- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz hjtz4t3wrseg #1400 üzenetére
A két köszönömöt bele lehet tenni egy hozzászólásban is. Vagy gyűjtöd a hsz.-eket?
Köszönöm
-
törölt tag
válasz hjtz4t3wrseg #1398 üzenetére
Barátod a csúti vajda.
Csodálkozok hogy tudod egyedül bekapcsolni a cuccot. -
darnyi
tag
HELYREIGAZÍTÁS!
Az 1057-es hozzászólásomban valótlanul állítottam, hogy pontatlan a GPS és így sportolás közben rosszul mér.
Valójában a Runtastic program volt energiatakarékos üzemmódban így nem futott rendesen a háttérben. Most egy Garmin órával összehasonlítva 10 km-en 10 méter különbség volt a két eszköz között, így leírható, hogy a telefonnak pontos a GPS-e.Tévedésem miatt két hétre önkéntes karanténba vonulok.
[ Szerkesztve ]
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1405 üzenetére
Nincs reakció fcby barátom ? csoda !
ui: Ja nem,pizsiosztás volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hjtz4t3wrseg #1406 üzenetére
Csak félek a keszonbetegségtől.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz #72755712 #1407 üzenetére
Hát ami igaz az igaz : Elég mélyről jössz!
Ha nincs más közlendőd,akkor engedd el a témát, és hagyjuk a topikot a saját medrében folydogálni,mert már unalmas hogy minden topikban van valami agyament,aki feladatának tekinti a mások hozzászólásait kritizálni.
viszlát
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Na, végre megjött a teló, Mi Note 10 tulaj lettem
Olyan kérdésem lenne, hogy a GBoard-ot le lehet cserélni vmi olyasmi billenytűzetre, mint ami az iphone-onokon van? Mert azt nagyon szerettem, viszont ez a GBoard sztem szar, és az emoji készlet sem tetszik. -
Blue meth
senior tag
Akkor ez van. Ja, majd megszokom PWM ellen van már vmi szoftevers cucc? mintha olvastam volna lesz olyan funkció, ami szemkímélő. Az hol található?
-
Blue meth
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1412 üzenetére
És attól megszűnik a vibrálás? mert lehet most nem a telefontól, de egész este nyomkodtam és kicsit fáj a szemem meg a fejem, nem tudom attól-e.
-
Blue meth
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1414 üzenetére
ilyet se találtam sehol
miui 11 van, de a kijelző/megjelenítésnél elég kevés opció van, létezik ez?
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
na és olyankor mi van ha nekem nincs ilyen opció??
Fényerőszint
Olvasómód
Színséma
Sötét mód
Betűméret
Képernyő kivágás és állapotsor
Alkalmazások teljes képernyőn
Automatikus képernyőforgatásNekem ezek vannak csak a Megjelenítés menüben
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1421 üzenetére
Nekem nincs ilyen, ilyenkor mi a tosz van? Kell valamit frissíteni, vagy mi?
-
Blue meth
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1424 üzenetére
Passz, iOS-ről jöttem át fogalmam sincs hogy megy ez a MIUI-nál. Annyit láttam a teló infóban, hogy a google október biztonsági frissítése van csak rajta, bár nem hiszem h összefüggésben lenne a kettő.
-
Blue meth
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1426 üzenetére
MIUI Global 11.0.3 Stabil
11.0.3.0(PFDMIXM) -
gobey
tag
Ez mitől lehet? [kép]
Hiába nyomok rá hogy frissítés ki írja "a program nem telepíthető*.iPhone 12 Pro
-
anzo
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1428 üzenetére
PFDEUXM=EU rom
PFDMIXM= Global rom -
Blue meth
senior tag
Sikerult orvosolni, frissites utan egybol ott volt. Koszi sracok!
-
Blue meth
senior tag
Na, bő egy nap használat után írnék pár sor véleményt.
Úristen, nagyon jó ez a telefon! Design, anyaghasználat *5, annyira prémium érzetet kelt hogy hihetetlen. Gyönyörű a kijelző, ívelt széleket is hamar megszoktam. Kamera bitang jó, az agyonszidott makró kamera sztem nagyon állat, iszonyat képeket lőttem vele már. A többi is top minőség.De azért van pár apróság, ami nem tetszik:
-csetelés halál, hiába nagyobb kijelző mint az iPhone-om volt, ott is sűrűn félrenyomtam, de itt nagyon gázos, mire leírok egy mondatot megőszülök. Sajnos alapból vastagok az ujjaim, szóval az sem segít a dolgon nyilván.
-üzemidő.. hmm, lehet pár nap után beáll, de 5260-as akksihoz képest, 93%-kal indultam el reggel, átlagos nyomkodás, és kicsit több kamerahasználat (újdonság varázsa ugye) mellett 4 óra 45 percnél vagyok így este, 25%-nál. Bár lehet ebből még ki tudnék préselni egy 6 órát talán, az mondjuk nem rossz, viszont talán többre számítottam. Na de majd kiderül pár nap használat után.
-a kijelző szélén, főleg ha fehér a háttér eléggé torzulnak a színek, persze meg lehet szokni, de nekem még mindig fura ez sík kijelző után. de ennyi legyen a legkevesebb.Egyébként minden extra funkció fasza, infrát már most imádom, számológépen belüli extra funkciók, stb stb. Ennyi pénzért (150 ezer) ez egy erősen best buy telefon sztem jelen állás szerint.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Blue meth #1436 üzenetére
iOS billentyűzete nagyon jól kalibrált, ráadásul használat közben tanulja is az érintest. Sajnos ez az androidból hiányzik. Néha nekem is felbssza az agyam amikor már ötödszörre törlöm vissza a szót, miközben 100%-ig biztos vagyok abban hogy a megfelelő betűre nyomtam. Nem, akkor is a mellette lévőt teszi be.
[ Szerkesztve ]
-
grasshun
lelkes újonc
válasz Blue meth #1436 üzenetére
Szia,
Jó olvasni az elégedettséget és a tüskék meglátását is. 1-2 ötletet adnék így lassan 2 hónap használat után:
- az aksi beáll, megszok. azért érdemes ránézni az optimalizálásra, minek kell feltétlenül futnia mondjuk korlátlanul? illetve törölni szükségtelen progikat, akkár kis fejlesztői szkripteléssel (debloat)...
- a fényerő, mert a kijelző sokat el tud vinni. Érdemes automatikusra tenni, illetve a beállítások menűben a maximális értékét a csúszkán lehúzni (a közepére). Az új értéket figyelembe véve fog alkalmazkodó módon tovább működni.
- a kamera is tud zabálni, de hisz ezért vettük meg.
- a billentyűzet néha engem is az őrületbe kerget, kivettem néhány gondolatolvasó automatizáltságot illetve a méretén állítgattam, hogy jobban eltaláljam a karaktereket.Kellemes használatot!
-
helixP
nagyúr
válasz vadászcsiga #1441 üzenetére
Arra céloztam, hogy talán valamilyen más custom billentyűzettel tudja módosítani a magasságot elosztást, stb.
Amúgy én sikítok az iPhone billentyűzettől, amikor a kezén közé kerül.
-
-
helixP
nagyúr
válasz vadászcsiga #1444 üzenetére
Ezzel is tisztában vagyok. Viszont van, akinek az ékezetek felosztása, billentyűk elhelyezkedése miatt más fekszik.
-
Blue meth
senior tag
mi az a debloat? én sima mezei felhasználó vagyok, bekapcsolom és használom, semmi mókoláshoz nem értek. A billentyűzet magasságot meg kipróbálom, hátha segít valamit. De az egyébként minden alkalmazásban magassabbra rakja, vagy hogy működik?
-
andreas49
senior tag
válasz grasshun #1449 üzenetére
Az a 1113 hsz. szerintem nem válasz erre a kérdésre. Előbb lehet megoldást találni az xda-n.
[link] , ahol a 'segédek' is le vannak írva. Nekem EU ROM van, így a mi10noteEU_Debloat.txt file szerint jártam el, de nem mindegyiket un-installáltam. Van ami szerintem jó ha van. (pl. Screen Recorder)HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- DIGI internet
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest