- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
floratm
senior tag
válasz
petipetya #659 üzenetére
Dehogy ragaszkodok én a lurdi bolthoz. gearbeströl venni olcsóbb egy huszassal. Garancia miatt meg... nem samsung ez hogy olyan fontos szempont legyen. Ha elromlik visszaküldöm azért van a paypal...
Csak a topik miatt kérdeztem, mert valaki irta hogy valszeg addig nem is lesz rola teszt mig a xiaomihu-éknál nem lesz kapható...
-
-
Laci.M
senior tag
válasz
petipetya #584 üzenetére
Mindig feloldom a képernyőt az kimaradt, bocsi.
Nekem a telefon hátuljának a tetejével teljesen jól működik. Előtte a Oneplus 5 segítségével kikerestem merre van az antenna, mivel az alumínium és ezért a kamera lencse körül van (legjobb, leginkább egyértelmű hely egyébként). A két telefont egymásnak háttal állítva 10ből 10szer csatlakozott egymáshoz, úgyhogy már úgy mentem a boltba, hogy egyből a telefon tetejét értettem oda. Teljesen kényelmes volt.A telefon közepénél nem is működik egyáltalán, nem értelek titeket.
MOD:
[link] -> ezen a képen is látszik, hogy a telefon tetején van az NFC, nem a telefon közepén. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
petipetya #584 üzenetére
Az általad ajánlott témát használom én is, tényleg talán ez az egyik legjobb oled-re.
Szóval manuálisan ide lőttem be a fényerőt, amit a szoftver szinte teljesen lecsökkent automatán a fentebb írt szobára
---------
mod:
Na ez érdekes, pedig levágtam a feléig, hogy azok az üzenet infók ne látszódjanak, erre csak a végéből csípett le egy kicsit...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
petipetya #553 üzenetére
Nálam az xprotector már több éve leszerepelt, amit árulnak annak semmi köze nincs valami japán minőségi cuccra, amire hivatkoznak. Ki ez a japán cég? Az üvegfóliájuk, mert elég sokat kipróbáltam, pontosan megegyezett a pár száz forintos ebay-en rendelhető kínai gagyikkal.
Egy üvegfólia tesztelése: Fogod a szikét és egy erősebb nyomással belevágsz, ha ott megmarad egy kis nyoma is, már szedheted is le, mert csak dísznek van fent.
Ha leesik a készülék az a kijelzővel együtt törik.
A minőségi TG-k ilyen nincs, ott nem tudsz belevágni , mert a bevonaton csúszik, ami letörölhető, pl az összes nillkin ilyen. Vagy az iglass is, ami egyébként tényleg k..va drága. A fólia más tészta, lényegében csak az apró karcok ellen véd, emiatt aztán abból bármilyen felkerülhet, de ott is számít, hogy mennyire cseszi el a képminőséget és ugye egy oled-nél nagyon is számít.
Szóval, nem tudom, hogy az xprotector valamit is változott az évek során, de ha (bár elég sok helyre írtam már emiatt, csak egyet linkelek be) erre valaki nekem végre ad egy bizonyító erejű választ, akkor elismerem, hogy nem ők az egyik legnagyobb átverők...2016-ban írtam, azóta is várom a választ... -
válasz
petipetya #450 üzenetére
100-ért sem rendeletem volna meg. Jó az 94k-nak gearbestről. Hát akkor majd lesem mikor lesz cikk.
Újabban az a trend itt, hogy amit én használok az mire tesztelésre kerül, már kifut a kezem alól kis túlzással. Nem régóta megy ez. Pedig sztem többen vagyunk akik a közép mezőnyt veszik, mint akik a felsőt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
petipetya #461 üzenetére
A lfszt
Na, várjál, mert akkor ezek szerint lehet, hogy ezt más sem tudja, szóval...
Beállítasz egy témát, jelen esetben azt, amit írtam. Utána a jobb alsó sarokban lévő ikonra katt, Azonbelül témaszerkesztés és ami eddig témát letöltöttél, azokból külön-külön beállíthatod a saját kis témádat, ahogy fentebb írtam, szinte mindent. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
petipetya #458 üzenetére
Na visszatérve, a simán BLACK nevezetű téma, valami szaturnusz féle bolygóábra van az elején. Minden fekete lesz a háttérben, ha az lesz a főtéma, hiába világoson van a csúszka. Onnantól meg külön-külön mindent lehet kusztomizálni. Ikon, képernyőzár, tárcsázó, menü, lenyíló ablak másik témákból.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
petipetya #446 üzenetére
Egyetértek, de azért több témából elég frankón össze lehet tákolni egy sajátot, úgy, hogy a világos sötét legyen/maradjon. Egyébként, szerintem a 27-re a kamera minőség rosszabb lett, lehet, hogy javították a vakut, bár nekem nem volt gondom vele, de több helyen észrevettem, ami nálam eddig nem volt.
Főleg gcam-nál az algoritmus mos, még akkor is, mikor nem lenne mit.
Leszedtem több kamera applikációt és mindegyik jobbat lőtt a gcam-nál. -
PJoe111
csendes tag
-
the radish
senior tag
válasz
petipetya #403 üzenetére
1. Sötét helység
2. Vakumód bekapcsol. Nem automata, nem lámpa, hanem be.
3. Fényképezel, és nézed, hogy a LED hogy működik, azaz viilan-e, vagy csak felkapcsolódik a LED egy rövid ideig. (Itt írtam, hogy ne a képernyőd nézd, mert az egy kicsit villan, hanem a telefon mellett nézd a megvilágított területet.)Köszi!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
petipetya #162 üzenetére
A hirdetésben nem volt muszáj őszintének lennie, de eladás után rátört ez a kényszer, hogy porig alázza minden (nem létező) sületlenséggel a készüléket. Ő pontosan ugyanolyan, mint itt a fórum több, mint 90%-ka, az éppen adott hardver, mobil etc... az Isten, minden más szar, de amikor eladja, már csak fika tárgya marad és az új birtokolt termék lesz "bevédve".
Nem értem, ennyi év alatt, miért ne nyílt itt a lapcsaládban még, pl az off-ban, hogy mindegy milyen szart birtoklunk, addig csontig benyalunk, felruházzuk nem létező pozitív bullshit-ekkel és jobban bevédjük, mintha az anyánkat k...nák topik.
Az lenne ott a csúcs, a fórummotor nem bírná a terhelést. -
pergabb
senior tag
válasz
petipetya #138 üzenetére
hülye
Olvasgattam a régi topikban, sírok, de komolyan. Szoftveresen egyeseknek nem volt 100-as a kamera, megértem, idegesítő lehet, de most javították.
Viszont van, aki azért akarta vissza vinni és üvöltözni az eladóval, mert gcam alatt nem jó a vakuzás és ezért sz@r a telefon, ollé..2 port is van, lehet egyik jó, de hogy a gcam-nak mi köze a xiaominak, azt nem tudom
Az egy járulékos plussz, hogy tudjuk telepíteni és működik, akkor lehet örülni, amúgy meg az a 2 port ami eddig kijött lófing, szóval várat még magára egy jó verzió.
Amúgy hogy lehet tesztet írni úgy, hogy az ember nem ismeri a telefon tulajdonságait? ez a fix fókusz még mindig megőrjítcsodálatosan fókuszálok 5-6 centire 100 10-en x fokban
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
petipetya #119 üzenetére
hasonló dolgot figyeltem meg én is. elmélet. ha változik a bőröm nedvességtartalma vagy ph-ja vagy mittomén, akkor bénázik feloldásnál. ezért 1 ujjlenyomatot adtam csak hozzá. majd mikor észrevettem hogy na most lassabb, gyorsan hozzáadtam mégegyet. és így tovább.
így mintha jobb lenne, de még tesztelem az elméletet -
válasz
petipetya #29 üzenetére
Nyilván globál rom van rajta, mindenféle nyitogatás és egyéb nélkül... te jó isten ez nem egy sufnituning bolt ez a hivatalos magyarországi xiaomi bolt...
jó hogy nem egyből nyitott bootloaderel kéred...
A telefon nagyon jó, de valahogy az én szívemhez a mix széria sokkal közelebb áll, mint a mi.
Ízlések és pofonok.
Üzenem a cikk írójának, hogy: "van egy olyan hatalmasra duzzadt, fanatikus rajongóbázisa, amelyik akár vehemensen is kiáll a márka ajánlatai mellett."---> és harapnak is ha kóstolgatják őket...Az eu dev-ben 06 havi a biztonsági patch.
-
blacko89
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest