- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcbarca
őstag
sziasztok,ebből a xiaomi eu-s cuccból van OreO,és stable?
-
mc-4
aktív tag
Eu romban ki tudtam kapcsolni a felugró értesítő üzit.
Beállítások- Értesítések- Állapotsor- Értesítési ikonok kijelzése kapcsolót kikapcsoltam. -
frenk1
aktív tag
vélemény a V9.2.2.0.NCAMIEK stabil romról ?
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok
Redmi note 4x-ről valtanek lehet MI6-ra.
Az akkuido és a SOT jelentősen csökken?
Típus hibái vannak a telonak?Köszi
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
Na mindegy...........
Úgy látom nagyon pörög a topic......
Rendeltem egyet a Spemallrol.
Nem nagyon megy itt az eszme-csere.
Annyira jó a cucc hogy nincs mit megbeszélni ???Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3058 üzenetére
Kevés a tulaj ?
Na akkor jól bele választottam.
Az a lényeg hogy minden jól működjön.
Pedig az ára nem veszett ahhoz képest hogy felső kategóriás cucc.
Kuponnal Spemallrol, magyar raktárról
101500 Ft fekete 6/64 . a redmi note 4x-et elpasszolom 40ért.Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
A B20 annyira nem érdekel hogy magasról tojok rá.
Nem torrentezek mobilneten.
A többire meg bőven elég a 3G.
Eddig 2 Xiaomim volt már.
Imádom a MiuitPoco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
k.joco899
csendes tag
Eddig csak read-only uzemmodban voltam, gondoltam írok pár sort
Lassan már fel éve van mi6-om, a 6/64es verzió. Szinte csak jót tudok róla mondani, iszonyatosan gyors. Ár-érték arányban szvsz verhetetlen. Nálam két kártyával, munkaidoben mobilenttel, otthon wifin 6,5-7 óras kepernyoidoket tud, általában két naponta töltöm. Ha folyamatosan nyomom, megvan a 8 óra is.
Pár apróbb problémám van vele:
- a bekapcsolo gomb nálam elég vacak, a nyomaspontja nem a legjobb, a gyári tokkal még rosszabb a helyzet,
- a rezgőmotorja nagyon gyenge. Ha séta közben, vagy zajosabb helyen hívnak, sokszor észre sem veszem, eléggé zavaró.
- B20 hiánya, de nem nagy gond, mert 99%-ban városban tartózkodom, ha pedig nem, kibírom nélküle A fene se akar HD videókat streamelni a puszta közepén, a Viber, Messenger 2g-vel is működik, más nem kell nekem olyankor.
- A hangszórója nem túl acélos, bár sztereó.9.2.2.0-vel használom kb. 1 hete, a kamera felület, illetve az értesítések megjelenítésén kívül más változást nem tapasztaltam a 9.0.1.0hoz képest. Összességében jó kis telo, sztem megéri váltani.
[ Szerkesztve ]
-
jimmy5
aktív tag
válasz k.joco899 #3064 üzenetére
Köszi az infókat és a tapasztalatokat !
Nem volt még felső kategóriás telefonom ezért is motoszkalt bennem a kisordog.
Szerintem 101500ert meg elég jó vétel a 6/64 is. Időtálló cucc lesz.
Pár évet el leszek vele.Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
Icetee
aktív tag
Én 3 hónapja használom lassan. Galaxy S7-ről váltottam.
Nem bántam meg, már a kamerával is megbarátkoztamVISZONT a B20 hiánya elég fájó pont nekem. Aki város a használja és nem ingázik az nem veszi észre. Én sokat járok Budapest külső kerületein és a környező településein és amikor menet közben elmegy a navigációm, mert átvált 2G-re vagy arra sem az elég bosszantó... Többször volt, hogy kaptam az sms-t, hogy xy keresett 2x, pedig be voltam kapcsolva. Na ez elég rossz pont, de benne volt a pakliban, én választottam. Nem hiszem hogy a telefonnal van a baj, mert ez a hiba csak akkor jelentkezik, ha bázisállomást vált a készülék. Otthon és a városba sose volt ilyen gondom.
Ezt kalkulálja bele mindenki aki ilyen telefont akar.
-
jimmy5
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3068 üzenetére
Csak ez 5.15 Coll, a MI7 6 Coll körül lesz.
Még ki tudja mennyire szállnak majd el az árával.
Jó lesz ez a MI6.Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
Kornel
veterán
Gondolom az a szó mond valamit, hogy kávamentes.
A Mix 2-m akkora, mint a korábbi 5,5 colos Redmi Note-ok, és még ebből is lehet faragni.
És nem lesz 6 col, 5,5-5,7 körül lesz maximum, ugyanakkora külső befoglaló méretekkel, mint a Mi6.
Én egyedül a gagyi OLED paneltől félnék. -
han_lev
senior tag
Nagyon, nagyon szeretnék hálás lenni valakinek, aki egy összefoglalót barkácsolna ide, erre a fórumra.
Mielőtt azt mondanánk: csináld meg! - mondom, hogy nagyon megtisztelő lenne, de sajnos képességeimet meghaladó a feladat
Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Ki akarom nyitni a bootloadert a telefonon de az unlock app a kovetkezot irja:
"Current account is not bound to this device" es a fejlesztoi lehetosegek kozott nezzem meg az "Mi unlock states". Amikor ranyomok erre a gombra akkor "86006 es nehany kinai karakter" uzenetet ir ki.
Mit tehetek? -
Icetee
aktív tag
válasz CSAVI38 #3081 üzenetére
A navigáció megy tovább, csak kiírja, hogy hálózatkeresés... Ilyenkor a forgalmi infok nem jelennek meg. Én meg pont emiatr használom a Wazze-t. De sokat nem tapasztaltam szerencsére, de néha belefutok ilyen helyekbe.
Csömör és Monor vonzáskörzetében tapasztaltam többször Vodafonnal.
-
floratm
senior tag
válasz tibcsi0407 #3086 üzenetére
juj-juj
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #3088 üzenetére
Az a baj, hogy nem következetes a moderáció.
Haveroknak bármit lehet, maximum törlik a hozzászólást, más meg rögtön tiltást kap.
Mondjuk én nem panaszkodok, idáig csak egyszer figyelmeztettek, pedig ismerve magam lett volna rá többször is ok -
tibcsi0407
félisten
Régen, amikor kezdő kuponos voltam, akkor orrba szájba toltam mindenhol a fórumon, jött is a figyelmeztetés nagyon hamar.
A moderátorok nem láthatnak minden topikot, hiszen többszáz van. Ez egyébként sem egy mozgalmas topik, így kétlem, hogy nézik.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #3090 üzenetére
Pedig nagyon jó telefon, de hát ugye béhúsz.
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #3092 üzenetére
Szerintem nem merik már meglépni, immár a világ negyedik legnagyobb gyártójaként, a szükséges licenszek birtokában, lassan a viszonteladói hálózat is kiépül, lesz itt még nemulass.
Ráadásul készülnek a csak Kína only telefonok, amikre nem lehet goobal vagy EU-s ROM-t rakni, valószínű ez egy nagyobb nyitás előkészületeinek egyik eleme. -
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #3094 üzenetére
Nem-nem.
Egy év alattQ4-re megduplázták az eladásukat, és nincs messze a Huawei.
[link][ Szerkesztve ]
-
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #3096 üzenetére
IDC: [link]
Legutolsó lezárt negyedévben már a 4. legnagyobb gyártó volt a világon.
-
tibcsi0407
félisten
Ha már linkeled, akkor értelmezd kérlek.
4. üzleti negyedévben voltak a negyedikek, de az általad linkelt cikkben van is táblázat a teljes évről. ami a Q1, Q2, Q3, Q4 negyedéveket összesíti.Ezen a néven keress rá:
Top Five Smartphone Company, Shipments, Market Share, and Year-Over-Year Growth, Calendar Year 2017 Preliminary Data (shipments in millions)Oppo majdnem 20 millió telefonnal többet szállított le egész évben, így magabiztosan vannak előttük a negyedik helyen. Az kb 20% különbség közöttük, van még mit behozni.
Ezért születnek itthon állandóan falsch cikkek, mert az emberek még arra is veszik a fáradtságot, hogy rendesen átolvassanak egy forrást. Mellé még az angol is nehézkesen megy.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest