aki használta már a telefont az tudja hogy még áfával együtt is nagyon jó vétel!
A gariztatás pedig itthon is és külföldön is hosszadalmas folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest