- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
válasz
Jimbull #9722 üzenetére
Végül elkezdtem hívni a szervizeket közben meg vissza állni gyári EEA-ra . Nem tudom ,hogy miközben beléptem fastbootba és hosszan nyomtam vissza kattant vagy szoftveres probléma volt de most gyári EEA-n (lekopogom) megoldódott.
Most nem merem végképp használni a gombot pedig eddig is alig használtam mert van kirakva widget azzal zárom ujjlenyomattal oldom 75%-ban.
Annyi ,hogy fasboot rommal jöttem vissza bár benyomtam ,hogy clean all and lock de errort írt a folyamat végén mikor lefutott de újra indult az új rendszerrel szóval nem értem. A kérdés hol tudom ellenőrizni,hogy visszazárta-e a bl-t? -
stigma
addikt
válasz
Jimbull #7252 üzenetére
Csak guglizni kell:
Mindkettő ugyanazt mutatja, kapcsolja ki, de az lehet,h ogy mikor a füledhez emeled akkor a kijelző alján aktiválod a segédet.
https://www.youtube.com/watch?v=HyQUxsRBvZc
https://www.youtube.com/watch?v=5P2UB56u9ww -
stigma
addikt
válasz
Jimbull #7249 üzenetére
haj hát ez az utolsó PE Plus a telóra.
De ezek ugyanígy fennállnak ezek a problémák, mármint az értesítések, hogy nem jönnek meg?
Mert a Google Hangsegéd csak PE esetén volt nekem gond.PE-ben az Alkalmazás és értesítéseknlé / Értesítéseket nézd meg nincs e véletlen kikapcsolva a Gmail.
-
stigma
addikt
válasz
Jimbull #7247 üzenetére
Hi, nem attól van szerintem.
Xiaomi.eu-n nekem sem jöttek meg gmail és viber értesítések, viszont az Értesítések/Gmail vagy Viber alkalmazás esetén az adott program almenüjében a priroitást Magas-ra állítotam így a Gmail megjavult, de viber sajnos nem.
PE esetén nekem is volt ilyen dilemmém, ha hívtam vakit és fel volt oldva a kijelző, akkor mikor a fülemhez tettem a telefont , elég durván másodpercenként rezgett, mert a Google Assistant hangsegéd bekapcsolt. Ezt valahogy kikapcsoltam, de úgy oldottam meg, hogy hívás után bekapcsoló gomb egyszeri megnsyomásával zároltam a telót.
Erre gondolsz te is?
Gmail ott sem jön meg, mert az fura lenne...nekem PE-vel csak ez a hülye Assistos problémám volt és az is csak valami régi 202003-as valamelyik változattal. -
rjg
őstag
válasz
Jimbull #7109 üzenetére
Köszi a tippet, kikapcsoltam.
Néhány napja találtam egy másik javaslatot is, ott az AI gombhoz kötötték a hibát, azzal a megjegyzéssel, hogy azt nem jól kezeli az xiaomi eu. És valóban a kereső és a kamera voltak beállítva a gombhoz, ezért azokat ott is kikapcsoltam. Remélem valamelyik segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest