Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dioka7

    senior tag

    válasz Roland861010 #1596 üzenetére

    Most 1,5 hónapos a tel kb és ebből 1 hónapig vezetékkel töltöttem, most már vezeték nélkül, de én nem vettem észre különbséget.
    Global Stabil 10.2.2.0(PEEMIXM) /Ez az egy amin nem fogok változtatni, mert céges és nem akarom elgányolni/
    Tessék a mai "adataim":

    1x 5%-ot és 1x 7%-ot töltöttem rajta, szóval már kikapcsolt volna, ha ezt nem teszem. Szerintem a BT zabálja az akkut, főleg, hogy egyszerre megy az órával a szinkron és a spotifyon keresztül egy másik eszközre a zene (kocsi vagy head-set) Illetve a másik nagy fogyasztó a dual SIM, mert azt nem gondolom, hogy normális, hogy a kijelző után a legnagyobb fogyasztó a a "cella készenlét", 13%-ot zabálva az akkuból, emellett tapasztaltam is, hogy 1 SIM-mel nagyságrendekkel kevesebbet fogyaszt ugyanez a telefon, ugyanezekkel az appokkal, ugyanígy használva. Dark módot bekapcsoltam, de a menüben minden maradt fehér, ezt sem értem. Amit lehet feketén használok, energiatakarékosság miatt, még a waze is állandó éjszakai módban van, messenger is, és a háttérképem is full fekete.
    GSam Battery Monitorral próbálkoztam, de semmire nem jutottam, le is töröltem, de ha segít valaki megfejteni, visszateszem szívesen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák