Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibz03

    őstag

    válasz trouble #1469 üzenetére

    Az ébresztéssel nálam voltak gondok, de 1: én nem a gyári óra appot használom, hanem a Google Órát. 2: Mivel ez az első MIUI-s telóm, meg kell(ett) szoknom, hogy minden fontos appnál be kell állítani az automatikus indítást, meg kikapcsolni a memóriaoptimalizációt. Előbbi nem volt beállítva a Google Óránál, és valószínűleg kilőtte a rendszer a háttérfolyamatot, és nem indította újra, ezért volt vagy kétszer, hogy nem ébresztett. Ezt lehet user error-nak is nevezni, meg annak is be lehet tudni, hogy nincs még egy ilyen idióta androidos felület, hogy minden egyes appnál külön-külön engedélyezni kell benne, ha meg akarod kapni az értesítéseket és ha a memóriában akarod tartani. :D

    Always-on display működik (miután az imént említett beállítások megtörténtek, és megkapsz minden értesítést úgy, ahogy az alapból elvárható lenne a világ bármely telefonjánál :U ), egyedüli probléma vele, hogy nem minden app értesítését jelzi, pl. ha Viber üzenetet kapsz, akkor b*szhatod. De ezt costum ROM-mal lehet orvosolni, viszont ha valaki nem akar mókolni, akkor azért tény és való, hogy ez elég bosszantó dolog.

    A híváskijelzés nálam sem állítható, hibaüzenetet kapok, de mivel alapból kijelzi a számomat, ezért nem zavar a dolog.

    Az ujjelnyomat olvasó teljesen korrekt, használható, habár nem olyan gyors és pontos, mint a hagyományosak, de ez nagyjából minden kijelzőbe építettről elmondható. Állítólag a Samsung A-szériájánál lényegesen jobb ez.

    Összességében szerintem simán jó teló, én megbarátkoztam vele, kisebb negatívumokat mindenol el kell fogadni. Viszont nincs notch, marhajó az üzemidő, a rendszer gyors, a kamera - számomra - nagyon jó (még az optikai képstabilizátor sem hiányzik különösebben), szerintem nagyon jó minőségű és hangos a beszédhangszóró (az előző OP3-amat bőven lekörözi), és még lehetne sorolni a pozitívumokat. Szóval nem kell ettől félni. ;)

Új hozzászólás Aktív témák