- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok
1 oraja vagyok Mi6 tulaj. Beallitottam az ujjlenyomatomat de nem oldja fel a telefont csak a mintaval, amit elotte beallitottam. Mi lehet a gond? Illetve mintával történő feloldas utan mindig a google fogad. Ezt ki lehet kapcsolni?
Global 9.0.2.0[ Szerkesztve ]
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz [KgP].Robot #2771 üzenetére
Restart megoldotta...
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz [KgP].Robot #2771 üzenetére
Amúgy mi most a leghibamentesebb rom? Olyan romot szeretnék, ami a legjobb sotot tudja hibák nélkül.
-
[KgP].Robot
aktív tag
Mi most a legjobb rom? Ugy ertem hibamentes, legjobb akkuido/SOT, illetve kamera szempontbol.
Esetleg egy romcsere step by step talalhsto valahol? Bootloader is erdekel, mert zarva van. -
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Ki akarom nyitni a bootloadert a telefonon de az unlock app a kovetkezot irja:
"Current account is not bound to this device" es a fejlesztoi lehetosegek kozott nezzem meg az "Mi unlock states". Amikor ranyomok erre a gombra akkor "86006 es nehany kinai karakter" uzenetet ir ki.
Mit tehetek? -
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Hozzaertok segitseget kernem!
Ma, amikor elakartam inditani a gyari naptár appot, hozzaferest kert a hivaskezdemenyezeshez. Ha nem adtam neki akkor nem indult el engedely hianyaban, viszont amikor adtam neki akkor meg elcrash-elt. Fura modon ugyanez van a gyari MiVideo es a MIUI forum appokkal is.Szerk: Naptarnal az adatok torleset probaltam.
Van valakinek otlete?
[ Szerkesztve ]
-
[KgP].Robot
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest